Mega Millions Rezultati

Mega Millions je jedna od najvećih i najpopularnijih lutrija u Americi. Nudi se u 45 američkih država, kao i na američkim Djevičanskim ostrvima i Distriktu Kolumbija. Lutrija, kojom upravlja konzorcij od 12 lutrija, oglašava minimalni džekpot od 40 miliona dolara, koji se isplaćuje u 30 godišnjih instrumenata koji rastu 5% svake godine. Ovo se ne primjenjuje ako gotovinsku opciju odabere pobjednik.

Izvlačenje lutrije se obavlja svakog utorka i petka u 23:00 po istočnom vremenu, čak i praznicima. Ovo se dešava u studijima WSB-TV u Atlanti, Džordžija. Pobjedničke brojeve objavljuju voditelji Carol Blackmon, John Crow i Sabrina Cupit. Milioni igrača na lutriji i obožavatelja prate najavu najnovijeg američkog milionera. Džekpot se povećava tokom svakog izvlačenja kada nije osvojen.

Mega Millions je ranije bio poznat kao Velika igra. Preimenovana je u The Big Game Mega Millions 1996. prije nego što je odustala od prvog dijela za sadašnje ime.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević