On Numara Results

On Numara je jedna od najpopularnijih lutrija u Turskoj, a igrači mogu kupiti karte za izvlačenja koja se održavaju svakog ponedjeljka i petka. Izvlačenje se održava u 20 sati, a ovo se može pogledati online. Međutim, rezultati se gotovo trenutno objavljuju na nekoliko različitih web stranica.

Izvlačenje uključuje brojeve od jedan do 80, a igrač će morati odabrati 22 od ovih brojeva. Da bi osvojio džekpot, igrač će morati upariti sve brojeve. Šanse za osvajanje glavnog džekpota su nevjerovatno visoke, posebno u poređenju sa lutrijama u drugim zemljama.

Oni koji vjeruju da su osvojili nagradu morat će je zatražiti kod prodavača ako je riječ o manjoj nagradi ili preko operatera ako su osvojili glavni džekpot. Za veće nagrade može proći kratko vrijeme prije nego što budu isplaćene.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević