Kompletna lista 10 Neosurf lokacija lutrije 2024

Igrači online lutrije koji traže alternativu e-novčaniku mogu koristiti Neosurf. Način plaćanja se prvi put pojavio u Francuskoj 2004. Ali sada je dostupan u više od 40 zemalja iz Kanade, Poljske, Holandije, Španije, Njemačke, Italije, Belgije, Austrije, Australije, Afrike i Velike Britanije. Neosurf olakšava život igračima lotoa, posebno onima koji ne vole korištenje bankovnih transfera i plaćanja kreditnim karticama.

Sve što treba da urade je da kupe Neocash vaučere od ovlašćenih dobavljača i koriste ih na sajtu lutrije na mreži. Ovo su prepaid vaučeri koji se obično koriste za online kupovinu i kockanje. Preko 350.000 korisnika usvojilo je Neosurf kao omiljeni način plaćanja.

Kompletna lista 10 Neosurf lokacija lutrije 2024
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Neosurf depozit na lutriji

S više od 20.000 online trgovaca koji prihvaćaju Neosurf, nije iznenađenje što su ga obožavatelji lotoa odabrali kao jednog od najbolji načini depozita. Za razliku od bankovnih transfera, Neosurf plaćanja su trenutna, tako da korisnici mogu odmah početi igrati svoje najbolje loto igre.

Nakon što igrač identificira Neosurf web lokaciju za online lutriju, naći će način depozita naveden među dostupnim bankarskim opcijama u odjeljku Plaćanja/Blagajna.

Jedno od najvećih pitanja koje postavljaju loto igrači je kako uplatiti sredstva i povući dobitke sa web stranice lutrije pomoću Neosurfa. Detalji o tome kako započeti su objašnjeni u nastavku.

Kako napraviti depozit uz Neosurf

Prvo, korisnik mora imati Neosurf račun i kupiti prepaid kredit od odgovarajućeg prodajnog mjesta. Osim prepaid vaučera, korisnici mogu otvoriti MyNeosurf online račun ili podnijeti zahtjev za NeoCash MasterCard i osigurati da imaju dovoljno sredstava. Ovi računi se također mogu finansirati i koristiti igrajte online lutriju.

Za otvaranje Neosurf naloga na myNeosurf.com potrebno je puno ime, adresa e-pošte, datum rođenja i lozinka. Bankovni račun nije neophodan, stoga korisniku Neosurfa nije potrebna direktna veza sa svojom bankom.

Neocash vaučer je poput papirnog novca, tako da kupac mora dobro paziti na njega jer je nezamjenjiv. Sadrži PIN kod koji je potreban na lokaciji lutrije prilikom uplate. Kao dobro pravilo, preporučljivo je da sačuvate PIN kod vaučera fotografisanjem. Online novčanik pomaže korisnicima da pregledaju svoje stanje i prate svoju potrošnju.

Deponovanje sredstava pomoću Neosurfa na web lokaciji za online lutriju

Bez obzira da li igrač na lutriji koristi NeoCash MasterCard ili Neocash vaučer, neće platiti ni novčića za uplatu osim ako to uključuje naknadu za konverziju valute. Neophodni su sljedeći koraci:

a) Otvorite nalog za lutriju na renomiranom sajtu i prijavite se
b) Pristupite blagajni stranice i potražite Neosurf među mnogim metodama plaćanja
c) Nakon što kliknete na Neosurf, trebao bi se pojaviti novi pop-up prozor
d) U novom prozoru unesite 10-cifreni PIN iz podataka prepaid vaučera ili Neosurf kartice
e) Navedite iznos depozita
f) Pratite uputstva na ekranu i potvrdite plaćanje

Prijenos je trenutan, a budući da je Neosurf prilagođen mobilnim uređajima, igrači lotoa mogu završiti gore navedeni proces kada igraju loto igre na svojim mobilnim uređajima s bilo koje lokacije. Oni koji preferiraju prepaid Neocash vaučere treba da izaberu vrijednosti kartice koje odgovaraju željenom iznosu depozita. Dolaze u apoenima od 10, 15, 20, 30 i 50, pa sve do 100 USD/EUR.

Kako napraviti povlačenje sa Neosurf-om

Do sada, nijedan operater nije izdao isplate lutrije sa Neosurf-om. Međutim, službena web stranica provajdera plaćanja ima kratak video koji prikazuje mogućnost obrade i depozita i isplata. NeoCash MasterCard radi kao i svaka druga kreditna kartica i može se dopuniti novcem.

To je moguće uz tradicionalne metode plaćanja kao što su direktni bankovni transferi. Ako samo lutrijske stranice mogu to tretirati kao druge MasterCard kartice, tada igrači mogu tražiti isplate lutrije na svoju NeoCash MasterCard karticu. MyNeosurf je jednostavno mobilna aplikacija koja je korisna samo za kupovinu prepaid kartica. Zapisuje istoriju transakcija, ali se ne može koristiti kao samostalna metoda povlačenja na a lutrijska stranica.

S druge strane, gotovo je nemoguće podići dobitke na lutriji sa Neocash vaučerom jer se obično radi o jednokratnoj prepaid kartici. To je najveća mana prepaid vaučera, jer ističu čim se PIN kodovi iskoriste. Ali ljubitelji Neosurf lotoa će pronaći bolje alternative za isplatu novca, kao što su:

1. Kreditne kartice

Neosurf lutrijske stranice nude kreditne kartice kao alternativne opcije povlačenja. Tipični primjeri su Visa, MasterCard, American Express i Maestro. Isplate kreditnim karticama pružaju vrhunsku sigurnost jer su podržane sigurnosnim standardima velikih finansijskih regulatora. Ali odabir renomirane stranice za lutriju je ključan jer online kockanje može otkriti podatke o kreditnoj kartici. Licencirana stranica ima stroga pravila privatnosti; stoga, oni čuvaju povjerljivost finansijskih podataka igrača.

2. Interac

Igrači lutrije iz Kanade ne moraju da brinu jer većina sajtova sa Neosurfom takođe olakšava isplate Interact lutrije. Interac radi kao online banka. Sigurno je i brzo.

3. E-novčanici

Transferi putem e-novčanika su trenutni. One su neke od najčešće korištenih opcija povlačenja na Neosurf web stranicama lutrije. PayPal je popularniji od Netellera i Skrilla, ali svi oni pružaju prijeko potrebnu sigurnost kada igrate online loto igre. Većina elektronskih novčanika zahtijeva od korisnika povezivanje s karticama ili bankovnim računima. Oni garantuju finansijsku prevaru niskog rizika jer rade na zasebnom prolazu, a ne na interfejsu banke.

4. Direct Wire

Ljubitelji lutrije koji se ne boje pokazati svoje hobije mogu se odlučiti za direktnu bankovnu doznaku prilikom isplate lutrijskih nagrada. Međutim, ova metoda može biti spora, uglavnom kada se igrač nalazi u drugoj zemlji od provajdera lutrije. Može potrajati 3-7 radnih dana da primi uplatu.

Sigurnost i sigurnost u Neosurfu

Korisnici se mogu osjećati sigurno znajući da Neosurf štiti njihove finansijske i lične podatke. Budući da nema direktnu vezu sa bankovnim računom, Neocash vaučer kartica je idealna opcija za anonimno uplatu na lutriji. Bankovni račun nije obavezan prilikom otvaranja računa, tako da igrači nemaju razloga za brigu o otkrivanju svojih bankovnih akreditiva.

Svaki put kada neko uplati depozit kreditnom karticom na loto sajtu, mora dati svoje lične podatke i broj kartice. Prevaranti koji vole napadati platforme za kockanje mogu ukrasti takve informacije. Mnogi kockari su izgubili novac i jedva da to shvaćaju dok ne provjere svoj kreditni izvod. Finansijski gubici mogu iznositi hiljade dolara u zavisnosti od limita kreditne kartice, što dovodi do ciklusa duga.

Korisnici Neosurfa imaju sreće jer njihovi bankarski podaci ostaju privatni. Osjetljivi podaci se ne pohranjuju na vaučer, tako da je kupac uvijek zaštićen od krađe identiteta. Čak iu najgorem slučaju kada je Neochash vaučer kartica ukradena, vlasnik će izgubiti samo unaprijed plaćeni kredit, koji ističe nakon upotrebe.

Opcije korisničke podrške u Neosurfu

Korisnici se mogu suočiti s problemima korištenjem Neosurf kartica, gdje je korisnička podrška dobro došla. Ponekad njihove kartice ne rade ili je potrebno više vremena nego obično da se uplata pojavi nakon polaganja sredstava na račun lutrije.

Također, može doći do spora između kupca i trgovca, a korisnik je primoran kontaktirati Neosurf. Bez obzira na razlog, dobro je znati koji kanal komunikacije je dostupan u Neosurfu. Odjel za brigu o korisnicima osigurava da se klijenti zbrinu putem:

  • Live chat
  • Email: support@neosurf.com.
  • Broj telefona: 33 899 03 03 03
  • Online kontakt obrazac
  • FAQ stranica

Budući da je Neosurf globalan, korisnici mogu koristiti svoj željeni jezik kada razgovaraju sa agentima korisničke podrške putem telefona. Live chat se nalazi u donjem desnom uglu njihovih web stranica. To je zgodan sistem za razmenu poruka u koji korisnici unose svoja imena, adrese e-pošte i pitanja i čekaju odgovore. Oni također mogu učitati datoteke kako bi dodatno objasnili svoje brige.

Kupci bi trebali koristiti online kontakt obrazac kada imaju konkretna pitanja koja nisu pokrivena na stranici FAQ. Nakon popunjavanja email adrese, broja telefona i upita, Neosurf agenti će odgovoriti u roku od 24 sata.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević