Lotto India Results

Lotto India je ekskluzivna online lutrija koja je dostupna igračima u Indiji i širom svijeta. Može se igrati putem službene web stranice, lotto-india.com, mobilne aplikacije ili lutrijskih agenata treće strane. Izvlačenja se održavaju dva puta sedmično utorkom i petkom i koštaju 40 INR po prijavi.

Postoji 12 nagradnih nivoa sa džekpotom fiksiranim na 40 miliona ₹ miliona (približno 500.000 dolara) bez preokreta. Povremeno se održava Bumper Draw gde džekpot dostiže 400 miliona ₹ (oko 5 miliona dolara).

Za igranje, igrači biraju šest brojeva od jedan do 50 i jednu Joker loptu od jedan do pet, uparujući svih sedam brojeva kako bi osvojili džekpot. Kako je ovo online igra, svi pobjednici će automatski biti pripisani za svaki dobitak. Međutim, igrači mogu provjeriti svoje brojeve na lotto-india.com da vide jesu li pobijedili.

Igrači na službenoj stranici će biti obaviješteni telefonom u slučaju osvajanja džekpota. Dobici džekpota se isplaćuju kao paušalni iznosi direktno na bankovni račun igrača u roku od četiri sedmice od verifikacije.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević