Vijesti

November 6, 2023

Pocket Gamer Connects London 2024: 10 godina umrežavanja i uspjeha industrije igara

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Pocket Gamer Connects je konferencija koja ima za cilj da okupi industriju igara radi učenja, umrežavanja i izgradnje novih poslovnih partnerstava. U 2024. godini, konferencija će proslaviti svoju 10. godišnjicu, počevši od Pocket Gamer Connects London 2024 od 22. do 23. januara.

Pocket Gamer Connects London 2024: 10 godina umrežavanja i uspjeha industrije igara

Razmišljajući o posljednjih 10 godina

Kao dio osvrta na konferenciju u posljednjih 10 godina, učesnici su podijelili svoje najbolje priče sa izložbenog prostora i kako im je konferencija pomogla u njihovom poslu i karijeri. Izvršna direktorica Quicksavea Elina Arponen i viši menadžer ASO Popcorea Marina Roglić podijelili su svoja omiljena PGC sjećanja.

Stvaranje veza i dogovora

Elina Arponen, izvršna direktorica i suosnivač Quicksave-a, priznaje PGC London za stvaranje veza s ljudima koji su na kraju kupili njenu prvu kompaniju. Prisjeća se sastanka s timom za preuzimanje u PGC London i razgovora o sveobuhvatnim strategijama sa svojim suosnivačima. Arponen je takođe bio govornik na PGC događajima u više navrata.

Izgradnja karijera i profila

Marina Roglić, viši ASO menadžer u Popcoreu, koristila je PGC da izgradi svoju karijeru i profil industrije. Zadat joj je da govori u PGC Helsinki kako bi se etablirala kao stručnjak i govornik u polju mobilnog marketinga. Roglić cijeni izloženost profesionalcima iz industrije i bogatstvo uvida i znanja podijeljenih tokom konferencije.

Pridružite se Iskustvu

Bilo da ste zainteresirani za učenje o trendovima u industriji, stjecanje uvida u razvoj, umrežavanje s kolegama ili potpisivanje novih partnerstava, PGC London nudi ponešto za svakoga. Rezervišite svoje karte sada za događaj koji će se održati od 22. do 23. januara 2024.

Kliknite ovdje za kupovinu ulaznica

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Decenija sanjanja: kako osvajanje 10.000 funti mjesečno za 30 godina mijenja živote
2024-05-07

Decenija sanjanja: kako osvajanje 10.000 funti mjesečno za 30 godina mijenja živote

Vijesti