Lotto 6/45 Results

Croatia Loto 6/45 trenutno je dostupan samo za igranje u Hrvatskoj. To je dvosedmično izvlačenje u 20 sati po lokalnom vremenu četvrtkom i nedjeljom. Može se igrati online na službenoj stranici Hrvatske Lutrije ili bilo kojem od ovlaštenih prodavača lutrije u Hrvatskoj.

Za cijenu od 2 kune (0,26 dolara), igrači biraju 6 brojeva od 1 do 45 kako bi dobili priliku za pobjedu na 5 nagradnih razina. Ne postoji minimalni džekpot, koji zavisi od broja prodatih karata i može se preokrenuti neograničen broj puta.

U izvlačenju se bira 6 loptica i 1 bonus lopta. Džekpot se osvaja kada se upare svih 6 regularnih brojeva. Dobitnici imaju 60 dana za podnošenje zahtjeva na POS-u ili u glavnom uredu Hrvatske Lutrije u Zagrebu. Ždrijeb se može pratiti uživo na hrvatskom TV kanalu HTV 1 ili njihovom YouTube kanalu. Igrači također mogu provjeriti rezultate izvlačenja na službenoj web stranici ili na loto prodavaču.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević