Kompletna lista 10 Skrill lokacija lutrije 2024

Kao popularan internet e-novčanik, Skrill nastavlja da privlači potrošače koji traže jeftin način za prijenos novca na internetu. Sa samo nekoliko klikova, kupac može deponovati i disperzirati sredstva preko provajdera plaćanja, koji je sada jedan od vodećih servisa plaćanja širom svijeta.

Za peer-to-peer, elektronske transfere, web stranica i aplikacija pružaju opsežnu funkcionalnost. Potpuno licenciran u oblastima poslovanja, Skrill koristi moć internetskog pristupa za kreiranje intuitivnog e-novčanika koji je jednostavan za korištenje za svakodnevne korisnike interneta.

Kompletna lista 10 Skrill lokacija lutrije 2024
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

2001. Skrill je lansiran u Ujedinjenom Kraljevstvu kao Moneybookers. Od tada se vlasništvo nekoliko puta mijenjalo. Investcorp je 2007. godine kupio kompaniju ewallet. Do 2015. godine, Optimal payments je platio 1,1 milijardu eura za firmu. Optimal Payments je promijenio ime u Paysafe Group, a također je promijenio ime Moneybookersa u Skrill.

Za Skrill korisnike, lako je deponovati sredstva na račun. Usluge platforme dostupne su putem službene web stranice ili mobilne aplikacije. Dostupna i za Android i iOS, mobilna aplikacija zahtijeva od korisnika da preuzme aplikaciju na pametni telefon. Prije slanja novca, potrošači se moraju registrirati kako bi otvorili račun.

Registrirajte se

Kao iskusan provajder onlajn finansijskih usluga, Skrill dozvoljava registrovanim korisnicima da prenose novac na globalnom nivou. Korisnički račun je digitalni novčanik na koji uplaćuje novac koristeći bankovne transfere, kreditne/debitne kartice ili druge račune e-novčanika. Registracija je besplatna. Samo pristupite Skrillovoj službenoj web stranici da pronađete i kliknete na dugme 'Registracija'.

Nakon potvrde svoje e-mail adrese, korisnik mora dati dodatne informacije, uključujući ime, broj telefona i državu prebivališta. Nakon odabira valute po izboru, registranti će potvrditi da adresa e-pošte radi. Skrill će e-poštom poslati link za potvrdu adrese e-pošte.

Odabir jake lozinke pomaže u zaštiti korisničkog Skrill naloga. Web lokacija zahtijeva najmanje osam znakova, uključujući najmanje jedan broj, jedno veliko pismo i jedan jedinstveni znak kako biste bili sigurni da lozinka zadovoljava sigurnosne parametre web stranice.

Nakon čitanja uslova usluge, korisnik jednostavno klikne na dugme 'Registracija' da bi prešao na sledeći korak, koji uključuje popunjavanje obrasca, koji zahteva od registratora da unesu kućnu adresu, datum rođenja i druge lične podatke.

Kako napraviti depozit

Skrill nudi razne načine deponovanja sredstava. Imajte na umu da platforma ima minimalni zahtjev za depozit od 50 USD i maksimalan limit depozita od 20.000 USD mjesečno.

Transfer sa Skrillom

Korisnici mogu prebaciti novac sa bankovnog računa. Postoji i opcija brzog transfera, koja omogućava klijentu da unese podatke o bankovnom računu u e-novčanik za trenutni pristup sredstvima. U suprotnom, prijenos sredstava iz banke može potrajati nekoliko dana. Provajderi transfera, kao što su WebPay i UPI, takođe nude besprekoran način za korisnike da finansiraju Skrill nalog.

Ewallet

Paysafecards i Neteller su opcije e-novčanika koje se nude korisnicima za trenutne transfere novca na Skrill platformi. Klijenti također mogu prenijeti sredstva sa drugog Skrill računa kako bi uplatili novac.

