Pick 3 Lottery Results

Pick 3 je popularna državna lutrija koja se igra u Belgiji. Izvlači se svakog dana u sedmici u 20:00 UTC. Ulaz košta 1 €, a igrači unutar i izvan Belgije mogu je igrati na POS-u ili online. Igrači jednostavno izaberu tri iz grupe od nula do devet brojeva i izaberu opciju igre koju žele igrati. Džekpot od 500€ se plaća za tačno podudaranje sve tri cifre redosledom kojim su izvučene.

Izvlačenje se prenosi uživo na TV-u, ili igrači mogu pogledati rezultate na internet stranici. Igrači sa tiketima mogu skenirati svoje tikete na POS-u da vide da li su osvojili. Igrači moraju potpisati poleđinu svojih tiketa kako bi izbjegli da ih neko drugi potpiše i preuzme nagradu za sebe. Nagrade se moraju preuzeti u roku od 20 sedmica od izvlačenja. Nagrade se isplaćuju samo u paušalnim iznosima i ne oporezuju se.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević