Austria Lotto Results

Austrijska lutrija, poznata i kao 6/45, preferirana je lutrija za Austrijance i druge igrače širom svijeta. To je dvonedeljni loto koji košta 1,20 evra, gde igrači treba da izaberu šest od 45 brojeva da bi imali šansu da osvoje minimalni džekpot od 1,5 miliona evra. Karte se mogu kupiti kod ovlaštenih prodavača ako su fizički prisutni u Austriji. Karte se mogu kupiti i online u Austriji i van nje.

Izvlačenje se vrši dva puta sedmično srijedom i nedjeljom. Igrači mogu provjeriti da li su pobjednici gledajući austrijski TV kanal ORF 2 dok se odvija žrijeb. Rezultati se također mogu naći u austrijskim novinama i na web stranici win2day.at.

Igrači izvan Austrije mogu se prijaviti na web stranicu na kojoj su kupili svoje karte i vidjeti prikazane rezultate. Igrači imaju nevjerovatne tri godine da preuzmu nagradu koja će biti isplaćena samo u paušalnom iznosu bez mogućnosti godišnje isplate.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević