Sve o lutriji Depozit bonus u 2024

Platforme za online kockanje koriste bonuse na depozit kako bi privukle nove igrače da se pridruže njihovim stranicama i zadržale one da igraju duže. Savršen je poslovni smisao iz perspektive lutrije. Većina ljudi gubi novac koji ulaže u online lutriji, tako da ovi operateri dobijaju mnogo više od igrača kroz svoje depozite.

Očigledno, to ne znači da bonus na lutriji ima bilo kakve negativne aspekte ili da ga ne treba uzeti u obzir. Tajna je u tome da znate kako efikasno koristiti najbolje lutrije bonusa na depozit. Ovo se može postići samo razumijevanjem kako funkcioniraju bonusi na depozit. Evo gdje je ova stranica neophodna.

Sve o lutriji Depozit bonus u 2024
Sve što trebate znati o bonusima za depozit na lutriji

Sve što trebate znati o bonusima za depozit na lutriji

Lotto stranice nude primamljivo bonusi dobrodošlice da namamite klijente. Kako bi igrači ostali zainteresirani, oni mogu redovno davati bonuse za ponovno punjenje ili druge posebne ponude. Dostupne su mnoge promocije, ali najčešća je bonus na depozit. Naziv se razlikuje od web-mjesta, ali svi rade na isti način, kao što su bonusi za registraciju ili bonusi dobrodošlice.

Ponuda u kojoj web stranica lutrije odgovara određenom dijelu depozita igrača naziva se bonus na depozit. Mnoge lutrije sa bonusima na depozit daju 100% bonus u iznosu do 500$.

To znači da igrač prima bonus jednak njihovom početnom depozitu, npr. dodatnih 300 dolara ako kupi loto tikete u vrijednosti od 300 dolara. Ako drugi igrač uplati 600$, dobiće 500$ bonusa jer je ograničen na taj maksimalni iznos.

Sve što trebate znati o bonusima za depozit na lutriji
Kako koristiti bonus na loto depozit

Kako koristiti bonus na loto depozit

Iako se to može činiti nemogućim, mnogi igrači s malo iskustva zaborave ili ne znaju kako preuzeti svoje poklone dobrodošlice, koji su često praćeni bonusom na depozit. U stvarnosti, razlika između osvajanja džekpota i odlaska praznih ruku može biti samo nekoliko dodatnih dolara na nečijem računu.

Online loto igrači moraju zgrabiti svaku ponudu, bez obzira na to koliko je mala, da bi napravili prednost prije stavljanja opklade. Match-up bonusi su često u paketu dobrodošlice i niko nikada ne požali što ih je uzeo.

Bonus za depozit na lutriji je jasna pogodnost i ne bi trebalo biti problema sa preuzimanjem. Ali postoje ključni koraci koje igrači lotoa moraju poduzeti da bi se dočepali ovog online lutrijskog bonusa.

 1. Otvorite nalog na sajtu lutrije
 2. Idite na odjeljak 'Kupite loto ulaznice'
 3. Odaberite 'Depozit novac' i željeni način plaćanja
 4. Ako bonus na depozit nije automatski, označite dugme 'opt-in'
 5. Unesite iznos za dodavanje na račun plus bonus kod, ako postoji
 6. Potvrdite transakciju

Ovisno o načinu plaćanja, novac bi se trebao pojaviti na loto računu u roku od nekoliko minuta. To je sve što igračima treba da dobiju bonus novac u svojoj banci i počnu igrati loto igre.

Kako koristiti bonus na loto depozit
Stvari na koje treba obratiti pažnju u bonusu za depozit na lutriji

Stvari na koje treba obratiti pažnju u bonusu za depozit na lutriji

Loto igrači bi to trebali razumjeti online lutrije nisu dobrotvorne organizacije. Posebni uslovi i odredbe moraju se poštovati do kraja. Ljubitelji depozitnog bonusa moraju se pridržavati rolovera i perioda važenja. Zahtjevi za preokret ili klađenje postoje kako bi igrači potrošili bonus novac prije nego što ga isplate.

Igrači imaju posljednju riječ o tome šta bonus na depozit na lutriji čini atraktivnim. Većina ovih ponuda je važeća na prvi depozit, ali neke loto lokacije mogu ga podijeliti na naredna dva ili tri depozita.

Bitno je znati da niko ne može direktno unovčiti bonus online lutrije. Igrači unovčavaju dobitak samo nakon klađenja sa bonus novcem i ispunjavanjem svih uslova. Ove ponude se smatraju neljepljivim bonusima ili bonusima koji se mogu unovčiti. Ponekad se bonus dobici možda neće unovčiti.

Ovo se odnosi na ljepljive/neunovljive/samo igranje bonuse. Kada igrač primi bonus novac, mora igrati s njim dok ga ne izgubi ili nije spreman za povlačenje. Osvojeni novac ostaje na lutriji samo u svrhe kockanja. Većina igrača izbjegava lepljive bonuse iz tog razloga.

Stvari na koje treba obratiti pažnju u bonusu za depozit na lutriji
Savjeti za bonus na depozit za lutriju

Savjeti za bonus na depozit za lutriju

Neki bonusi na depozit su jednokratne ponude koje mogu promijeniti igru igrača ako ih želi iskoristiti. Neke značajne ugovore treba tražiti prije nego što to urade drugi igrači. Također je važno iskoristiti ispravan bonus u pravo vrijeme. Loš tajming može dovesti do diskvalifikacije. Bonus online lutrije se mora koristiti u skladu sa trenutnim statusom igrača.

Oni koji se tek pridružuju loto stranici trebaju koristiti ponude dobrodošlice, a ne bonuse za ponovno učitavanje. Neki novi igrači prave grešku tražeći nagrade za ponovno učitavanje kako bi akumulirali više novca. Ipak, ove ponude su pogodne za dane kada je igrač imao lošu vožnju i treba da nastavi igru tako što će uplatiti gotovinu.

Savjeti za bonus na depozit za lutriju
Razumevanje uslova i odredbi bonusa na depozit

Razumevanje uslova i odredbi bonusa na depozit

Zahtjevi klađenja ili igranja su osnovne smjernice koje svaki igrač mora znati prije igranja lutrije s bonusom na depozit. Oni se odnose na koliko puta morate odigrati bonus na prvi depozit prije nego što ga pretvorite u stvarni keš. Ovdje dolazi do nesporazuma, ali primjer može pomoći da se razjasni koncept.

Na primjer, bonus na depozit usklađen sa 100% ima uslov klađenja 30x. Ovo se razlikuje od lokacije do stranice.

Igrač uplaćuje 50$ i prima bonus od 50$. Ovo čini $100, dostupnim za klađenje. 30x igranje znači da igrač mora uložiti 100 dolara najmanje 30 puta prije nego što može povući bilo koji dobitak. To je ekvivalentno opkladama u vrijednosti od $3000.

Neke lutrijske stranice zahtijevaju od učesnika da odigraju samo bonus novac određeni broj puta. Koristeći gornji primjer, igrači moraju uložiti 50 dolara 30 puta. Dakle, trebali bi se kladiti na najmanje $1,500 prije nego što isplate novac.

Drugi ključni aspekt zahtjeva za klađenje odnosi se na dozvoljene igre. Mnoge lutrije isključuju određene igre iz bonusa na depozit. Takođe je uobičajeno da neke igre imaju veće prolaznosti od drugih. Važnost čitanja odredbi i uslova na svakom mjestu lutrije ne može se precijeniti jer među njima postoji mnogo varijacija.

Razumevanje uslova i odredbi bonusa na depozit
Koje lutrije nude bonus na depozit?

Koje lutrije nude bonus na depozit?

Lutrije su neki od najnovijih trendova na sceni online kockanja. Neke stranice daju fanovima priliku da direktno učestvuju međunarodne lutrije, dok drugi omogućavaju igračima da se klade na rezultate lutrije sa fiksnim kvotama. Osim miliona dolara i odličnih kvota, imat ćete nekoliko bonusa koje možete iskoristiti. Ovdje su najbolje lutrije bonus bonusa.

Koje lutrije nude bonus na depozit?
EuroMillions

EuroMillions

Jedan od najveća evropska lutrija je EuroMillions, igrao u devet zemalja, uključujući Veliku Britaniju, Švicarsku, Francusku, Španiju, Portugal, Austriju, Luksemburg, Belgiju i Irsku. Međutim, onlajn igrači ne moraju biti stanovnici ovih evropskih teritorija da bi učestvovali u lutriji EuroMillions. Primjer odličnog centra za kupovinu online loto tiketa je Eurolotto, stranica za klađenje s licencom MGA.

EuroMillions bonusi na depozit su idealna ponuda za svakog igrača loto. Dostupni su za nove i lojalne igrače, povremene i high-roller igrače. Da biste otključali bonus, morate se registrirati i unijeti EuroMillions promotivni kod. Na ponudu dobrodošlice primjenjuje se nekoliko ograničenja. Na primjer, igrači moraju imati 18 godina i više.

Treba napomenuti da su promo kodovi EuroMillions vremenski specifični. Tokom perioda ponude, bonus kod se generiše za svaku kupljenu EuroMillions kartu. Vlasnik ulaznice učestvuje u dodatnim izvlačenjima i može koristiti provjeru bonusa na stranici EuroMillions da vidi da li je osvojio nagradu.

EuroMillions
MegaMillions

MegaMillions

Igrano u 45 država, Djevičanskim ostrvima, Distriktu Kolumbija i Washingtonu, MegaMillions lutrija je jedna od kolosalnih američkih lutrija. Igrači biraju pet brojeva i spajaju ih s Mega loptom. Bonus na prvi depozit je najiščekivanija ponuda. Ovdje takmičari polažu svoje početne depozite i dobijaju 10 dolara za kupovinu ulaznica za MegaMillions.

Bonus se automatski pripisuje bez unosa bonus koda. Tu je i bonus na depozit za lojalne fanove, koji se najavljuje putem teksta i e-pošte.

Lutrija MegaMillions odgovara određenom postotku depozita igrača do, recimo, 100 dolara. Naknadni depoziti primaju više podudaranja, dodajući igračev online novčanik. Obično, MegaMillions bonus na depozit je popraćen besplatnim igrama kako bi igrači mogli isprobati nove igre.

MegaMillions
Powerball

Powerball

Powerball nije samo popularan u Michiganu, ali i širom svijeta. To je lutrija sa preokretom, tako da kada niko ne osvoji džekpot, Powerball prenosi novčanu nagradu u sledeće izvlačenje i nastavlja da se gomila. Obično je prvi depozit između 10 i 200 dolara. Kvalifikuje se za 50% cashback bonusa. Na primjer, $50 trenutno zarađuje igraču dodatnih 25 $ za klađenje.

U 2022. fanovi Powerballa mogu koristiti neke ekskluzivne bonus kodove za igranje besplatnih igara. Kodovi kupona su podložni promjenama na maloprodajnim web stranicama. Nedavni promo kod je dodan sredinom januara 2022. Generalno, igrači bi trebali očekivati nove Powerball bonus kodove svake sedmice.

Powerball
PA iLottery

PA iLottery

Pennsylvania Luttery ili PA iLottery nudi bonus kodove sa bonusima na depozit i ponudama dobrodošlice do određenog iznosa, kao što je 500 dolara. Primjer PA iLottery promo koda za 2022. je LOTTOPA koji nagrađuje nove igrače 20 $ besplatnog novca nakon registracije. Kao da to nije dovoljno, svakodnevne promocije su dostupne na službenoj web stranici. Evo jednostavnog procesa za preuzimanje bonusa na depozit.

 1. Pratite PA iLottery link da se prijavite
 2. Dodajte iznos depozita (najmanje $10) na novootvoreni račun
 3. Koristite promo kod, npr. LOTOPPA, u označenom polju
 4. Računu se pripisuje 100% depozita do $500 plus početni depozit

PA iLottery zahtijeva od igrača da oklade svoj prvi depozit + bonus 10 puta prije nego što zatraže isplatu. Međutim, uslovi i odredbe se vremenom menjaju, a ova stranica će stalno ažurirati ove informacije.

PA iLottery
Multi Lotto

Multi Lotto

Multi Lotto bonus za depozit dostupan je novim igračima, ali u određenim zemljama. Trenutno minimalni depozit za ovu ponudu je 10€. Registracija je procedura bez problema. Morate navesti svoje zvanično ime, datum rođenja, broj telefona, adresu e-pošte i zemlju prebivališta.

Nakon kreiranja lozinke za Multi Lotto račun, igrač može unijeti bonus kod u potrebno polje. Multi Lotto će poslati poruku potvrde na registrovani broj telefona da potvrdi igrača.

Kao što samo ime govori, ova platforma nudi razne lutrije kao što je Eurojackpot. Omogućava korisnicima da odaberu svoje sretne brojeve i provjere najnoviji rezultati lutrije nakon crteža. Multi Lotto bonus kodovi su dostupni na mobilnom telefonu i računaru, tako da se svako može registrovati sa promo kodovima. Stranica Multi Lotto može imati bonus kodove za sljedeće lutrije, ovisno o dostupnosti.

 • Mega Millions
 • Powerball
 • Loto 6
 • Thunderball
 • Mega-Sena
 • Austria Lotto
 • Nacionalna lutrija Ujedinjenog Kraljevstva
 • Bonoloto
 • Loto Max
 • Megalot
 • California SuperLotto
 • Viking Lotto
 • Kanada Loto 6/49
 • New Jersey Pick Six
 • La Primitiva
 • Turska Loto 6/49
 • Double Lotto
 • Melate
Multi Lotto
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Igrači lutrije moraju znati da lutrija nije način zarađivanja za život. Umjesto toga, to je oblik zabave, ali ga treba raditi s unaprijed određenim ograničenjima. Inteligentan igrač mora imati strategiju sa budžetom za klađenje i vremenskim okvirom kako bi izbjegao razvoj problema s kockanjem.

Odgovorno kockanje počinje sa saznanjem da većina srećki ne dobija. Bez obzira koliko se prilika čini unosnom, neko će sigurno izgubiti ako igra dovoljno dugo. Nema smisla loviti gubitke.

Nema smisla trošiti bankovni račun da biste kupili gomilu loto listića. Najbolji pristup je razviti pobjedničku strategiju sa principima samokontrole. S druge strane, dobitak treba pametno uložiti.

Provajderi lutrije žele da njihove igre budu ugodne cijelo vrijeme. Nažalost, neki ljudi razvijaju ovisnost o kockanju. Oni mogu tražiti stručnu pomoć u organizacijama kao što su National Problem Gambling, Florida Council on Compulsive Gambling i Gamblers Anonymous.

Ovi entiteti nude brojne resurse kockarima, uključujući radne sveske za samopomoć za oporavak, tretman sa kvalificiranim savjetnicima i sastanke grupa za podršku. Takođe rade sa članovima porodice kockara koji je zavisnik kako bi pronašli najbolje rešenje.

Odgovorno kockanje