Najbolji Lutrija Igre

Lutrija

Lutrija je oblik kockanja koji je pod velikim utjecajem slučajnosti. Ova igra je veoma poznata širom sveta, jer igrači na lutriji imaju priliku da osvoje ogroman novac. Međutim, šansa za dobitak na lutriji je izuzetno mala, može se samo nadati.

Prikaži više
Scratch Cards

Grebač je ono što zvuči – komad kartice, obično sa atraktivnim printom koji opisuje nagradu, na kojem se dio površine može izgrebati kako bi se otkrilo šta se nalazi ispod. Kada pitamo kako igrati lutriju na mreži, moramo razmišljati o greb karticama – one su vrlo popularne. U prelasku sa offline na online, 'grebanje' se vrši pomoću tastature na vašem laptopu, tabletu ili pametnom telefonu. Nagrada može biti bilo koja od male sume ili čak jednostavno pravo na ponovno igranje, besplatno, do miliona dolara. Nagrade mogu uključivati i praznike, automobile, kućne aparate i slične nagrade.

Prikaži više
Keno

Keno je među najstarijim igrama koje se nalaze u modernim kockarnicama. To je vrsta kockanja lutrije koja je popularna u mnogim dijelovima svijeta. Iako nije među najplaćenijim lutrijama, igra se i dalje drži u odnosu na MegaMillions i Powerball. Igra postoji skoro 2000 godina, često mijenjajući naziv i oblik. U igri obično postoje brojevi 1-80. Igrači koji kupuju karte za Keno zaokružuju brojeve za koje očekuju da će se pojaviti na izvlačenju.

Prikaži više
IGT produžava sadašnje partnerstvo sa lutrijom Kentucky do 2036
2023-10-27

IGT produžava sadašnje partnerstvo sa lutrijom Kentucky do 2036

IGT-ova matična kompanija, International Game Technology Global Solutions Corporation, produžila je dva ugovora sa Kentucky Lottery. Ugovorom će operater lutrije nastaviti primati ažuriranja od IGT Global Solutions Corporation do 2036. godine.

Scientific Games predstavlja Punch N' Play lutriju u Sjevernoj Americi
2023-10-23

Scientific Games predstavlja Punch N' Play lutriju u Sjevernoj Americi

Scientific Games, vodeći dobavljač iLottery tehnoloških rješenja, najavio je da će tri sjevernoameričke lutrije ponuditi svoju potpuno novu instant igru, Punch N' Play. Lutrija Louisiana, Loto-Quebec i Atlantic Luttery će pružiti novu instant igru.

BetGames lansira svoju inauguralnu online lutriju igru ​​Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lansira svoju inauguralnu online lutriju igru ​​Instant Lucky 7

BetGames, vodeći dobavljač igara za kockanje na mreži, najavio je još jedan dodatak svom rastućem spisku, Instant Lucky 7. To je instant lutrijska igra koja označava ulazak BetGames-a na tržište lutrije. Kompanija je saopštila da je igra dizajnirana da zadovolji rastuću potrebu kupaca za ovom uslugom igara.

Ideje za strategiju lutrije koje bi vam mogle poslužiti
2023-02-21

Ideje za strategiju lutrije koje bi vam mogle poslužiti

Vjerovatnije je da će vas pogoditi meteor ili osvojiti Oscara nego da ćete imati sreće na lutriji. Međutim, milioni ljudi i dalje žure da kupe srećke svake godine, nadajući se da će njihov broj biti izvučen kao veliki dobitnik.