UK Lotto Results

Glavno izvlačenje lutrije u Velikoj Britaniji održava se srijedom i subotom navečer. Numerisane kuglice se izvlače iz mašine kako bi se iz tog izvlačenja stvorili pobednički brojevi. Izvlači se šest glavnih brojeva i jedan broj bonus lopte. Dobitnik glavnog džekpota treba da ima samo šest glavnih brojeva. Ako imaju pet, još uvijek mogu osvojiti prilično visoku nagradu ako su odabrali broj bonus lopte umjesto jednog od brojeva glavnog izvlačenja.

Najbolje mjesto za provjeru dobitnih brojeva je na web stranici Nacionalne lutrije. Ovo će objaviti rezultate u roku od nekoliko sati nakon izvlačenja. Izvlačenje se nekada prenosilo na jednom od glavnih TV kanala, a iako se još uvijek može vidjeti na TV-u, sada se prenosi na YouTube kanalu Nacionalne lutrije. Igrači se mogu pretplatiti na kanal kako bi dobili obavještenja o izvlačenju.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević