Opća politika

Politika privatnosti

Mi, u LottoRanker-u, znamo da lične informacije naših korisnika mogu biti važne za prikupljanje, ali je jednako važno zaštititi podatke naših korisnika i osigurati da su njihovi privatni podaci sigurni. Informacije koristimo samo u obavezne svrhe.

Svi koji posjete web stranicu LottoRanker-a prihvataju da se slažu s našim uvjetima, privatnosti i pravilima o kolačićima. Ovdje možete saznati iz kojih razloga koristimo informacije naših posjetitelja.

Korisnik ima pravo prestati koristiti ovu web stranicu kada se korisnik ne slaže s bilo kojom od naših politika navedenih u našoj Politici privatnosti. Zadržavamo pravo izmjene naših politika ako je potrebno. Nismo dužni obavještavati posjetitelje naše web stranice o promjenama naše politike, ali oni automatski prihvaćaju izmjene korištenjem naše web stranice.

Politika kolačića

Naša politika kolačića primjenjuje se na našu glavnu stranicu lottoranker.com, kao i na sve ostale LottoRanker domene povezane s ovim brendom. Koristimo kolačiće samo kako bismo osigurali nesmetano funkcioniranje naše web stranice. Kolačići na našim web stranicama i različitim domenama ne pohranjuju nikakve lične podatke o bilo kojem od naših korisnika. Međutim, naši korisnici imaju pravo onemogućiti kolačiće koje koristimo bilo kada tako što će ih isključiti u postavkama preglednika. Isključivanje kolačića može uzrokovati probleme u nekim funkcijama koje smo primijenili na našoj web stranici.

Kolačići koji se koriste na ovoj stranici

Google Analytics - Google Analytics je alat za optimizaciju marketinga koji koristimo za prikupljanje općih informacija o korisnicima prilikom posjete našoj web stranici. Ovaj alat se koristi da vidimo koje stranice posjećuju naši korisnici i koliko dugo ostaju na našoj web stranici. Google Analytics nikada ne čuva privatne podatke o našim posjetiteljima.

Matomo - Matomo je također alat za optimizaciju marketinga koji je prilično sličan Google Analyticsu. Ovaj alat prikuplja općenite informacije o našim korisnicima koji nam pomažu da optimiziramo LottoRanker web stranicu.

Druge politike

Uvijek vodite računa o dijeljenju ličnih podataka na ovoj ili bilo kojoj drugoj web stranici. Bilo koja vrsta podataka koju daju korisnici u online eri postaje javna informacija. Pobrinite se da lične podatke dajete samo na pouzdanim web stranicama i ljudima koje poznajete.

Podaci o vašem računu uvijek trebaju biti sigurni - vaša adresa e-pošte, lozinka i drugi detalji za prijavu. Nikada ne dajte svoje podatke za prijavu nikome koga ne poznajete ili kome ne vjerujete.

LottoRanker vam može s vremena na vrijeme slati informacije ili obavještenje koje naši korisnici mogu isključiti. Obavijesti šaljemo samo kako bismo obavijestili naše posjetitelje o novostima, novim bonusima, novim provajderima lutrije, promjenama na našoj web stranici ili našoj politici privatnosti.