Najbolji German Lotto Lutrija u 2023

Nemački loto je jedna od najvećih lutrija u Evropi, iako ima nisku cenu. Lutrija, poznata i kao German Lotto 6Aus49, može se pohvaliti ogromnim džekpotovima, deset odvojenih nagradnih nivoa i tri dodatne bonus igre, što ga čini svjetskim šampionom lutrije. Šest od 49 je bukvalni prijevod izraza 6 aus 49. Superbroj se izvlači nakon što se regularnih šest brojeva poklopi kada pojedinci igraju njemački loto online.

Ovaj broj odgovara prethodno dodijeljenom serijskom broju. Također, postoje do tri bonus igre, s dva događaja izvlačenja tombole srijedom i tri igre izvlačenja subotom, dajući igračima još više šansi za pobjedu.

Najbolji German Lotto Lutrija u 2023
Flag

Najbolja kazina

ba Country FlagCheckmark

TheLotter

ba Country FlagCheckmark
BonusMjesečne kartice za struganje!
Show less...Prikaži više
Uzmite svoj bonus
 • VIP klub popust
 • Višejezično
 • Dostupna svjetska lutrija
Show less...
Prikaži više
 • VIP klub popust
 • Višejezično
 • Dostupna svjetska lutrija

TheLotter, broj licence: MGA/CRP/402/2017, je u vlasništvu i pod upravom Lotto Direct Limited, registarski broj: C77583. Ova kompanija je licencirana i regulisana od strane Malteške uprave za igre na sreću. To znači da vlada Malte budno pazi na TheLotter kako bi osigurala da sve njegove operacije budu legalne i nekontrolisane. Osnovan 2002. godine, TheLotter je nezavisna usluga za kupovinu karata, sa preko 20 međunarodnih kancelarija.

Show less...Prikaži više
Show less...
Prikaži više

  LotteryWorld, broj licence 153264, je javno društvo sa ograničenom odgovornošću prema zakonu Curacao. Olakšava online kupovinu srećki. LotteryWorld je osnovan u Curacao-u, sa sjedištem na adresi Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

  Gdje kupiti karte za njemački loto?
  Gdje kupiti karte za njemački loto?

  Gdje kupiti karte za njemački loto?

  Igrači mogu kupiti nemačke loto karte online na adresi https://www.lotto.de/. Zvanični prodavci lutrije takođe su dostupni na mreži za kupovinu karata. Jedna linija košta 1,20 €, dok linija sa dvostrukim džekpotom košta 2,40 €. Pojedinci mogu provjeriti koje druge igre žele igrati jer se i one dodatno naplaćuju. 1,25 € za Super6, 2,50 € za Spiel77 i 5,00 € za GlücksSpirale.

  Serijski broj je bitna komponenta njemačke lutrije. Ovaj broj je unaprijed odštampan na fizičkim objavljenim ulaznicama koje se prodaju u Njemačkoj. Oni imaju uticaj na glavnu igru i tri bonus igre.

  Gdje kupiti karte za njemački loto?
  Istorija njemačkog lota

  Istorija njemačkog lota

  Godina je 1955. i vrijeme je ogromnog tehnološkog razvoja i značajnih kulturnih revolucija. Njemački loto 6Aus49 je također rođen ove godine kada su četiri njemačke države uspostavile saradnju za vođenje ovog poznata lutrija.

  Prvo izvlačenje Loto 6Aus49 bilo je u Hamburgu 10. septembra 1955. godine, sa bubnjem od drveta i stakla. Igra je ušla u savremenu eru 4. septembra 1965. godine, kada su ždrijebanja bila prenošena uživo. Ždrijeb se prenosio na televiziji do 2013. godine, a trenutno se prenosi uživo iz studija Saarländischer Rundfunk na internetu.

  Godine 1974., Deutscher Lotto- und Totoblock (DTLB) je postao operativan jer se više njemačkih država pridružilo Lotto 6Aus49. Lotteriefegescllschaften grupiše 16 lutrija. DTLB ima reputaciju po svom dobrotvornom radu, sa donacijama od preko 23 miliona eura u lokalne svrhe.

  Danas

  Od svog lansiranja, ova zanimljiva igra postala je ukorijenjena u njemačkom društvu, definirajući sebe kao jednu od najpoznatijih igara zbog svojih cijena, jednostavnog igranja i visokih džekpotova. Lutrija 6Aus49 svake godine dijeli skoro pet milijardi eura nagrada. Nije iznenađenje da je ova lutrija solidan favorit među nemačkim igračima, sa rekordnih 45,3 miliona evra koje su osvojila tri srećna dobitnika u 2007. godini. 2006. jedan igrač je osvojio džekpot od 42,6 miliona evra, što je bio najveći osvojeni džekpot za jednu kartu. ikada.

  Nekoliko sedmica kasnije, Lotto 6Aus49 je doživio svoj drugi najveći džekpot osvojen za jednu lutriju na mreži, uz nagradu od 37,7 miliona eura koju je osvojio sretni igrač. Lotto 6Aus49 garantuje džekpot od milion evra tokom nedelje i tri miliona evra tokom vikenda.

  Istorija njemačkog lota
  Je li igranje njemačkog lota legalno?

  Je li igranje njemačkog lota legalno?

  Njemačka lutrija je legalna, a igrači mogu učestvovati bez straha od pravnih posljedica. Međutim, mora se osigurati da njihova zemlja dozvoljava takvo igranje. Novi državni ugovor o kockanju 2021. uspostavlja odgovornost saveznih država za javnu sigurnost i red. Štaviše, novi standardi dovode do kraja nesigurnosti u vezi sa evropskim propisima i licencama i brojnim ograničenjima u nemačkim saveznim državama.

  Internetske stranice o lutriji trebaju poslovnu adresu u Evropskom ekonomskom prostoru (EEA) i njemačku licencu za pružanje svojih usluga u Njemačkoj. Prodavci lutrije moraju poštovati mnoge standarde u vezi sa pravilima odgovornog kockanja i pranja novca.

  Je li igranje njemačkog lota legalno?
  Kako igrati njemački loto online

  Kako igrati njemački loto online

  Pojedinci mogu igrati Njemačka Loto odabirom šest brojeva od jedan do 49 i jedan dodatni broj od nula do devet.

  Pojedinci vide kopiju lutrijskih tiketa koje su kupili online prije relevantnog večernjeg izvlačenja u sklopu Lutrijske usluge See-Your-Ticket Service. Izvlačenje se odvija svake subote u 7:25 CET uveče i srijede u 18:25 CET.

  U njemačkom lotou postoji devet velikih nagrada, od kojih pet uključuje Super broj. Super broj, također poznat kao "Superzahl", je dodatni broj koji koristi raspon predviđanja od nula do devet za određivanje džekpot nagrade German Lotto i treće, pete, sedme i devete podjele nagrada.

  Jackpot Rollover

  Početkom 2009. godine, njemački Loto 6aus49 usvojio je prilagođavanje pravila koje je ograničilo dužinu niza prevrtanja na trinaest izvlačenja. Još jedno prilagođavanje izvršeno je u avgustu 2020., pri čemu se nagrada za džekpot pomerala dok ne dostigne plafon od 45 miliona evra.

  Kada džekpot dostigne maksimalni iznos, svaki sljedeći izvlačenje koji sadrži džekpot mora biti osvojen. Kada nijedna karta ne odgovara cijelih šest glavnih cifara pored broja bonus Super broj u tom izvlačenju, nagradni fond se dijeli na sljedeće dobitnike najvećih nagrada.

  Kako igrati njemački loto online
  Koje su šanse za osvajanje njemačkog lota?

  Koje su šanse za osvajanje njemačkog lota?

  Džekpot ima šansu da bude osvojen jedan prema 139,838,160. Dobici od ove lutrije se ne oporezuju u Njemačkoj. No, stanovnici drugih zemalja trebali bi provjeriti da li moraju platiti porez na svoje dobitke. Meč-6 nagrada za drugo mjesto je najveća nagrada koju igrači mogu osvojiti bez Super broja.

  Usvajanje Superzahla i bonus lopte 2013. godine donijelo je još više modifikacija. Superzahl je povećao izglede za osvajanje bilo kojeg džekpota Lotto 6Aus49 za 74 posto. Ovo povećanje je sa jednog u 54 na jedan u 6,6. Najviše od svega je uzbudljivo, kada pojedinci upare ukupno sedam brojeva, osvoje mjesečnu nagradu od 10 hiljada eura koja se isplaćuje svakog mjeseca u narednih dvadeset godina.

  Koje su šanse za osvajanje njemačkog lota?
  Opcije isplate kada igrači osvoje njemački loto

  Opcije isplate kada igrači osvoje njemački loto

  Igra Spiel77 korelira sa svih sedam cifara serijskog broja, a da bi pobijedili, brojevi moraju ne samo da se podudaraju već i da budu u istom nizu kao i odabrani brojevi. Uparite svih sedam ispravnim redosledom da biste osvojili džekpot koji počinje od €177,777 i redovno prelazi milion ili dva miliona sa preokretima.

  Postoji šest drugih nagradnih klasa sa unaprijed određenim vrijednostima koje treba osvojiti. Druga nagrada je €77,777, koja se osvaja kombinovanjem poslednjih šest brojeva u ispravnom redosledu.

  Super6 funkcioniše slično Spiel77, samo što se izvlači samo šest brojeva. Poslednjih šest cifara serijskih brojeva učesnika odnosi se na ove brojeve. Ponovo se moraju podudarati tačni brojevi, koji moraju biti istim redoslijedom kao i oni izvučeni. Postoji šest nagrada fiksne vrijednosti, počevši od zagarantovanog džekpota od 100 miliona eura.

  Konačno, izvlačenje GlücksSpirale se održava subotom. Da bi pobijedili, igrači moraju ponoviti i cifre i uzorak svog crteža na osnovu svog serijskog broja. Igrači mogu osvojiti 10 eura samo uparujući posljednji broj na GlücksSpirale. Takođe, možete osvojiti 100.000 evra ako se tačno podudaraju sa poslednjih šest cifara.

  Opcije isplate kada igrači osvoje njemački loto
  Savjeti i trikovi za igranje njemačkog lota

  Savjeti i trikovi za igranje njemačkog lota

  Igranje u svakom izvlačenju Lotto 6Aus49 je jedan od najboljih načina da povećate šanse za osvajanje džekpota. Iste brojeve možete koristiti u narednim izvlačenjima. Takođe, igrači mogu koristiti ovu opciju da povećaju broj budućih izvlačenja u koje žele da učestvuju.

  Kupite nekoliko loto 6Aus49 lutrija tiketi s različitim kombinacijama brojeva za povećanje šansi za osvajanje džekpota. Kupovina nekoliko loto karata za isti događaj može biti skupa. Jeftinija opcija je pridruživanje ili pokretanje lutrijskog sindikata.

  An online loto sindikat omogućava igračima da podijele troškove kupovine mnogih online lutrijskih tiketa sa grupom ljudi, kao što su saradnici, rođaci ili prijatelji. Nedostatak je u tome što ako sindikat osvoji džekpot, pojedinci moraju dijeliti prihod.

  Kada neko koristi metodu brzog odabira, dobija brojeve o kojima drugi igrači možda neće razmišljati. Generator slučajnih brojeva im takođe može pružiti brojeve koji bi mogli osvojiti džekpot Lotto 6Aus49. Pojedinci također mogu birati svoje sretne brojeve na osnovu toga da li su 'vrući' ili 'hladni'. Ove brojke su zasnovane na redovno izvlačenim i rjeđe izvlačenim brojevima i brojevima koji kasne. Držanje ovih brojeva je još jedna odlična taktika.

  Savjeti i trikovi za igranje njemačkog lota