Vijesti

June 14, 2022

6 jednostavnih načina za odabir brojeva lutrije

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserLejla KovačevićLocaliser

Lutrije su postale popularne u današnje vrijeme. To je zato što igrači imaju šansu da preko noći postanu milioneri sa samo jednim tiketom. Ali osvojiti veliki džekpot nije lak podvig jer igrači moraju da odgovaraju svim brojevima. Dakle, slon u sobi je, kako igrači biraju brojeve lutrije? Pa, postoji nekoliko načina, kao što je objašnjeno u nastavku.

6 jednostavnih načina za odabir brojeva lutrije

1. Davanje sretnih brojeva

Svi imaju te srećne brojeve. To može biti datum rođenja, broj na dresu omiljenog igrača ili bilo koji drugi broj koji je sentimentalan. Odabir ovog broja može biti jedan od najlakših načina igrati lutriju.

Za one koji nemaju srećne brojeve, opcija je da idu sa tradicionalnim srećnim brojevima. Na primjer, sedam se smatra sretnim brojem jer postoji sedam dana u sedmici, sedam kontinenata, sedam mora, sedam svjetskih čuda, itd. Osim sedam, tri je popularan i srećan broj koji se popularizira izrekom: "dobre stvari dolaze u troje." Za više, pogledajte srećne i nesrećne brojeve iz celog sveta.

2. Nasumično odabiranje

Drugi način odabira brojeva lutrije je nasumični odabir. Ovdje nema potrebe razmišljati o sretnim brojevima ili prethodnim statistikama. Igrači mogu smisliti bilo koji broj, zapisati ga i to će biti prvi izbor. Sljedeći korak je ponavljanje ovog procesa dok ne dobiju sve potrebne brojeve lutrije.

Nasumično biranje brojeva lutrije je prilično jednostavno i oslobađa kockare pritiska pretjeranog razmišljanja.

3. Korištenje automatskog odabira / brzog odabira

Najlakši način da izaberite brojeve lutrije koristi funkciju automatskog odabira dostupnu na većini lutrijskih stranica, uključujući najveće lutrije na svijetu, kao što su Powerball i Mega Millions. Kao što ime govori, funkcija automatskog odabira nasumično bira i bira brojeve za igrače.

Zanimljivo je da preko 70% dobitnika lutrije koristi funkciju brzog odabira. To je dovoljan razlog da prestanete da se opterećujete brojevima lutrije i umesto toga pustite kompjuter da radi težak posao.

4. Provjera prethodne statistike

Istraživanje vrućih brojeva izvučenih u prethodnim loto izvlačenjima je također pametna ideja za odabir loto brojeva. Za početak, brojevi za hot loto su brojevi koji su izvučeni najviše na različitim lutrijama. Na primjer, 38 i 39 bili su među najizvučenijim brojevima u Powerballu 2021., svaki po 15 puta. S druge strane, 20, 22 i 40 su izvučeni po 14 puta u istoj godini, dok su 1, 21, 61 i 63 izvučeni po 13 puta.

Pa, nema garancije da će odabir ovih vrućih brojeva ikoga učiniti pobjednikom. U stvari, svaki broj ima jednaku šansu da bude izvučen. Postoje i hladne lopte koje se jedva izvlače.

5. Korištenje horoskopa

Dnevni horoskop se također može koristiti za odabir loto brojeva. Mnogi horoskopi predviđaju kada neko ima sreće, pa bi igranje lota u takvim danima moglo učiniti magiju.

Dobra stvar u vezi ove metode je što mnoge web stranice dijele sretne brojeve lutrije za svaki znak zvijezde.

6. Numerologija

Za one koji vjeruju u moć svemira, numerologija može pomoći u odabiru loto brojeva. Na isti način na koji astrološke karte rođenja imaju ključne metafizičke uvide je kako numerologija može ponuditi kockarima uvid u to koje brojeve odabrati za sljedeće izvlačenje.

Iako je to dug proces, mnoštvo resursa na mreži objašnjava kako koristiti numerologiju za odabir loto brojeva.

Wrapping It Up

To je to, ljudi, šest jednostavnih načina da odaberete brojeve lutrije. Za zapisnik, ne postoji jedinstven način koji garantuje dobitke. Ostvarivanje džekpota ili bilo koje druge loto nagrade zavisi od sreće. Dakle, igrači mogu isprobati bilo koju od gore navedenih metoda, ukrstiti prste i nadati se da je sreća na njihovoj strani.

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, nazvana "Lorekeeper Lotto Lorekee" u LottoRankeru, koristi svoje pedantne istraživačke vještine i kulturnu dubinu iz Kerale, Indija, kako bi bacila svjetlo na globalne fenomene lutrije. Opremljena oštrim osjećajem za detalje i sklonošću prema podacima, ona ulazi duboko u svijet lutrije, otkrivajući skrivene dragulje i trendovske obrasce.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Najnovije vijesti

Svjetska potrošnja na lutriju: trendovi i utjecaji
2023-11-21

Svjetska potrošnja na lutriju: trendovi i utjecaji

Vijesti