10e Lotto Results

10e loto (IT) je lutrija tipa keno koja se izvlači tri puta sedmično u Italiji utorkom, četvrtkom i subotom. Igra ima tri varijacije i dostupna je za većinu igrača u Europi kako on-line tako i offline, uključujući aplikaciju Moje lutrije.

U klasičnoj igri, igrači biraju između jednog i 10 brojeva iz grupe od 90, a košta od 1 € do 200 € ovisno o broju odabranih brojeva. 20 izvlačenih brojeva se generišu iz prva dva izvučena broja (20 od 90) u svakoj od 10 regionalnih lutrija.

Da bi osvojili džekpot od 1 milion eura, igrači moraju da odgovaraju brojevima 10/10. Džekpotovi se mogu povećati do 5 miliona € dodatkom zlatnog broja ili duplog zlata. Rezultate možete pronaći online ili u aplikaciji odmah nakon izvlačenja. Igrači imaju 60 dana da preuzmu bilo koju nagradu.

U zavisnosti od toga gde je karta kupljena, nagrade se mogu preuzeti direktno od prodavaca, filijale Banco Intesa Sanpaolo ili sedišta Lottomatice.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević