Extra 5 Lottery Results

Greece Extra 5 lutrija igra se svakog dana u sedmici, dva puta dnevno u 15 i 19 sati po atinskom vremenu. Osnovana 2002. godine, veoma je omiljena igra u Grčkoj i širom sveta.

To je jednostavna igra koja zahtijeva od igrača da izaberu pet brojeva od jedan do 35. Extra 5 lutrija košta samo 0,50 € za šansu da osvojite džekpot od €50,000 za uparivanje svih pet brojeva. Ovu igru mogu igrati igrači u i izvan Grčke.

Prodaja ulaznica se zaustavlja sat i po prije vremena izvlačenja, a rezultati se objavljuju sat vremena nakon svakog izvlačenja. Igrači mogu vidjeti rezultate na službenoj web stranici OPAP-a ili na web stranici na kojoj je igra odigrana.

Nagrade je potrebno preuzeti u roku od tri mjeseca od izvlačenja uz predočenje ulaznice. Nagrade se mogu preuzeti u OPAP prodavnicama ili u ovlašćenim bankama ako su u Grčkoj; u suprotnom, web stranica igrača će detaljno opisati sve postupke potraživanja.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević