Ekstra Pensja Results

U Poljskoj, jedna od najpopularnijih lutrija je Ekstra Pensja. Ova lutrija se izvlači svakog dana u sedmici u 21 sat. Izvlačenje uključuje brojeve od jedan do 35, a igrači biraju pet brojeva iz ovog raspona na svom listiću. Zatim biraju bonus broj koji je između jedan i četiri.

Da bi pobijedio, igrač mora napraviti sve svoje odabire ispravno. Postoji nekoliko sajtova koji objavljuju dobitne brojeve čim je izvlačenje obavljeno, ali se mogu videti i uživo na TV-u.

Male nagrade se mogu preuzeti lično kod prodavaca, ali za karte kupljene online, nagrada se automatski pripisuje na račun. Za veće nagrade potrebno je podnijeti zahtjev operateru lutrije.

Lutrija je otvorena samo za one koji su stanovnici Poljske, a postoji niz različitih opcija za igranje igre, uključujući kupovinu ulaznica unaprijed i iskorištavanje prednosti množitelja.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević