Sve o lutriji Bonus kodovi u 2023

Online lutrije trebaju više od samo uzbudljivih igara kako bi zadržale stalne kupce. Ovdje dolaze bonusi i promocije. Bonus kodovi nisu samo za traženje promocije. Pomažu u plasiranju lutrijske stranice i praćenju svake kampanje. Svaki bonus kod poklapa se sa promocijom koju vode. Ovaj vodič objašnjava šta su lutrijski bonus kodovi i kako ih koristiti.

Sve o lutriji Bonus kodovi u 2023
Šta je bonus kod lutrije?

Šta je bonus kod lutrije?

Bonus kod lutrije je niz znakova, obično brojeva i slova povezanih s dotičnim bonusom. Na primjer, loto stranica koja nudi 50 dolara bonus na depozit za nove igrače može dati kod LOTTO50 ili sličan ključ. Kôd se mora koristiti prilikom deponovanja sredstava na loto lokaciju da biste otključali besplatnih 50 USD. Stranica lutrije odlučuje da li je potreban kod za otvaranje bonusa.

Neki sajtovi daju kodove kupona da dodaju zabavni element prilikom preuzimanja bonusa. U većini slučajeva, bonusi bez depozita ne zahtijevaju promotivni kod.

Jedan od najčešće ponuđenih bonusa je bonus na meč, koji dolazi kao procenat početnog depozita, npr. 50%. Ako igrač uloži 300$, loto stranica daje dodatnih 150$ za klađenje.

Još jedan popularan bonus kod je promotivni kod preporuči prijatelja. Iznos bonusa može varirati i potrebna je registracija za preporuku da bi igrač preuzeo nagradu. S vremena na vrijeme, online lutrije izdaju posebne promocije kao što su nedjeljni bonusi za ponovno punjenje, koji su vremenski ograničeni ili se daju putem turnira.

Šta je bonus kod lutrije?
Kako koristiti loto bonus kodove

Kako koristiti loto bonus kodove

Bonus kodovi mogu omogućiti besplatan ulaz na lutriju. Oni su neki od najlakših načina da počnete igrati loto igre. Pošto bonus kod nosi besplatan novac, od igrača se traži da otvore račun na koji mogu uplatiti besplatnu gotovinu. Evo tipičnog procesa koji je potreban za pretvaranje online lutrijski bonus u pravi novac.

 1. Nabavite bonus kod sa web lokacije koja je izdala i kliknite na vezu.
 2. Registrujte loto račun sa detaljima kao što su adresa e-pošte, broj telefona i zemlja prebivališta.
 3. Primijenite bonus kod i pritisnite dugme za slanje.
 4. Stranica lutrije šalje e-mail s potvrdom o novootvorenom lutrijskom računu.
Kako koristiti loto bonus kodove
Kako funkcioniraju lutrijski bonus kodovi?

Kako funkcioniraju lutrijski bonus kodovi?

Nakon što se prijavi za najbolje lutrije bonus kodova, loto igrač obično unese kupon kod za ponudu koju želi. Osim ako na sajtu nije drugačije navedeno, možete uneti što više bonus kodova.

Međutim, svaka ponuda mora biti ispunjena prema traženoj narudžbini. Lotto stranice će zatim pratiti najviše unesenih kodova kako bi mogli znati ponudu koja se više sviđa igračima i na taj način poboljšati svoje marketinške kampanje.

Obični igrači također mogu koristiti bonus kodove za preokret bonuse. Još jedna nagrada na lutriji sa bonus kodovima je program lojalnosti ili VIP program. Poboljšava iskustvo igrača s poenima koji se mogu zamijeniti za gotovinu, besplatne opklade i posebne poslastice. Neki bonusi lojalnosti su ograničeni na određene igre, ali dolaze s ograničenjima samo kako bi se izbjegle zloupotrebe.

Kako funkcioniraju lutrijski bonus kodovi?
Online srećke sa bonus kodovima

Online srećke sa bonus kodovima

Ljudi širom svijeta sada drugačije doživljavaju lutriju zbog toga online lutrije. Bez obzira na geografske granice, igrači mogu učestvovati u međunarodnim lutrijama bez kupovine papirnatih listića. Generalno, postoje dvije vrste srećki koje igrači mogu kupiti online i uzeti neke bonus kodove.

Karte za usluge konsijerža

Prije pojave online lotoa, zemlje su ograničavale strane igrače da učestvuju u njihovim nacionalne lutrije. Srećom, internet omogućava svakome da kupi loto karte preko usluga konsijerža.

Ovo je program koji kupuje i drži srećke od primarnog provajdera i distribuira ih zainteresiranim igračima. Pobjednici se tretiraju na isti način kao da su igrali lično. Neki tiketi za usluge konsijerža nose naknadu za rukovanje, dok drugi uzimaju mali dio od dobitaka.

Sindikati i paketi ulaznica

Lutrije su same po sebi rizične, jer šanse za dobitak mogu biti vrlo male. U tom smislu, igrači se okupljaju kako bi kupili zajedničke karte, koje se smatraju sindikatima ili paketima. U ovom aranžmanu učesnici imaju jednak udio u dobitku. Obično grupa kupuje više karata od pojedinačnih igrača; time je njihov pobjednički potencijal veći.

Ovaj pristup pomaže da se smanji iznos novca koji svaki igrač treba da doprinese. Tradicionalno, prijatelji i porodice bi formirali sindikate. Ali danas, stranci koji se povezuju putem interneta mogu učiniti isto i još uvijek iskoristiti bonus kodove lutrije. Lutrijski sindikati i paketi dostupni su uz mjesečne pretplate ili jednokratne kupovine.

Online srećke sa bonus kodovima
Razumijevanje uslova i odredbi bonus kodova

Razumijevanje uslova i odredbi bonus kodova

Da bi unovčio podudarne depozite ili bonus novac sa loto računa, igrač ih mora uložiti nekoliko puta. Ako je uslov za klađenje bonus koda 20x, biće potreban ukupan ulog od $3,000 da se bonus od $150 pretvori u gotovinu koja se može povući. Iako je bonus novac aktivan na računu, primalac ga ne može ukloniti prije nego što ga iskoristi za opklade.

Uslovi se jako razlikuju i možda se ne odnose na sve igre. Igrači moraju pažljivo pročitati detalje prije kupovine loto karata na mreži. Bonus kodovi imaju za cilj da poboljšaju kockanje, tako da to nije lak način da zaradite novac.

Tipičan uslov za klađenje za bonus kod je vremensko ograničenje. Na primjer, Michigan iLottery bonus kod ističe za 24 sata. Drugo ograničenje se odnosi na povlačenje. Neke lutrije ometaju igrače da isplate svoje dobitke osvojene putem određenih bonus kodova dok ne prođe određeni period ili dok ne napravite još jedan depozit.

Ova ograničenja postoje da bi igračima dala osjećaj hitnosti, što je korisno za online lutriju. Oni također ublažavaju zloupotrebu bonus koda od strane beskrupuloznih igrača. Starosna granica podobnosti osigurava da samo legalni učesnici mogu učestvovati u lutriji.

Razumijevanje uslova i odredbi bonus kodova
Koje lutrije nude bonus kodove?

Koje lutrije nude bonus kodove?

Internet je najbolje mjesto za pristup najboljim lutrijama bonus kodova. Sljedeće lutrije danas imaju promotivne kodove za online igrače.

PA iLottery bonus kod

Bonus kod za Pennsylvania iLottery u 2022. je PLAY20. Stranica ima neke istaknute lutrije u Sjedinjenim Državama. Trenutno, novi igrači mogu dobiti $20 besplatno nakon registracije i primjene PLAY20 koda. Štaviše, prvi depozit ima pravo na 100% bonus na utakmicu ograničen na 500 USD.

Koje lutrije nude bonus kodove?
PA iLottery bonus kodovi

PA iLottery bonus kodovi

Zainteresovani mogu zatražiti ponudu u ovim jednostavnim koracima.

 1. Kliknite na dugme PA iLottery bonus da otkrijete kod.
 2. Link preusmjerava igrača na stranicu za registraciju.
 3. Prijavite se sa adresom e-pošte, imenom, kućnom adresom, spolom, datumom rođenja i dva sigurnosna pitanja.
 4. Uvedite kod PLAY20 u segment bonus kodova (razlikuje velika i mala slova).
 5. Idite na stranicu za plaćanje i uplatite bilo što od 10 USD naviše.
 6. Prvi depozit je usklađen dolar za dolar do maksimalno 500 USD.

PA Lutrija ima uslov klađenja 10x na depozit i bonus novac.

PA iLottery nudi VIP Players Club, koji igračima daje priliku da ugrabe više kodova kupona, poklona, prilagođenih savjeta i ekskluzivnih ponuda. Besplatno se pridružiti klubu putem ikone na početnoj stranici PA lutrije.

Platforma pozdravlja nove članove sa $5 za besplatno igranje igara. Dnevne promocije za sve članove uključuju 20% bonusa za povrat novca i trenutne dobitke na izvlačenju druge šanse. Samo oni koji imaju 18 ili više godina mogu igrati Pennsylvania iLottery.

PA iLottery bonus kodovi
Multi loto bonus kodovi

Multi loto bonus kodovi

Preko 50 online lutrija koje premašuju džekpot od milion dolara su predstavljene na Multi Lotto platformi. Multi Lotto bonus kodovi su dostupni prilikom registracije na platformi. Igrači mogu kupiti karte za nekoliko sekundi.

Svaki bonus kod daje pristup jedinstvenim ponudama, tako da je ključno provjeriti ima li ažuriranja na web stranici Multi Lotto. Bonus kod, u trenutku objavljivanja ove objave, nudi 100% podudaranje do 50 eura na depozite. To se odnosi i na nove igrače.

Prilikom registracije na Multi Lotto, igrači moraju ispuniti lične podatke kao što su adresa e-pošte, puno ime, datum rođenja, broj telefona, trenutna država i grad. Nakon kreiranja lozinke, igrač može zatražiti bonus u sljedećim koracima.

 1. Idite na Moj nalog.
 2. Dodajte iznos depozita sa odgovarajućim načinom plaćanja.
 3. Unesite bonus kod u odgovarajuće polje.
 4. Prihvatite uslove i odredbe tako što ćete označiti označeno polje.
 5. Kliknite na dugme za slanje da dovršite proces.

Račun treba biti spreman sa iznosom depozita i bonus novcem za klađenje.

Multi loto bonus kodovi
Mega Millions bonus kodovi

Mega Millions bonus kodovi

Mega Millions se igra u 44 američke savezne države sa džekpot nagradama od 40 miliona dolara. Najveći džekpot u istoriji izvučen 30. marta 2012. bio je nevjerovatnih 656 miliona dolara. Prvo izvlačenje Mega Milliona dogodilo se 2002. godine i od tada su mnogi kockari osvojili džekpot.

Postoje različiti ovlašteni prodavci širom SAD-a koji prodaju karte za Mega Millions, ali najlakši način za kupovinu je preko regionalnih web stranica koje su navedene na glavnoj stranici. Na primjer, igrači mogu provjeriti ima li bonus kodova i igrati igru na lutriji Michigan, Illinois i Kentucky. Cijene ulaznica počinju od 2 dolara, a šanse za pobjedu su jedan prema 24.

Iako bonus kod nije obavezan za ulazak u Mega Millions lutriju, dobro je biti u toku sa svim novostima. Za sada ne postoje promotivni kodovi. Pravila igre su jednostavna:

 • Odaberite pet brojeva od jedan do 75
 • Odaberite dodatni broj od jedan do 15
 • Sačekaj izvlačenje

Mega Millions izvlačenja se provode dva puta sedmično (utorak i petak).

Mega Millions bonus kodovi
EuroLotto bonus kod

EuroLotto bonus kod

Euro Lotto je najveći dnevni loto džekpot u Evropi. Njegova nagrada od više miliona eura privlači mnoge korisnike da okušaju sreću na mreži. Igrači mogu odabrati kartice za struganje kao što su Lucky Triple, Silver Streak i Gold Rush. Ali kako se Euro Lotto bonus kod prevodi u nagradu?

Igrači jednostavno trebaju kreirati račun popunjavanjem obrasca za registraciju. Osim davanja ličnih podataka, igrači moraju da unesu relevantan kod vaučera za Euro Lotto. Trenutni kod daje pristup bonusu na depozit od 100% sa maksimalnim ograničenjem od 100€. Minimalni depozit je 20€.

Oni koji sakupe Euro Lotto bonus kod sa linka treće strane ne moraju staviti kod na stranicu za depozit. Nakon registracije putem linka, mogu nastaviti sa klađenjem. Lutrijska karta košta 2 eura i zahtijeva od kupaca da izaberu dva slova i pet brojeva. Izvlačenje se odvija svakog dana u 20 sati, a dobitnici su prikazani na web stranici Euro Lotto.

Treba napomenuti da, čak i sa bonus kodom, ne možete osvojiti Euro Lotto džekpot dok ne izvršite depozit. Postoji mnogo metoda za obradu plaćanja, uključujući MasterCard, Visa, bankovni transfer i Skrill.

EuroLotto bonus kod
Kako biti odgovoran loto igrač

Kako biti odgovoran loto igrač

Odgovorno klađenje ključno je i za igrače i za njihove porodice. Biti odgovoran znači razumjeti mehanizam lutrije i držati opklade pod kontrolom kako ne bi povrijedili lične finansije, samopoštovanje, odnose i posao.

Znakovi problema s kockanjem uključuju skrivanje obima kockanja od voljenih osoba, neplaćanje računa na račun kupovine loto listića, kritike iz zajednice i narušene veze zbog previše igranja.

Srećom, pomoć je dostupna onima koji imaju problema s kockanjem. Vruće linije su otvorene 24/7 i povjerljive su, tako da nema razloga zazirati od kontakta.

Najbolji savjeti za odgovorno kockanje na lutriji

 • Samozabrana: Svako ko ima problem s kockanjem trebao bi se kloniti puteva lutrije, kako online tako i offline.
 • Postavljanje limita u dolarima: Da bi se spriječilo prekomjerno igranje igara, svaki loto igrač mora postaviti određeni budžet u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Ovo pomaže da se izbjegne gubitak više novca kada prvi iznos već nestane. Troškove lutrije treba smatrati troškovima zabave, a ne investicijama.
 • Bez igranja lota uz pozajmicu: Klađenje na pozajmljeni novac je najlakši način da uđete u ciklus duga.
 • Vremensko ograničenje: Pogrešno je kockati se bez razloga ili kad god dođe do dosade. Dobro je imati namjeru da igrate loto igre tako što ćete napraviti određeni raspored.
 • Zabranjeno kockanje pod uticajem: Alkohol i droge narušavaju rasuđivanje i mogu dovesti do prekoračenja unapred određenih granica.
Kako biti odgovoran loto igrač