Mark Six Lottery Results

Mark Six Lottery je najpopularnija lutrijska igra u Hong Kongu. Izvlačenja se održavaju 3 puta sedmično utorkom, četvrtkom i subotom i koštaju 10 HKD po prijavi. Igrači u Hong Kongu mogu igrati u službenoj kladioničarskoj podružnici Hong Kong Jockey Cluba (HKJC), online ili telefonom.

Igrači u drugim dijelovima svijeta mogu igrati online. Minimalni džekpot je 8 miliona HKD, ali može biti i do 100 miliona HKD zbog neograničenih preokreta.

Igrači biraju 6 brojeva iz grupe od 49 i moraju pogoditi svih 6 brojeva da bi osvojili džekpot. Žrijebanja se prikazuju uživo na ATV kanalu u 21.30 po lokalnom vremenu. Rezultati se također mogu vidjeti na mobilnoj aplikaciji ili web stranicama. Dobitke je potrebno preuzeti 60 dana nakon izvlačenja i isplaćuju se kao neoporezivi paušalni iznosi.

Nagrade se mogu preuzeti u filijalama HKJC-a, glavnom uredu HKJC-a ili online u zavisnosti od toga gdje je karta kupljena.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević