Najnovije Lutrija Rezultati u 2024

Rezultati lutrije su dio puta igranja lutrije. Iako to nije kraj puta, to je definitivno najuzbudljiviji dio procesa. Rezultati lutrije pokazuju najnovije brojeve koji su izvučeni za određeni loto. Ako ste igrali loto i izvučeni brojevi se poklapaju sa vašim odabranim brojevima, pobjeđujete! Zato je poznavanje svježih rezultata lutrije ključno kada su u pitanju igre na sreću. Ovdje vam pružamo najnovije podatke o najnovijim crtežima.

Pogledajte sve rezultate online lutrija kao što su: Cash for Life, El Gordo, EuroJackpot, EuroMillions, Lotto 6/49, MegaMillions, Mega-Sena, OZ Lotto, Powerball, SuperEnalotto
Sretno i nadam se da je tvoj sretan dan!

Mega Millions je jedna od najvećih i najpopularnijih lutrija u Americi. Nudi se u 45 američkih država, kao i na američkim Djevičanskim ostrvima i Distriktu Kolumbija. Lutrija, kojom upravlja konzorcij od 12 lutrija, oglašava minimalni džekpot od 40 miliona dolara, koji se isplaćuje u 30 godišnjih instrumenata koji rastu 5% svake godine. Ovo se ne primjenjuje ako gotovinsku opciju odabere pobjednik.

Prikaži više

Ovo je jedna od najomiljenijih lutrija u Americi dostupna u 45 država. Takođe se igra u Distriktu Kolumbija, Američkim Djevičanskim ostrvima i Portoriku. Vodi ga neprofitno tijelo Multi-State Luttery Association. Lutrija je počela 1992. Tada su se izvlačenja odvijala dva puta sedmično.

Prikaži više

Ovo možda nije početno ime koje se pominje kada ga pitaju o velikim lutrijama, ali će to biti prvo na koje će se itko u Španiji sjetiti. Ovo je najveća svjetska lutrija u smislu ukupne isplaćene nagrade. El Gordo znači 'debeli.' Ovo je počelo kao nadimak za prvu (najveću) nagradu, ali je kasnije postalo referenca za cijelu lutriju.

Prikaži više

EuroMillions je transnacionalna lutrija koja okuplja igrače iz deset evropskih zemalja. Pokrenut je 7. februara 2004. Francuska, Španija i UK su učestvovale u prvom izvlačenju šest dana kasnije. Ostali članovi su se uključili u izvlačenje koje je održano u oktobru iste godine.

Prikaži više

Ovo je džekpot grupe od 18 zemalja koji se igra preko granica svih ovih zemalja. Predstavljen je 2012. godine i nastavlja da privlači interesovanje iz sve više zemalja u Evropi. Da bi osvojili ovu lutriju, igrači treba da izaberu pet tačnih izbora iz lonca od 50 i dva dodatna broja iz drugog pot.

Prikaži više

Uobičajeno poznat kao Italijanski loto, SuperEnaLotto je jedna od najvećih lutrija na svijetu. Ima ogromne džekpotove i spada među lutrije sa najnižim kvotama. Izvlači se svakog utorka, četvrtka i subote u 20:00 u Italiji od decembra 1997. godine.

Prikaži više

Megasena je lutrija bazirana u Brazilu koja omogućava igračima izbor od 60 brojeva. Pobjednici sa svih šest brojeva dobijaju džekpot. Nadalje, pobjeda od pet brojeva naziva se "Quina", a pobjeda od četiri broja je "Quadra". Megasena se izvlači dva puta sedmično, srijedom i subotom. To je popularan loto poznat po višim kvotama i niskim cijenama tiketa.

Prikaži više

Lotto 6/49 je glavna kanadska moderna lutrija. Uvela ga je 1982. godine Međupokrajinska lutrijska korporacija, tijelo koje njime upravlja do danas. Bila je to prva kanadska lutrija koja je dozvolila lovcima na sreću da sami biraju brojeve. Model su kasnije usvojile sve ostale nacionalne lutrije.

Prikaži više

10e Lotto Results

Pretvorite snove u brojeve lutrije
2022-04-26

Pretvorite snove u brojeve lutrije

Neki ljudi bi mogli reći da je pobjeda cijela poenta života. Pukom srećom, pametnim radom ili napornim radom, oni se i dalje smatraju pobjedom u njihovim knjigama.

Kako dobitnici lutrije troše svoj novac?
2022-04-19

Kako dobitnici lutrije troše svoj novac?

San o velikom dobitku obično je živ kod većine lutrije. Iako bi cilj mogao biti pomalo nategnut, često se manifestira kada se najmanje očekuje. Kao rezultat, svaki igrač uvijek treba da ima plan kako potrošiti dobitak na lutriji, za slučaj da Lady Luck pozove.

Najmlađi dobitnici lutrije svih vremena
2022-04-12

Najmlađi dobitnici lutrije svih vremena

Dok su većina dobitnika na lutriji s velikim novcem obično stari ljudi, nekoliko mladih igrača je također osvojilo glavne nagrade. Ovaj članak se bavi životima najmlađih dobitnika lutrije svih vremena, njihovim novcem od nagrada i gdje su danas.

Različiti načini za provjeru rezultata lutrije

Različiti načini za provjeru rezultata lutrije

Nestrpljivo čekate da provjerite da li ste osvojili džekpot na lutriji? Pitate se kako saznati da li se vaši sretni brojevi podudaraju s dobitnom kombinacijom? Ne tražite dalje! U ovom članku ćemo istražiti različite načine provjere rezultata lutrije kako biste uštedjeli vrijeme i brzo saznali jeste li dobitnik.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević