OZ Loto Rezultati

Oz Lotto je velika nacionalna lutrija u Australiji. Njime upravljaju Lotterywest u zapadnoj Australiji i Tatts Group u ostatku zemlje. Ova popularna lutrija postoji od 1994. godine. Lutrija je s vremenom rasla i po broju igrača i po veličini džekpota. Karte se prodaju po prijateljskoj cijeni od 1,10 dolara plus agentova provizija.

Lutrija zahtijeva od igrača da izvuku devet brojeva iz pota od 45. Džekpot (prva podjela) se osvaja spajanjem sedam brojeva iz izvlačenja. Komplementarne nagrade se osvajaju kada neko ima podudarne brojeve koji nisu dovoljni za osvajanje džekpota plus dodatni brojevi (preostala dva od devet izbora).

Izvlačenje Oz Lotto-a se obavlja svakog utorka tačno u 20:30 AEST. Dobitnici džekpota dijele nagradu, koja počinje od 2 miliona dolara i može porasti na preko 50 miliona dolara.

Flag

Najbolja kazina

ba Country FlagCheckmark

TheLotter

ba Country FlagCheckmark
BonusMjesečne kartice za struganje!
Show less...Prikaži više
Uzmite svoj bonus
 • VIP klub popust
 • Višejezično
 • Dostupna svjetska lutrija
Show less...
Prikaži više
 • VIP klub popust
 • Višejezično
 • Dostupna svjetska lutrija

TheLotter, broj licence: MGA/CRP/402/2017, je u vlasništvu i pod upravom Lotto Direct Limited, registarski broj: C77583. Ova kompanija je licencirana i regulisana od strane Malteške uprave za igre na sreću. To znači da vlada Malte budno pazi na TheLotter kako bi osigurala da sve njegove operacije budu legalne i nekontrolisane. Osnovan 2002. godine, TheLotter je nezavisna usluga za kupovinu karata, sa preko 20 međunarodnih kancelarija.

Show less...Prikaži više
Show less...
Prikaži više

  Provajder online lutrije osnovan je 2016. godine, a u vlasništvu je i vodi britanska korporacija Lottomatrix Ltd. Ima licencu od strane Komisije za kockanje Ujedinjenog Kraljevstva sa registracijskim brojem C73232 u Ujedinjenom Kraljevstvu.

  Bonus50 besplatnih okretaja sa depozitom
  Show less...Prikaži više
  Show less...
  Prikaži više

   AgentLotto, broj kompanije 157283, je međunarodno licencirana usluga kockanja. Platforma omogućava igračima da kupe karte za državne lutrije u različitim zemljama. AgentLotto je brend Agento NV, službeno registriran u Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kao vlasnik AgentLotto-a, Agento NV, posluje pod licencom koju je izdala Vlada Curacaa, broj podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je omogućila Agento NV da obavlja bilo koju aktivnost u vezi sa izvlačenjem lutrije deset godina od kada je AgentLotto pokrenut online.

   Show less...Prikaži više
   Show less...
   Prikaži više

    LotteryWorld, broj licence 153264, je javno društvo sa ograničenom odgovornošću prema zakonu Curacao. Olakšava online kupovinu srećki. LotteryWorld je osnovan u Curacao-u, sa sjedištem na adresi Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.