Opća politika

David O'Reilly
PublisherDavid O'ReillyPublisher
WriterLejla KovačevićWriter

Politika privatnosti

Mi, u LottoRanker-u, znamo da lične informacije naših korisnika mogu biti važne za prikupljanje, ali je jednako važno zaštititi podatke naših korisnika i osigurati da su njihovi privatni podaci sigurni. Informacije koristimo samo u obavezne svrhe.

Svi koji posjete web stranicu LottoRanker-a prihvataju da se slažu s našim uvjetima, privatnosti i pravilima o kolačićima. Ovdje možete saznati iz kojih razloga koristimo informacije naših posjetitelja.

Korisnik ima pravo prestati koristiti ovu web stranicu kada se korisnik ne slaže s bilo kojom od naših politika navedenih u našoj Politici privatnosti. Zadržavamo pravo izmjene naših politika ako je potrebno. Nismo dužni obavještavati posjetitelje naše web stranice o promjenama naše politike, ali oni automatski prihvaćaju izmjene korištenjem naše web stranice.

Politika kolačića

Naša politika kolačića primjenjuje se na našu glavnu stranicu lottoranker.com, kao i na sve ostale LottoRanker domene povezane s ovim brendom. Koristimo kolačiće samo kako bismo osigurali nesmetano funkcioniranje naše web stranice. Kolačići na našim web stranicama i različitim domenama ne pohranjuju nikakve lične podatke o bilo kojem od naših korisnika. Međutim, naši korisnici imaju pravo onemogućiti kolačiće koje koristimo bilo kada tako što će ih isključiti u postavkama preglednika. Isključivanje kolačića može uzrokovati probleme u nekim funkcijama koje smo primijenili na našoj web stranici.

Kolačići koji se koriste na ovoj stranici

Google Analytics - Google Analytics je alat za optimizaciju marketinga koji koristimo za prikupljanje općih informacija o korisnicima prilikom posjete našoj web stranici. Ovaj alat se koristi da vidimo koje stranice posjećuju naši korisnici i koliko dugo ostaju na našoj web stranici. Google Analytics nikada ne čuva privatne podatke o našim posjetiteljima.

Matomo - Matomo je također alat za optimizaciju marketinga koji je prilično sličan Google Analyticsu. Ovaj alat prikuplja općenite informacije o našim korisnicima koji nam pomažu da optimiziramo LottoRanker web stranicu.

Druge politike

Uvijek vodite računa o dijeljenju ličnih podataka na ovoj ili bilo kojoj drugoj web stranici. Bilo koja vrsta podataka koju daju korisnici u online eri postaje javna informacija. Pobrinite se da lične podatke dajete samo na pouzdanim web stranicama i ljudima koje poznajete.

Podaci o vašem računu uvijek trebaju biti sigurni - vaša adresa e-pošte, lozinka i drugi detalji za prijavu. Nikada ne dajte svoje podatke za prijavu nikome koga ne poznajete ili kome ne vjerujete.

LottoRanker vam može s vremena na vrijeme slati informacije ili obavještenje koje naši korisnici mogu isključiti. Obavijesti šaljemo samo kako bismo obavijestili naše posjetitelje o novostima, novim bonusima, novim provajderima lutrije, promjenama na našoj web stranici ili našoj politici privatnosti.

About the author
David O'Reilly
David O'Reilly
About

David "LuckyLotto" O'Reilly, sa australijskih obala obasjanih suncem, je glavni um iza LottoRank-a. Sa analitičkim umom i srcem kockara, on je transformirao način na koji entuzijasti lutrije pristupaju svojoj strasti, nudeći uvide i strategije kao nitko drugi.

Send email
More posts by David O'Reilly