6D Lotto Results

6D Lotto vodi filipinska dobrotvorna nagradna kuća. Izvlačenja se odvijaju svakog utorka, četvrtka i subote u 21h. Smatra se jednom od najjednostavnijih lutrijskih igara. Igrač bira šest cifara između nula i devet.

Glavna nagrada se dijeli na ukupan broj pobjednika, tako da što je manje dobitnika, to je veća nagrada po osobi. Nagrade nisu pretjerano velike u ovoj lutriji, ali dovoljno značajne da naprave razliku za pobjednika.

Izvlačenje lutrije se prikazuje uživo na TV-u i uživo na društvenim mrežama. Povremeno se dan izvlačenja može promijeniti ako postoji važan državni praznik. Nekoliko web stranica će također nositi rezultate. Da biste podnijeli zahtjev za jednu od većih nagrada, morat ćete staviti svoje ime i potpis na poleđinu ulaznice i imati dva oblika lične karte.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević