Vijesti

September 27, 2022

Odgovori na pitanja o TheLotteru

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Također poznat kao GoLotter u Ujedinjenom Kraljevstvu, TheLotter postoji skoro dvije decenije (od 2022.). Sa preko 40 igara s visokim džekpotom, ova usluga lutrije je bez sumnje jedna od najboljih najpopularnije lutrije na svijetu. Ovaj post nastoji odgovoriti na neka osnovna pitanja o ovom pružatelju usluga lutrije.

Odgovori na pitanja o TheLotteru

Šta je TheLotter?

TheLotter je usluga treće strane koja omogućava igračima da kupuju srećke s bilo kojeg mjesta pod suncem. Njime upravlja firma sa sjedištem u Velikoj Britaniji, The Lotter Limited, koja je pokrenula uslugu 2002. U idealnom slučaju, TheLotter je dizajniran da premosti jaz između službenih lutrija i igrača, nudeći službene lutrije iz najmanje 45 lutrija.

TheLotter web stranica ima trendi minimalistički dizajn, koji korisnicima osigurava najbolje iskustvo. Desno na vrhu web stranice nalaze se slotovi za prijavu i lozinku, dok su sve ponude koje su u toku vidljivo prikazane u srednjem vrhu. Osim toga, lijeva strana ekrana sadrži dvije kartice za ćaskanje i promocije. 

Osim toga, stranica je bez animacija, koje imaju tendenciju da odvlače pažnju korisnicima, iako ne stoje između mogućnosti igrača da uživaju u omiljenim igrama.

Kako radi TheLotter?

Jedna stvar koju igrači cijene kod TheLottera je to što je provajder učinio tako jednostavnom kupovinu lutrijskih tiketa na mreži. Prvo, igrači se trebaju prijaviti na web-stranici i odabrati među dostupnim desetinama lutrija. Nakon što je to učinjeno, igrač može odlučiti o broju ulaznica koje želi kupiti prije nego što naruči. Zatim, nakon uspješnog naručivanja, TheLotter obavlja ostatak posla.

Nakon narudžbe, stranica će kupiti karte u ime igrača i poslati skeniranu kartu na njihov račun. Dakle, samo vlasnik računa može pristupiti kupljenoj karti koja se može skenirati. Ako igrač pobijedi, dobija e-mail ili SMS obavještenje. TheLotter ne naplaćuje nikakve naknade za upozorenja. Dobici se šalju direktno na račun pobjednika, a igrači ne moraju platiti nikakvu proviziju.

Je li TheLotter legitiman?

Ovo je upit za milion dolara. Za svakoga ko se pita da li je TheLotter legalan ili ne, odgovor je jasan; to je legalno. Osim toga, riječ je o servisu koji postoji već dvije decenije i prošao je test vremena, što na mnogo načina naglašava legitimnost TheLottera. 

Osim toga, provajder plaćanja je propisno licenciran, a korisnici mogu dobiti sve detalje o licenciranju na TheLotter web stranici. Osim toga, stranica sadrži sve vitalne informacije, uključujući politike i adrese. Konačno, svi dobitnici se objavljuju na stranici, uključujući njihova imena, osvojeni iznos i broj dobitne karte.

Dok se mali dobici pripisuju direktno na račun igrača, veliki dobici se isporučuju lično i potrebna im je dodatna provjera kao mjera sigurnosti. Za vrijeme kada je TheLotter aktivan, usluga je isplatila više od 100 miliona dolara pobjednicima širom svijeta.

Koje lutrije možete igrati sa TheLotterom?

TheLotter se može pohvaliti nekoliko vrhunske lutrije koje možete izabrati, uključujući EuroMillions, Mega Millions i US Powerball. Kao što je već spomenuto, igrači imaju pristup ogromnim 45+ lutrija. Nije važno gde se pristupa igricama; mogu igrati ove lutrije bukvalno bilo gdje u svijetu. 

Međutim, bitno je imati na umu da mogu postojati verzije TheLotter-a za određene zemlje. Na primjer, Velika Britanija ima svoju TheLotter web stranicu poznatu kao GoLotter.

Koji su načini plaćanja dostupni na TheLotteru?

Načini plaćanja su jedno područje u kojem TheLotter blista još jače. Igrači imaju mnoštvo načina plaćanja za kupovinu ulaznica, oko 20 od 2022. To uključuje plaćanje karticama, kao što su VISA i Mastercard, i e-novčanike, uključujući Neteller i Skrill. Podržan je i bankovni transfer.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. aprila sa džekpotom od 115 miliona dolara u igri
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. aprila sa džekpotom od 115 miliona dolara u igri

Vijesti