Najbolji EuroJackpot Lutrija u 2023

Moderni igrači na lutriji imaju mnogo opcija koje bi im mogle pomoći da ostvare veliki dobitak. Eurojackpot, posebno, vrti glave iz svih pravih razloga posljednjih godina. Nije iznenađujuće da igrači sada skoče na priliku da isprobaju Eurojackpot inline. Eurojackpot je vjerovatno jedna od najmlađih lutrija na svijetu. Pored svog prisustva manje od jedne decenije u svetu online lutrije, Eurojackpot se istakao po dodeljivanju nekih od najvećih lutrija u Evropi. Pored neverovatnog džekpota na lutriji, njegove povoljne kvote su nesumnjivo izuzetna atrakcija.

Najbolji EuroJackpot Lutrija u 2023
Flag

Najbolja kazina

ba Country FlagCheckmark

TheLotter

ba Country FlagCheckmark
BonusMjesečne kartice za struganje!
Show less...Prikaži više
Uzmite svoj bonus
 • VIP klub popust
 • Višejezično
 • Dostupna svjetska lutrija
Show less...
Prikaži više
 • VIP klub popust
 • Višejezično
 • Dostupna svjetska lutrija

TheLotter, broj licence: MGA/CRP/402/2017, je u vlasništvu i pod upravom Lotto Direct Limited, registarski broj: C77583. Ova kompanija je licencirana i regulisana od strane Malteške uprave za igre na sreću. To znači da vlada Malte budno pazi na TheLotter kako bi osigurala da sve njegove operacije budu legalne i nekontrolisane. Osnovan 2002. godine, TheLotter je nezavisna usluga za kupovinu karata, sa preko 20 međunarodnih kancelarija.

Show less...Prikaži više
Show less...
Prikaži više

  Provajder online lutrije osnovan je 2016. godine, a u vlasništvu je i vodi britanska korporacija Lottomatrix Ltd. Ima licencu od strane Komisije za kockanje Ujedinjenog Kraljevstva sa registracijskim brojem C73232 u Ujedinjenom Kraljevstvu.

  Bonus50 besplatnih okretaja sa depozitom
  Show less...Prikaži više
  Show less...
  Prikaži više

   AgentLotto, broj kompanije 157283, je međunarodno licencirana usluga kockanja. Platforma omogućava igračima da kupe karte za državne lutrije u različitim zemljama. AgentLotto je brend Agento NV, službeno registriran u Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kao vlasnik AgentLotto-a, Agento NV, posluje pod licencom koju je izdala Vlada Curacaa, broj podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je omogućila Agento NV da obavlja bilo koju aktivnost u vezi sa izvlačenjem lutrije deset godina od kada je AgentLotto pokrenut online.

   Show less...Prikaži više
   Show less...
   Prikaži više

    LotteryWorld, broj licence 153264, je javno društvo sa ograničenom odgovornošću prema zakonu Curacao. Olakšava online kupovinu srećki. LotteryWorld je osnovan u Curacao-u, sa sjedištem na adresi Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

    Gdje kupiti karte za Eurojackpot?
    Gdje kupiti karte za Eurojackpot?

    Gdje kupiti karte za Eurojackpot?

    Svi koji imaju 18 ili više godina imaju pravo da okušaju sreću u džekpotu Eurojackpot. Glavna briga među igračima je obično kako kupiti lutriju na mreži i gdje je kupiti. Eurojackpot srećke se mogu kupiti kod nekih prodavaca karata na mreži. Međutim, prilikom kupovine treba da budu oprezni online lutrijske karte od privatnih programera.

    Neki igrači ne vole da kupuju karte od trećih strana. Igrači takođe mogu kupiti Eurojackpot tikete na službenoj web stranici lutrije. Kupovina na web stranicama Eurojackpota je jednostavna kao da odaberete svoj izbor i platite tiket.

    Gdje kupiti karte za Eurojackpot?
    Istorija Eurojackpota

    Istorija Eurojackpota

    Eurojackpot lutrija je prvi put predložena 2006. godine, nakon značajne ponude džekpota u to vrijeme, posebno od Euromillions lutrija. Dogovor o pokretanju ove multinacionalne lutrije postignut je 2011. godine u Helsinkiju.

    Nakon sporazuma, sedam zemalja, Danska, Finska, Njemačka, Slovenija, Italija i Holandija, učestvovalo je u prvom izvlačenju Eurojackpota 23. marta 2012. Ubrzo nakon toga, igrač iz Njemačke osvojio je 19,5 miliona eura, što je izazvalo interesovanje za lutrija izvan zemlje učesnice.

    Druge zemlje su brzo pristupile, uključujući Španiju, Norvešku, Švedsku, Hrvatsku, Litvaniju, Letoniju, Island, Češku Republiku i Mađarsku. Prihvatanjem Eurojackpota u većini evropskih zemalja osigurao je široku publiku.

    Dana 3. maja 2013. godine, norveški igrač Yngvar Borgerson osvojio je džekpot. Ovo je bila prva od nekoliko istorijskih pobeda raspoređenih u nekoliko meseci. To je također dovelo do novih događaja koji su doveli do promjene formata 10. oktobra 2014. godine.

    Međutim, ovaj novi format nije spriječio igrače da krenu u veliku pobjedu. Dobici na lutriji džekpota od 31,5, 84,8, 90 i 90 miliona evra zabeleženi su u oktobru 2015., julu 2016., oktobru 2016. i januaru 2017. Iznos od 90 miliona evra osvojilo je pet različitih igrača iz Nemačke (3 igrača) , Danskoj i Holandiji.

    Tokom godina pridružile su se i druge evropske zemlje, a od decembra 2020. godine broj zemalja iznosi 18.

    Istorija Eurojackpota
    Da li je Eurojackpot legalan?

    Da li je Eurojackpot legalan?

    Danas postoje stotine lutrija, samo što su neke prilično restriktivne. Stoga se pitanje zakonitosti džekpota često postavlja kada se pomene Eurojackpot. Iako je Eurojackot službeno dostupan igračima iz 18 zemalja učesnica, igra je dostupna i na web stranicama lutrije. U idealnom slučaju, ove stranice kupuju karte za igrače unutar određene zemlje učesnice i služe vašim najboljim interesima.

    Stoga se igrači iz zemalja koje nisu navedene podstiču da osiguraju da igraju ovu igru licenciranih i reguliranih stranica pod renomiranom jurisdikcijom. Sada kada se o teritorijalnim ograničenjima dobro brinu internetske stranice pod uvjetom da igrači imaju 18+ godina, oni mogu učestvovati u ovoj lutriji.

    Da li je Eurojackpot legalan?
    Kako igrati Eurojackpot na mreži

    Kako igrati Eurojackpot na mreži

    Eurojackpot, kao većina online lutrija, je lako i zabavno igrati. Dobra stvar ove igre je što nema složena pravila igre i nepotrebne kombinacije. Igrač mora izabrati pet brojeva od 50 i jedan dodatna dva iz bazena. Možete se odlučiti i za dodavanje Doublejackpot funkcija koja bi mogla udvostručiti svoj džekpot dobitak.

    Postoji nekoliko načina za popunjavanje lutrije. Igrači mogu ručno odabrati svoje sretne brojeve ili koristiti opciju Quickpick koju nudi lutrija. Poslednji korak je da kliknete na dugme za slanje i stavite opkladu.

    Pravila Eurojackpota

    Pravila Eurojackpota trebala bi biti jasna većini igrača, čak i početnicima. Prvo, igrač mora kupiti karte za igru online prije izvlačenja. Igrači koji učestvuju moraju biti stariji od zakonskih godina, 18 godina ili stariji. Međutim, estonski igrači stariji od 16 godina mogu učestvovati.

    Igrači koji učestvuju u online Eurojackpot-u moraju prihvatiti odredbe i uslove prodavača da bi imali pravo na pobjedu. Ono što je najvažnije, samo jedini vlasnik pobjedničkog tiketa ili računa može preuzeti džekpot nagradu.

    Eurojackpot igre također zahtijevaju da se svi dobici na lutriji potraže iz zemlje u kojoj je tiket kupljen. Stoga bi igrači trebali imati na umu ovaj zahtjev kada biraju operatera lutrije. Također imajte na umu da su dobitnici džekpota uvijek dobri da se pripreme sa planom na šta će potrošiti svoje dobitke.

    Kako igrati Eurojackpot na mreži
    Koje su šanse za osvajanje EuroJackpota

    Koje su šanse za osvajanje EuroJackpota

    Šanse za osvajanje bilo kojeg džekpota na lutriji su uvijek male, a Eurojackpot nije izuzetak. Na primjer, šanse za osvajanje džekpota su 1:95,344,20. Ono po čemu se Eurojackpot ističe je to što je ovaj džekpot dizajniran da ima češće isplate od većine džekpota. Međutim, ukupne šanse za pobjedu na Eurojackoptu su 1:35. To znači da svaki igrač ima 35 prema 1 pogodak za osvajanje nagrade dok igra ovu lutriju.

    Lista kvota koje nudi Eurojackpot:

    • 5 brojeva + 2 eurobroja (džekpot - 1 u 95,344,200
    • 5 brojeva + 1 eurobrojevi - 1 u 5,959,013
    • 5 brojeva -1 u 3,405,150
    • 4 broja + eurobrojevi - 1 u 423.752
    • 4 broja + 1 eurobroj - 1 u 26.485
    • 3 broja + 2 eurobroja - 1 u 9.631
    • 4 broja - 1 u 15.134
    • 2 broja + 2 eurobroja - 1 u 672
    • 3 lopte + 1 eurobroj - 1 u 602
    • 3 broja - 1 u 344
    • 1 broj +2 eurobroja - 1 u 128
    • 2 broja + 1 Euronumbes - 1 u 42
    Koje su šanse za osvajanje EuroJackpota
    Opcije isplate ako igrač pobijedi u igri

    Opcije isplate ako igrač pobijedi u igri

    Igranje Eurojackpota košta otprilike 2 € po liniji. Igrači koji imaju sreću da osvoje džekpot imaju dvije opcije: loto džekpot i anuitet. Međutim, the opcija isplate ponuđena igraču može varirati u zavisnosti od zemlje iz koje igra. Međutim, onlajn igrači imaju samo opciju paušalnog iznosa. Džekpot počinje od 10.000.000 € i može se popeti do €90.000.

    Eurojackpot nudi detaljne informacije o plaćanju za zemlje učesnice. Neke zemlje podliježu porezu na dobitke džekpota, dok se druge ne oporezuju. Opcija isplate anuiteta posebno je privlačna za igrače iz zemalja u kojima su dobitke na lutriji poreza. U većini slučajeva, igrači iz zemalja koje ne oporezuju dobitke na lutriji možda neće imati problema s uzimanjem punog iznosa.

    Naime, online igrači će imati cijeli iznos prebačen na svoje račune bez odbitka poreza.

    Opcije isplate ako igrač pobijedi u igri
    Savjeti i trikovi za igranje EuroJackpota

    Savjeti i trikovi za igranje EuroJackpota

    Eurojackopt može biti prilično zbunjujući za igrače koji prvi put igraju. Iako ova lutrija sa džekpotom ima visoke kvote i igrači imaju male šanse, igrač može mnogo učiniti da poboljša svoje šanse za dobitak. Evo nekoliko savjeta koji će pomoći igračima Eurojackpota da igraju pametnije:

    • Imajte mješavinu parnih i neparnih brojeva. O tome govore ranija zapažanja da otprilike 70% dobitaka u Eurojackpotu ima kombinaciju neparnih i parnih brojeva.
    • Izbjegavajte sekvencijalne brojeve. Najčešće pobjednički brojevi nisu uzastopni, već su obično raspoređeni po cijelom spektru. Igrači bi stoga trebali odabrati kombinaciju visokih (26-50) i niskih (1-25) brojeva.
    • Posmatrajte poslednje izvlačenje. Dobitni brojevi će često imati barem jedan ponovljeni broj iz posljednjeg izvlačenja. Ovi brojevi mogu se ponavljati, vrući brojevi i vjerovatno će pomoći igraču da pobijedi.
    • Izbjegavajte šare. Igrači bi trebali izbjegavati izradu bilo kakvih šablona. Ovo se odnosi na neparne ili parne brojeve ili brojeve koji završavaju određenom cifrom. Skupovi brojeva ili obrasci rijetko pobjeđuju.
    • Kupite više karata. Koliko god je odgovorno igranje kritično, igračima se savjetuje da kupe više ulaznica za igre online kako bi poboljšali svoje šanse za osvajanje džekpota. Umjesto da trošite svoj mjesečni budžet na više izvlačenja, kupovina više tiketa u jednom izvlačenju poboljšava šanse za dobitak.
    Savjeti i trikovi za igranje EuroJackpota