Kompletna lista 10 PaysafeCard lokacija lutrije 2024

Paysafecard, metoda prepaid online transakcija, datira iz 2000. godine kada ju je osnovala grupa poduzetnika iz Beča, Austrija. Od svog lansiranja, on-line plaćanja čini lakšim kao i korištenje gotovine. Vremenom su ga preuzele različite kompanije kao što je Skrill 2013. Dvije godine kasnije, Optimal Payments Group je preuzela Skrill i rebrendirala u Paysafe Group. Firma je licencirana od strane Financial Conduct Authority of UK (FCA) i partner je sa svjetski poznatom Mastercard karticom.

U 2020. godini, Paysafecard Group je najavila svoju integraciju sa Google Pay i Apple Pay. Sada je dostupan u više od 49 zemalja širom svijeta. Sa tako nepobitnom reputacijom, sa sigurnošću bi se moglo reći da je Paysafecard jedan od najsigurnijih metoda depozita za igranje online lutrije.

Kompletna lista 10 PaysafeCard lokacija lutrije 2024
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Kako napraviti depozit sa Paysafecard

Ovdje će igrači pronaći najbolje online lutrijske stranice koje prihvataju ovo način plaćanja. Čak i novoosnovane loto stranice vredi pogledati.

Paysafecard funkcionira kao prepaid vaučer. Kupci kupuju Paysafecard kodove online i u trgovini u apoenima u rasponu od 10 do 100 dolara. Distributeri ovih kodova su navedeni na službenoj web stranici. Igrači lotoa mogu lako kupiti vaučer online tako što će se prijaviti na svoje račune u Paysafecard online PIN shopu.

Korisnici Androida i Applea smatraju da je aplikacija Paysafecard nevjerojatno korisna u upravljanju prepaid kodovima. Aplikacija djeluje kao spremište za sve kupljene PIN kodove. Kada je potrebno, korisnik ovdje provjerava stanje ili koristi QR kodove za online transakcije.

Za depozite na web lokaciji lutrije na mreži, Paysafecard je odličan izbor za kockare koji nemaju bankovne račune ili su zabrinuti za sigurnost na mreži. Vaučer je za jednokratnu upotrebu, stoga čuva anonimnost igrača, bez obzira koliko puta igra loto online. Neki igrači ne znaju kako napraviti depozite sa prepaid online karticama u online lutriji. Srećom, proces je jednostavan i svako može kockati s Paysafecardom ako slijedi dolje navedene korake.

 1. Prijavite se sa Paysafecard
 2. Kupite prepaid PIN kodove od ovlaštenog lokalnog trgovca ili online trgovca
 3. Pronađite web stranicu za online lutriju Paysafecard i kreirajte račun
 4. Od njihovih načina plaćanja odaberite Paysafecard
 5. Unesite 16-cifreni kod na Paysafecard vaučer

Vremenski okvir transakcije i naknade

Transakcija će biti obrađena odmah i novac bi trebao odmah doći na loto račun. Depoziti se ne naplaćuju, ali se može primijeniti naknada za konverziju valute (2%) ako se valuta koju traži stranica lutrije razlikuje od one na Paysafecard vaučeru.

Vrhunske lutrijske stranice jedva naplaćuju depozite. Igrači lota će najvjerovatnije uplatiti više od 10 dolara, tako da jednostavno kombinuju PIN kodove kako bi zadovoljili svoje potrebe. Sa prepaid vaučerima možete iskoristiti postotak stanja sa jednog koda, a ostatak zadržati za buduća plaćanja.

Kako izvršiti isplatu sa Paysafecard

Isplate na lutriji se uglavnom vrše bankovnim putem, ali najnovije loto stranice podržavaju isplate putem My Paysafecard. Evo kako to učiniti.

 • Otvorite My Paysafecard nalog na mreži sa istim akreditivima na sajtu lutrije
 • Otvorite vezu za isplatu/isplatu na lutriji
 • Odaberite Paysafecard kao opciju isplate
 • Navedite registrovanu adresu e-pošte
 • Unesite iznos za povlačenje

Igrači lota mogu podići bilo koji iznos između 20 i 1000 dolara na My Paysafecard. Na iznos mogu uticati i limiti postavljeni lutrijom. Naknade za obradu valute obično pokriva loto operater. Cijeli proces može potrajati oko 24 sata dok sredstva ne stignu na My Paysafecard račun.

Korisnik može napraviti još jedan depozit za online lutriju ili podići stanje na bankomatu pomoću Paysafecard Mastercard kartice. Kockari koji preferiraju mobilne telefone nemaju o čemu da brinu jer Paysafecard radi na svim mobilnim platformama.

Sigurnost i sigurnost u Paysafecard

Jedan od najvećih izazova sa kojima se online loto igrači suočavaju je pronalaženje sigurnih metoda plaćanja. Poznavanje funkcija koje transakcije čine sigurnim je najvažnije. Poznato je da prepaid vaučere koriste maloljetnici i korisnici koji nisu bankovni.

Međutim, oni su neki od najsigurnijih načina za transakciju s a lutrijska stranica online. Korisnici biraju između unaprijed definiranih vrijednosti i koriste podatke kartice za plaćanje loto listića. Upotreba je sve raširenija u svijetu kockanja jer igrači cijene svoju privatnost više od bilo koje druge publike.

Nivo sigurnosti korištenja Paysafecarda za depozite i isplate na lutriji je neusporediv. Kupci ne moraju otkrivati svoje bankovne podatke ili podatke o kartici kada kupuju prepaid PIN kod u lokalnim trgovinama. Budući da se radi o vaučeru, on čuva povjerljive podatke, čuvajući anonimnost igrača loto.

S obzirom da najveći vaučeri koštaju 100 dolara, iznos koji se može izgubiti u malo vjerovatnom slučaju prijevare nije prevelik. Putem Paysafecarda, korisnici mogu potvrditi svoju finansijsku istoriju i izvršiti anonimna plaćanja QR kodovima.

Paysafecard opcije korisničke podrške

Rješenje za plaćanje može biti fantastično, ali ako je korisnička podrška teško dostupna, mnogi će ovu uslugu izbjegavati. Paysafecard se prema svojim klijentima odnosi s najvećim poštovanjem jer poslovni uspjeh ovisi o klijenteli.

Odlična usluga za korisnike se sastoji u vrednovanju klijentovog vremena, ponašanju prema njima sa prijatnim stavom i nuđenju korisnih resursa. Umjesto da samo ispuni očekivanja, Paysafe Group ima za cilj da podigne stvari na viši nivo osiguravajući da korisnici imaju odlično iskustvo. Kao takvi, otvorili su sljedeće kanale komunikacije:

 • chat uživo: To je automatizirani sistem za razmjenu poruka u kojem klijenti šalju svoja pitanja i dobijaju odgovore od Lare, virtuelnog asistenta (bota). Lara nudi trenutnu podršku bilo kada i svaki dan.
 • Centar za pomoć: U ovom odjeljku možete pronaći mnoštvo informacija o Paysafecard. Tu je i pretraživač za unos specifičnih pitanja.
 • Hotline servisa: Za svaku regiju/državu postoji telefonski broj za hitne upite. Mogu se primjenjivati naknade po lokalnim cijenama.
 • Online kontakt obrazac: Ovdje korisnik šalje svoje upite o usluzi i popunjava informacije u procesu korak po korak. Zahtjevi se rješavaju u roku od 24 sata.

Budući da je Paysafecard multinacionalna kompanija, korisnička podrška je dostupna na 29 jezika, među kojima su engleski, španski, ruski, arapski, danski, grčki, njemački i portugalski.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević