Kompletna lista 10 Revolut lokacija lutrije 2024

Revolut je finansijska tehnološka firma sa sjedištem u Londonu, Engleska. Nikolay Storonsky i Vlad Yatsenko osnovali su metod plaćanja 2015. On pruža debitne kartice, virtuelne kartice, kriptovalute i druge usluge putem svojih računa. Kompanija se brzo razvijala i etablirala se među vodećim igračima u online plaćanju lutrije. Prikupio je milione korisnika koji svakodnevno koriste način plaćanja. To mu je donijelo procjenu od 1,7 milijardi dolara, što ga svrstava među najveće svjetske fintech jednoroge. Povrh toga, od 2021. godine kompanija je imala preko 2000 zaposlenih.

Kompletna lista 10 Revolut lokacija lutrije 2024
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

O Revolutu

Među najpopularnijim karakteristikama načina plaćanja je mogućnost da imaju različite valute na korisničkom računu, što znači da mogu birati da li će plaćati u GBP, EUR, USD ili bilo kojoj od ostalih 28 valuta koje servis trenutno podržava, uključujući kriptovalute. Nakon što su korisnici potvrdili svoj identitet, to je relativno laka procedura.

Postoji preko 18 miliona ličnih korisnika u preko 30 zemalja, uključujući SAD, Japan i Australiju. To znači više od 30 različitih valuta u aplikaciji. Sadrži mobilnu aplikaciju za projektovanje i praćenje potrošnje po kategoriji, trgovcu i zemlji. Korisnici također mogu koristiti program za uspostavljanje ograničenja potrošnje.

Kako napraviti depozit kod Revoluta

The način plaćanja udružio se s nekim od najvećih provajdera online lutrije, koji su to brzo prihvatili kao svoju opciju plaćanja. Korisnici mogu naručiti Revolut karticu za različite online transakcije ili mogu nastaviti koristiti digitalni oblik svoje kartice odmah sa svog telefona.

Procedura za izradu Revolut metode depozita na web lokaciji lutrije online je jednostavna. Za početak, treba potražiti kazino koji prihvata kreditne kartice kao oblik plaćanja. Ovisno o premium paketu koji se želi pridružiti, mogu biti naknade povezane s registracijom računa. Korisnicima je, s druge strane, potreban samo osnovni paket računa za uplatu kod bilo kojeg operatera online lutrije. Ovaj paket je dostupan besplatno.

Uplata putem aplikacije

Da bi se pridružio Revolutu, korisnik prvo mora preuzeti aplikaciju. Zatim će unijeti svoj telefonski broj, kreirati lozinku, a zatim potvrditi svoj identitet koristeći šestocifreni kod dostavljen na njihov telefon. Ali korisnici moraju potvrditi svoj identitet tako što će navesti svoje službeno ime, datum rođenja, kućnu adresu i email prije nego što uplate 10 dolara ili više.

Dopuna računa se može izvršiti povezivanjem na drugi postojeći bankovni račun istog korisnika i unosom podataka o kreditnoj kartici. Naime, korisnik se može odlučiti između redovnog ili premium računa sve dok plaća potrebnu naknadu. Osim toga, od njih će se tražiti da dostave selfie fotografiju i jasnu kopiju lične karte ili pasoša radi dokazivanja identiteta.

Revolutova kompatibilnost sa VISA i MasterCard karticom je jedna od njegovih najprivlačnijih karakteristika. Broj web stranice za online lutriju koji prihvataju Revolut kao način plaćanja svakim danom raste, dajući igračima dodatne mogućnosti za izbor. Da bi izvršili direktan depozit koristeći Revolut, igrači idu na odjeljak plaćanja na svojoj web stranici i odabiru Revolut karticu.

Plaćanje VISA/MasterCard karticom

Osim toga, mogu odabrati VISA ili MasterCard kao način plaćanja ako je povezan s njihovim Revolut računom. Unesite iznos depozita, broj korisničke kartice, ime i CVC kod. Prije bilo kakvog transfera novca, treba provjeriti postoji li zahtjev za minimalnim depozitom. Nakon što korisnik potvrdi transakciju, imat će svoj Revolut kredit za korištenje u online kockarnicama. Korisnici mogu zamijeniti svoje valute za Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash ili XRP na ovoj mjenjačnici kriptovaluta.

Kako izvršiti isplatu uz Revolut

Dok koriste način plaćanja na većini online lutrijskih stranica, korisnici moraju izvršiti depozite kod Revolut Paymentsa kako bi mogli pristupiti i povući koristeći isti sistem. Stoga, korisnici koji planiraju koristiti ovu metodu za isplate na lutriji moraju se pridržavati istog načina plaćanja i za polaganje.

Vrijeme za isplate lutrije na nekim online lutrijskim stranicama nije trenutno. Ali korisnici i dalje mogu pronaći one web stranice za lutriju koje im omogućavaju da isplate novac istog dana. Nekoliko lokacija obavlja sigurnosne provjere kako bi osiguralo da su sredstva uplaćena na prave račune.

Za podizanje, korisnici pronalaze odjeljak "Blagajna" na web stranici online lutrije. Zatim biraju Revolut kao metodu povlačenja. I na kraju, unesite podatke o Revolut kartici i dovršite transakciju. Isplata uglavnom traje između tri i šest radnih dana. Neki kazina, međutim, dozvoljavaju trenutno povlačenje isplata sa Revolutom. Imaju dodatne uslove koje treba ispuniti. Osim toga, veća je vjerovatnoća da će korisnici koji se pretplate na premium pakete imati koristi od ove opcije.

Naknade za povlačenje

Prilikom podizanja novca sa online lutrijskih stranica iznad određenog limita, naplaćuje se naknada od 2%. Isplata do 200 dolara je besplatna, nakon čega se naplaćuje naknada od 2 posto. Postoji i naknada od 0,5 posto za transakcije koje prelaze mjesečni limit od šest hiljada eura u svim valutama. Korištenjem Revolut kartice podizanje novca na bankomatima je besplatno u većini regija, tako da korisnicima neće biti pretjeranih troškova.

Sigurnost i sigurnost u Revolutu

Revolut je poznat po svojim sigurnosnim mjerama za svoje korisnike. Način plaćanja daje korisnicima potpunu kontrolu nad svojim financijama kako bi mogli vidjeti sve odlazne i sve sumnjive transakcije. Povrh toga, za korisnike povezane sa Visa i MasterCard karticom ima sve njihove dodatne sigurnosne mjere. Korisnici su također zaštićeni od prevare dok koriste način plaćanja jer mogu zamrznuti svoje kartice i kontaktirati korisničku podršku putem chata uživo ili automatske telefonske linije za blokiranje kartica. Također mogu zamrznuti svoje kartice.

Način plaćanja je popularan jer koristi algoritme za otkrivanje bilo kakve aktivnosti koja uključuje prevaru ili drugo nezakonito ponašanje. Za razliku od drugih bankarskih sistema, njihovi algoritmi automatski suspenduju račune dok jedan od njihovih agenata za usklađenost ne procijeni situaciju.

Provajder ima bankarsku licencu od Evropske centralne banke i podnio je zahtjev za bankarsku licencu u UK. To je puna banka neke druge zemlje, ali ne u Velikoj Britaniji, a to znači da je način na koji je gotovina korisnika zaštićena drugačiji u odnosu na velike ulične banke i druge digitalne banke. Ali korisnici bi trebali biti svjesni da će u slučaju nesolventnosti Revoluta moći potraživati svoja sredstva sa ovog odvojenog računa u drugoj banci, gdje su sredstva klijenata zaštićena.

Revolut opcije korisničke podrške

Lako je stupiti u kontakt sa Revolutom jer oni jako cijene svoje kupce. Korisnička podrška je dostupna 24/7. Međutim, korisnici koji imaju premium pakete dobijaju prioritetnu podršku. Revolutova korisnička služba dostupna je unutar aplikacije. Sve što trebate učiniti je jednostavno dodirnuti ikonu za pomoć i kliknuti na veliki upitnik unutar oblačića.

Ovo predstavlja pomoć u odeljku FAQ za manje probleme. Veliki problemi mogu zahtijevati od njih da stupe u kontakt sa korisničkom podrškom. Također možete zatražiti razgovor u realnom vremenu sa predstavnikom korisničke službe na njihovoj web stranici ili ih mogu nazvati.

Korisnici također mogu blokirati svoje kartice pozivom na automatsku telefonsku liniju ili u aplikaciji u bilo koje vrijeme. Broj im pomaže da privremeno blokiraju svoju karticu u slučaju da se ukaže potreba, a nudi i snimljene informacije. Njihove stranice na društvenim mrežama također će biti od velike pomoći korisnicima.

Osim toga, korisnici mogu koristiti treću stranu, Resolver. To je besplatna usluga rješavanja pritužbi koja povezuje britanske kupce u direktan kontakt sa svim pružaocima usluga za korisnike koji tada mogu riješiti svoje probleme. Podrška je dostupna za Revolut, gdje korisnicima pružaju sve potrebne informacije za pokretanje i upravljanje bilo kojim problemom.

Kontakt informacije

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević