Keno Results

Keno je dnevna igra sa dva remija koja se dešavaju u podne i uveče, svakog dana u nedelji. Može se igrati samo ako je igrač u Francuskoj. Igrači biraju između dva i 10 brojeva od 70. Iznosi opklada variraju od €1 do €10, a po želji se može odabrati i množitelj. Igrači mogu kupiti svoje ulaznice u prodavačima lotoa, na službenoj web stranici ili putem mobilne aplikacije.

Na izvlačenju će biti odabrano 20 loptica od 70 brojeva. Iako se igrači mogu kladiti na bilo koji broj brojeva između dva i 10, samo 10/10 ili 9/9 tačnih cifara će osvojiti džekpot. Ovi džekpotovi se mogu isplatiti kao paušalni iznosi ili kao anuiteti.

Nagrade je potrebno preuzeti u roku od 60 dana od izvlačenja. Izvlačenje se može pratiti uživo na YouTube-u, a rezultati se mogu provjeriti na službenoj web stranici Francaise des Jeux.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević