OZ Loto Rezultati

Oz Lotto je velika nacionalna lutrija u Australiji. Njime upravljaju Lotterywest u zapadnoj Australiji i Tatts Group u ostatku zemlje. Ova popularna lutrija postoji od 1994. godine. Lutrija je s vremenom rasla i po broju igrača i po veličini džekpota. Karte se prodaju po prijateljskoj cijeni od 1,10 dolara plus agentova provizija.

Lutrija zahtijeva od igrača da izvuku devet brojeva iz pota od 45. Džekpot (prva podjela) se osvaja spajanjem sedam brojeva iz izvlačenja. Komplementarne nagrade se osvajaju kada neko ima podudarne brojeve koji nisu dovoljni za osvajanje džekpota plus dodatni brojevi (preostala dva od devet izbora).

Izvlačenje Oz Lotto-a se obavlja svakog utorka tačno u 20:30 AEST. Dobitnici džekpota dijele nagradu, koja počinje od 2 miliona dolara i može porasti na preko 50 miliona dolara.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević