Kompletna lista 10 Payz lokacija lutrije 2024

Payz, koji je jedan od najpriznatijih načina plaćanja e-novčanikom, mogu koristiti igrači lutrije za financiranje svojih računa. To je fleksibilan način plaćanja koji podržava 54 valute i dostupan je u više od 200 zemalja širom svijeta. Payz podržava kupovinu lutrijskih karata u zemljama u kojima je online kockanje dozvoljeno.

To je registrirani zaštitni znak PSI-Pay Ltd i ima dugu povijest u industriji plaćanja putem interneta od 2000. godine. Payz je ranije izdavao karticu pod nazivom ecoCard koja je nedavno zamijenjena Payz Mastercard. Iako je kartica još uvijek u upotrebi, novim korisnicima Payz-a više nije potrebna EcoCard za kupovinu loto karata putem interneta.

Kompletna lista 10 Payz lokacija lutrije 2024
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Kako napraviti depozit uz Payz na online lutriji

Budući da je pod upravom britanske Uprave za finansijsko ponašanje i partner kompanije Mastercard, stekao je snažnu reputaciju u pogledu odgovornosti. Način plaćanja ecoVirtualcard omogućava korisniku da slati uplate širom svijeta bez brige da će vas nadzirati vlasti.

Korisnici također mogu imati pristup svojim računima putem Payz aplikacije, koja im omogućava kontrolu svojih mobilnih digitalnih novčanika. Od depozita do transfera novca, mobilna aplikacija Payz ima sve funkcionalnosti desktop verzije. Većina online lutrijskih stranica prihvaća direktna Payz plaćanja, međutim, nekima će možda biti potrebno da kupac poveže svoju eko karticu s kreditnom karticom.

Payz je savršena opcija plaćanja za povećanje stanja računa stranica za online lutriju gdje je ovaj oblik kockanja legalan. Finansiranje računa treba da bude brza, pojednostavljena procedura.

Za uplatu novca na loto račun putem Payz, postoji niz koraka koje kockari slijede. Prije svega, korisnik se mora prijaviti za bilo koju platformu Payz lutrije. Zatim mogu pristupiti svom nalogu tako što će se prijaviti, a zatim otići u područje "blagajnika". Među predstavljenim metodama depozita, korisnik treba da odabere Payz kao željenu opciju plaćanja.

Kada je opcija plaćanja postavljena, igrač sada treba da popuni željeni iznos depozita i detalje o Payz. Neki od potrebnih ličnih podataka uključuju broj telefona, adresu i zemlju prebivališta. Nakon verifikacije, korisnik može pritisnuti dugme "potvrdi" da pošalje novac. Stanje na njihovom lutrijskom računu se ažurira odmah kada se transakcija završi.

Kako Payz radi

Payz MasterCard se direktno povezuje na odgovarajući ecoRačun. Na taj način će korisniku biti dostupna sredstva za igranje online lutrije. Iako se ecoCard digitalni novčanik može financirati putem bankovnog transfera, nije ga potrebno povezati s bankovnim računom.

Dnevni limit depozita zavisi od nivoa korisnika. Novi korisnici koji su upravo otvorili Payz račun postavljaju se na klasični nivo i polako prelaze na srebrni nivo. Maksimalni dnevni limit depozita za Payz račun je 200 EUR na klasičnom nivou i 3.000 EUR na srebrnom nivou.

Može li korisnik uplatiti depozit putem mobilnog telefona?

Da. Moguće je uplatiti preko Payz aplikacije koja ima iste mogućnosti kao i desktop verzija. Aplikaciju podržavaju i android i iOS verzije. Osim toga, korisnik može posjetiti web stranicu i putem mobilnog telefona kad god treba da uplati depozit.

Kako izvršiti isplatu putem Payz

Ljubitelji lotoa uživaju u povlačenju svojih isplata iz lutrije nakon uspješnog klađenja. Oni mogu podići novac sa svog računa koristeći Payz čim ispune uslove za povlačenje. Međutim, trebaju biti svjesni da se, ovisno o dobavljaču online lutrije, proces povlačenja može razlikovati. Neke stranice isplaćuju sredstva na glavni ecoAccount, dok druge na Payz Mastercard.

Da bi to učinio, igrač se prvo prijavljuje na svoj lutrijski račun. Iz padajućeg menija biraju Payz kao način plaćanja. Na kraju, moraju unijeti traženi iznos i zatim nastaviti s potvrdom. Postoji mala naknada povezana s Payz isplatama, iako zanemariva, i može se razlikovati od jedne do druge lokacije lutrije.

Šta je dnevni limit povlačenja?

Maksimalno dnevno podizanje na nivou srebra je 750 EUR, dok je najveći iznos koji se može podići u jednoj transakciji 250 EUR. Za zlatni, platinasti i VIP nivo, dnevni limit isplate se kreće do 1,500 EUR, a jedna transakcija može uključivati ​​do 500 EUR. Najveći broj podizanja novca na bankomatu koji klijent može napraviti dnevno je 10 puta za sve statuse računa.

Koja su vremena obrade?

Proces povlačenja je obično brz, pri čemu nekim lokacijama lutrije treba manje od jednog dana, dok drugim može potrajati i do 3 dana.

Može li se povući putem mobilnog telefona?

Da. Moguće je podizanje novca putem mobilnog telefona zahvaljujući pogodnosti Payz aplikacije. Klijenti također mogu posjetiti web stranicu Payz kako bi prenijeli svoja sredstva na druge bankovne račune.

Sigurnost i sigurnost u Payz

Današnji loto igrači izloženi su zlonamjernim djelima prevaranata ili prevaranata koji posluju na webu. Sigurnosni faktor mora doći u igru ​​posebno kada se radi o online lutrijskim transakcijama. Kako ne bi upali u zamke, entuzijasti loto-a moraju provjeriti da li je njihov način plaćanja odobren od strane Financial Conduct Authority u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Transferi novca koristeći Payz vrlo su sigurni i pokrivaju sve sigurnosne rupe koje prevaranti mogu ugroziti. Fokus kompanije je na osiguravanju povjerljivosti i sigurnosti osjetljivih informacija svojih klijenata. Njihovi serveri izvršavaju svaku transakciju u skladu sa ugovorima sa Financial Conduct Authority kako bi spriječili prevare i aktivnosti pranja novca.

Payz koristi 3D Secure (3DS) u eko karticama, omogućavajući transparentnost i sigurnost prilikom prebacivanja novca na i sa internetskih trgovaca i drugih računa. Dodatnu zaštitu pruža verifikacija u dva koraka kako bi se osiguralo da samo ovlašteni vlasnik može pristupiti računu.

Uz verifikaciju u dva koraka, korisnik prima SMS ili kod na svoj telefonski broj i unosi lozinku kako bi potvrdio svoj identitet. Takav postupak je obavezan svaki put kada korisnici pristupaju svojim nalozima. Klijent će ili dobiti jedinstveni kod od Google Authenticatora ili će biti direktno poslan na telefon.

Opcije korisničke podrške Payz za lutrije

Korisnici imaju nekoliko načina da brzo stupe u kontakt s Payz podrškom kada se suoče s poteškoćama. Početna stranica Payz ima kontakt obrazac, funkciju ćaskanja uživo i adresu e-pošte. Klijenti se ohrabruju da daju svoj ID računa ako žele da im se pristupi putem e-pošte ili kontakt obrasca.

Pri korištenju ova dva kanala odgovor se očekuje u roku od 1-2 dana. Payz live chat funkcija je najjednostavniji i najbrži način da stupite u kontakt s online agentima. Predstavnik podrške je obično dostupan putem chata uživo u roku od nekoliko minuta i dostupan je 24/7.

Stranica FAQ je dostupna za pomoć korisnicima koji su u nevolji i žele brzo dobiti odgovore na opća pitanja. Kupcima se savjetuje da koriste funkciju ćaskanja uživo ili e-poštu ako naiđu na probleme prilikom prijavljivanja na svoje račune ili zabrinutost za sigurnost računa.

Ako je Payz MasterCard izgubljena ili ukradena, preporučuje se rješavanje problema putem Payz virtualnog računa. To se radi tako što u lijevom meniju odaberete "ecoCard" i kliknete na "Otkaži karticu". Payz kontakt informacije su sljedeće:

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević