Super Lotto Results

Super Loto je najpopularnija igra koja se igra u Ukrajini i otvorena je za igrače širom svijeta. Igrači u Ukrajini mogu kupiti karte na POS terminalima, na službenoj web stranici UNL-a, putem aplikacije ili SMS-om. Igrači izvan Ukrajine mogu uživati u ovoj lutriji putem agenata treće strane na mreži.

Izvlači se dva puta sedmično i košta samo 15 UAH (0,50 €) po prijavi. Džekpot iznosi minimalno 3 miliona UAH, ali zbog neograničenih preokreta može dostići čak 33 miliona UAH.

Igrači biraju 6 brojeva iz grupe 1-52, uparujući svih 6 brojeva kako bi osvojili džekpot. Super Loto se izvlači uživo na TV Kijevu, a onlajn igrači se automatski obaveštavaju o svakom dobitku. Igrači imaju 6 mjeseci da podnesu zahtjev i morat će otići u sjedište UNL-a da bi osvojili više od 25.000 UAH.

Čak će i igrači iz inostranstva morati da putuju kako bi naplatili ovu paušalnu sumu. Dobici se oporezuju sa 19,5% uz mogućnost dodatnog oporezivanja za inostrane igrače.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević