Najbolji Mega Millions Lutrija u 2023

U ovom vodiču za lutriju Mega Millions saznajte sve o klađenju na jednu od najvećih lutrija u Sjedinjenim Državama. Najveći Mega Millions dobitak bio je nevjerovatnih 1,537 milijardi dolara. Za početak, Mega Millions je online lutrija dostupna igračima u 45 država u Sjedinjenim Državama, uz Distrikt Kolumbija i Djevičanska ostrva Sjedinjenih Država. Nažalost, u ovom trenutku, Mega Millions nije dostupan u pet država; Alabama, Havaji, Aljaska, Utah i Nevada.

Iako se radi o lutriji sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, igrači izvan Sjedinjenih Država mogu igrati Mega Millions. Ovo je sve dok oni kupe karte fizički dok posjećuju bilo koju državu ili regiju u kojoj je Mega Millions dostupan.

Najbolji Mega Millions Lutrija u 2023
Flag

Najbolja kazina

ba Country FlagCheckmark

TheLotter

ba Country FlagCheckmark
BonusMjesečne kartice za struganje!
Show less...Prikaži više
Uzmite svoj bonus
 • VIP klub popust
 • Višejezično
 • Dostupna svjetska lutrija
Show less...
Prikaži više
 • VIP klub popust
 • Višejezično
 • Dostupna svjetska lutrija

TheLotter, broj licence: MGA/CRP/402/2017, je u vlasništvu i pod upravom Lotto Direct Limited, registarski broj: C77583. Ova kompanija je licencirana i regulisana od strane Malteške uprave za igre na sreću. To znači da vlada Malte budno pazi na TheLotter kako bi osigurala da sve njegove operacije budu legalne i nekontrolisane. Osnovan 2002. godine, TheLotter je nezavisna usluga za kupovinu karata, sa preko 20 međunarodnih kancelarija.

Show less...Prikaži više
Show less...
Prikaži više

  Provajder online lutrije osnovan je 2016. godine, a u vlasništvu je i vodi britanska korporacija Lottomatrix Ltd. Ima licencu od strane Komisije za kockanje Ujedinjenog Kraljevstva sa registracijskim brojem C73232 u Ujedinjenom Kraljevstvu.

  Bonus50 besplatnih okretaja sa depozitom
  Show less...Prikaži više
  Show less...
  Prikaži više

   AgentLotto, broj kompanije 157283, je međunarodno licencirana usluga kockanja. Platforma omogućava igračima da kupe karte za državne lutrije u različitim zemljama. AgentLotto je brend Agento NV, službeno registriran u Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kao vlasnik AgentLotto-a, Agento NV, posluje pod licencom koju je izdala Vlada Curacaa, broj podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je omogućila Agento NV da obavlja bilo koju aktivnost u vezi sa izvlačenjem lutrije deset godina od kada je AgentLotto pokrenut online.

   Show less...Prikaži više
   Show less...
   Prikaži više

    LotteryWorld, broj licence 153264, je javno društvo sa ograničenom odgovornošću prema zakonu Curacao. Olakšava online kupovinu srećki. LotteryWorld je osnovan u Curacao-u, sa sjedištem na adresi Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

    Gdje kupiti Mega Millions online lutriju
    Gdje kupiti Mega Millions online lutriju

    Gdje kupiti Mega Millions online lutriju

    Mega Millions lutrijske karte dostupne su za kupovinu u 45 država u kojima je lutrija legalna, plus Distrikt Kolumbija i Djevičanska ostrva Sjedinjenih Država. Karte se, između ostalog, mogu kupiti u trgovinama, trgovinama i benzinskim pumpama. Važno je napomenuti da se karte za Mega Millions ne prodaju na Aljasci, Utahu, Mississippiju, Havajima, Nevadi i Alabami.

    Kako kupiti srećku online

    Moguća je i kupovina ulaznica za igru Mega Millions online. Postoje mnoge stranice na kojima igrači unutar ili izvan Sjedinjenih Država mogu kupiti tikete ove lutrije. Nakon završetka kupovine na takvim stranicama, karte se kupuju u ime igrača.

    Gdje kupiti Mega Millions online lutriju
    Istorija Mega Miliona

    Istorija Mega Miliona

    Istorija lutrije Mega Millions seže do 1996. godine kada je bila poznata kao Velika igra. Nakon džekpota od 363 miliona dolara za Big Game 2000. godine, povećalo se interesovanje za igre lutrije. Zatim su se New York i Ohajo pridružili New Jersey, Georgia, Maryland, Illinois, Massachusetts, Michigan i Virginia kako bi stvorili Mega Millions.

    Prodaja ulaznica za Mega Millions zvanično je počela 15. maja 2002. godine, dok je prvo izvlačenje održano 17. maja 2002. Danas je Mega Millions jedan od dva najveća džekpota u Sjedinjenim Državama, zajedno sa Powerballom.

    Najveći Mega Millions dobitnici

    Kao i sve druge lutrije, Mega Millions je promijenila bogatstvo mnogih igrača. Trenutno, najveći dobitnik je anonimni igrač iz Južne Karoline koji je zaradio ogromnih 1,537 milijardi dolara. Drugi najveći dobitak bio je hladnih 1,05 milijardi, koji je osvojio četveročlani lutrijski klub iz Michigana.

    Istorija Mega Miliona
    Je li Mega Millions legalan?

    Je li Mega Millions legalan?

    Da. Mega Millions je legalan u 47 jurisdikcija u Sjevernoj Americi. Međutim, lutrija nije legalna u Alabami, Havajima, Aljasci, Utahu i Nevadi. Ali onda, igrači u ovim državama mogu učestvovati u Mega Millions kupovinom ulaznica kada posjete države u kojima je Mega Millions legalan.

    Mega Millions starosne granice

    Iako mnoge države dozvoljavaju Mega Millions, ne mogu svi igrati ovu lutriju. Svako ko kupi Mega Millions loto kartu mora imati navršenih 18 godina.

    Mega Millions porezi

    Kao i sve druge lutrije, postoje porezi koje dobitnici moraju platiti i saveznoj i državnoj vladi. Federalni porez je standardan, dok se državni porezi razlikuju od države do države.

    Je li Mega Millions legalan?
    Kako igrati Mega Millions

    Kako igrati Mega Millions

    Mega Millions je prilično sličan Powerballu u smislu igranja. Igračima nisu potrebne nikakve posebne vještine da bi ušle u igru.

    U Mega Millions, postoje dva bubnja; prvi sa brojevima (bijele kuglice), od 1 do 70, dok drugi bazen ima brojeve (Gold Mega Ball/GMB), od 1 do 25.

    Da bi ušli u akciju, igrači prvo moraju kupiti ulaznicu. Svaka karta za Mega Million košta 2 dolara. Nakon kupovine karte, sljedeći korak je biranje pet brojeva iz prvog bubnja i jednog broja iz drugog bubnja. Za one koji ne žele ručno birati brojeve, Mega Millions ima funkciju generatora slučajnih brojeva koja automatski bira brojeve za igrače.

    Cilj ove lutrije je da se upare svi dobitni brojevi. Da bi osvojili džekpot, igrači moraju ispravno upariti sve brojeve iz dva pula. Za zapisnik, prvih pet brojeva ne mora biti u savršenom redu.

    Šta je Mega Millions Megaplier?

    Uveden u januaru 2011. godine, Megaplier je funkcija koja omogućava igračima da povećaju svoje nagrade bez džekpota za 2, 3, 4 ili 5 puta, ali uz dodatnu cijenu od 1 USD za svaki tiket. Za zapisnik, Mega Millions Megaplier je dostupan u svim državama i jurisdikcijama u kojima se prodaju karte za Mega Millions, osim u Kaliforniji.

    Kako igrati Mega Millions
    Mega Millions kvote i opcije isplate

    Mega Millions kvote i opcije isplate

    Svi kupci Mega Million ulaznica nadaju se da će osvojiti veliki džekpot, ili barem nešto osvojiti. Ali slon u sobi je, koji su izgledi za osvajanje džekpota ili bilo koje druge nagrade u ovoj lutriji? Pa, šanse za osvajanje glavne nagrade su veoma male.

    Mega Millions kvote i opcije isplate
    Koje su šanse za osvajanje Mega Millionsa?

    Koje su šanse za osvajanje Mega Millionsa?

    Postoji ukupno 9 načina za osvajanje Mega Millionsa, a početni džekpot varira u zavisnosti od prodaje ulaznica. Početni džekpot se objavljuje prije svakog izvlačenja.

    Ispod je devet načina za pobjedu u Mega Millions i odgovarajuće kvote.

    • Velika nagrada (džekpot) - Meč 5WB i GMB: Šanse su 1 prema 302,575,350
    • $1,000,000 - Meč 5WB: Šanse su 1 u 12,607,306
    • $10,000 - Meč 4WB i GMB: Šanse su 1 prema 931,001
    • $500 - Meč 4WB: Šanse su 1 u 38,792
    • $200 - Meč 3WB i GMB: Šanse su 1 u 14.547
    • $10 - Meč 3WB: Šanse su 1 u 606
    • 10 USD - Meč 2WB i GMB: Šanse su 1 prema 606
    • $4 - Meč 1WB i GMB: Šanse su 1 prema 89
    • $2 - Match GMB: Šanse su 1 prema 37

    Ukupne šanse za osvajanje nagrade u Mega Millions su 1 prema 24

    Pored gore navedenih devet načina dobitka, postoji ekskluzivna funkcija pod nazivom Just the Jackpot. Ovaj tiket košta 3$ i označava zajedno sa dve igre samo za džekpot. Kao što ime govori, Just the Jackpot se odnosi samo na glavnu nagradu.

    Mega Millions opcije izvlačenja i isplate

    Mega Millions izvlačenja se održavaju dva puta sedmično, utorkom i petkom u 23:00 ET. Kada su isplate u pitanju, postoje dvije opcije. Pobjednici mogu dobiti gotovinu ili anuitet.

    Koje su šanse za osvajanje Mega Millionsa?
    Mega Millions savjeti i trikovi

    Mega Millions savjeti i trikovi

    U ovom posljednjem dijelu ovog vodiča za lutriju Mega Millions, ova objava razmatra savjete i trikove koji će pomoći igračima da osvoje barem nagradu u ovoj lutriji.

    Prvi savjet je kupovina mnogo Mega Millions lutrijskih tiketa. Prednost kupovine velikog broja tiketa je što igrači povećavaju svoje šanse za pobjedu. Ali onda, igrači bi trebali biti sigurni da igraju odgovorno. Osnovno pravilo je da odredite budžet za kupovinu karata i da ga se striktno pridržavate.

    Još jedan savjet je da se pridružite lutrijskim fondovima. Kupovina mnogih tiketa može biti finansijski iscrpljujuća, ali šta ako igrači formiraju lutrijske grupe, igraju zajedno i dijele plijen? Pa, ovo je trik koji je radio u prošlosti.

    Fokusiranje na uobičajene brojeve Mega miliona je takođe druga strategija. Nekoliko brojeva je izvučeno više puta.

    Gore navedeni savjeti mogu povećati šanse igrača za pobjedu u Mega Millions. Ali onda, oni ne garantuju dobitak.

    Mega Millions savjeti i trikovi
    Završavanje

    Završavanje

    To je to, ljudi, ultimativni vodič o tome kako igrati lutriju na mreži. Zaista, Mega Millions je jedna od najnagrađivanijih lutrija. Sudbina mnogih igrača se promenila preko noći. Ali onda, igrači bi se uvijek trebali pridržavati pravila i propisa odgovornog kockanja kada igraju Mega Millions. Lutrija ne bi trebala biti alternativa školi ili poslu.

    Završavanje