Vijesti

February 12, 2024

Igrajte Powerball i osvojite džekpot od 270 miliona dolara 12. februara

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Powerball Jackpot: 270 miliona dolara za izvlačenje lutrije 12. februara

Powerball džekpot za predstojeće izvlačenje lutrije u ponedjeljak, 12. februara, iznosi impresivnih 270 miliona dolara. Nakon što nema dobitnika glavne nagrade iz prethodnog izvlačenja, džekpot je nastavio da raste. Novčana vrijednost džekpota procjenjuje se na 130,4 miliona dolara.

Igrajte Powerball i osvojite džekpot od 270 miliona dolara 12. februara

Kako igrati Powerball

Da biste igrali Powerball, morate odabrati pet brojeva od 1 do 69 za bijele kuglice i jedan broj od 1 do 26 za crvenu Powerball. Možete odabrati svoje brojeve ručno ili prepustiti lutrijskom terminalu da ih nasumično odabere umjesto vas. Postoji devet načina za osvajanje, a šanse za osvajanje džekpota su otprilike 1 prema 292 miliona.

Next Drawing

Sljedeće Powerball izvlačenje će se održati u ponedjeljak, 12. februara, u 22:59 ET. U Delawareu se karte mogu kupiti do 21:45 ET na dan izvlačenja, dok se u New Jerseyu i Pennsylvaniji karte mogu kupiti do 21:59.

Powerball crteži

Powerball izvlačenja se održavaju tri puta sedmično, svakog ponedjeljka, srijede i subote u 22:59 ET.

Powerball ulaznice

Powerball karte se mogu kupiti online u Pennsylvaniji na adresi www.pailottery.com/games/draw-games/ iu New Jerseyu na njlotto.com. Cijena karte za Powerball je 2 USD.

Šanse za pobjedu

Šanse za osvajanje velike nagrade Powerball su 1 prema 292,201,338. Ukupne šanse za osvajanje nagrade, zasnovane na igri od $2, su 1 prema 24,87. Šanse za najnižu nagradu, koja iznosi 4 USD za jednu crvenu Powerball, su 1 prema 38,32.

Oduzmi

Ako imate sreće, ne propustite priliku da igrate Powerball i potencijalno osvojite džekpot od 270 miliona dolara. Ne zaboravite da kupite karte prije isteka roka i mudro birajte svoje brojeve. Sretno!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 6. aprila: Da li je neko osvojio džekpot od 1,30 milijardi dolara?
2024-04-07

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 6. aprila: Da li je neko osvojio džekpot od 1,30 milijardi dolara?

Vijesti