Cash Providers

Ovisno o području stanovanja, lokalni načini plaćanja, kao što su Pago Efectivo, Banorte, ServiPage i Boleto, nude opcije gotovinskog depozita za Skrill račun.

kriptovaluta

Od 2018. godine, Skrill dozvoljava klijentima da prenesu kriptovalute za finansiranje računa, uključujući Bitcoin i Bitcoin Cash. Aplikacija Bitcoin olakšava prijenos digitalnih valuta na Skrill.

Transfer sredstava

Nakon registracije računa i deponovanja sredstava, prijenos novca preko Skrill-a je jednostavan proces. Potrošač se može prijaviti na račun na službenoj web stranici ili putem mobilne aplikacije unosom podataka o računu.

Da biste pokrenuli transfer sredstava, pristupite meniju i kliknite na dugme 'Pošalji novac'. Elektronski novčanik traži od korisnika da unesu informacije o primaocu, uključujući adresu i adresu e-pošte.

Kada pošiljalac odabere valutu i iznos plaćanja, može potvrditi detalje transakcije, prihvatiti uslove usluge i završiti transfer novca. Za korisnike lutrije, Skrill je izgradio solidnu online reputaciju za besprekorne transfere novca, čineći kupovinu karata brzom i jednostavnom.

Podići novac

Nakon traženja sredstava povlačenje, proces može potrajati do 5 radnih dana dok novac ne stigne na bankovni račun. Pristupanjem Skrillovom meniju 'Povlačenje', korisnik klikne na dugme 'Povuci sada' ispod opcije 'Bank račun' na veb lokaciji.

Nakon što potrošač unese željeni iznos, mora kliknuti na dugme 'Dalje' da vidi minimalne i maksimalne iznose povlačenja dozvoljenih za račun. Ograničenja povlačenja mogu se razlikovati od računa do računa, u zavisnosti od količine novca dostupnog na računu, da li vlasnik računa ima VIP status ili drugih odlučujućih faktora.

Kada se pojavi stranica sa informacijama o povlačenju, vlasnik računa finalizira povlačenje klikom na 'Potvrdi'. Troškovi naknade za povlačenje dostupni su vlasnicima računa da vide na stranici Skrill naknade i u odjeljku 'Povlačenje' na računu.

Povlačenje sredstava putem mobilne aplikacije je slično, omogućavajući korisnicima mogućnost da zatraže sredstva sa samo nekoliko klikova za potvrdu iznosa, vrste valute i primanja bankovnog računa.

Sigurnost

Skrill je ovlašten za rad u različitim zemljama širom svijeta. Reguliran od strane FinCEN-a u Sjedinjenim Državama i FCA u Ujedinjenom Kraljevstvu, platforma se pridržava strogih finansijskih regulatornih zahtjeva, uključujući pružanje robusne sigurnosti za zaštitu računa klijenata.

Korisnici bi trebali potvrditi da je web stranica kojoj pristupaju zapravo Skrill-ova službena stranica, a ne klonirana stranica. Provjerite URL adresu na vrhu stranice i potvrdite da je katanac DigiCert Inc. vidljiv kako biste osigurali sigurnu finansijsku transakciju. Kompanija posluje od 2001. godine i izgradila je solidnu online reputaciju za sigurnost i sigurnost.

Korisnička podrška

Skrill nudi brojne opcije korisničke podrške. Korisnici mogu kontaktirati Skrill putem telefona. Zgodni predstavnici korisničke podrške su dostupni da odgovore na pitanja i daju upute za korištenje platforme.

Korisnici također mogu poslati poruku Skrillu tako što će kliknuti na dugme 'Pošalji poruku' na web stranici kako bi dobili pismeni odgovor. Pristup podršci je također lako dostupan putem opcije chata na web stranici.

  • Telefonska podrška - 855-719-2087

Više od jedne decenije, Skrill je izrastao u giganta finansijskih usluga. Pružajući pristup visoko intuitivnoj platformi za prijenos novca na mreži, kompanija je izgradila jaku reputaciju.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević