Vijesti

November 6, 2023

Pocket Gamer Connects London 2024: 10 godina umrežavanja i uspjeha industrije igara

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserLejla KovačevićLocaliser

Pocket Gamer Connects je konferencija koja ima za cilj da okupi industriju igara radi učenja, umrežavanja i izgradnje novih poslovnih partnerstava. U 2024. godini, konferencija će proslaviti svoju 10. godišnjicu, počevši od Pocket Gamer Connects London 2024 od 22. do 23. januara.

Pocket Gamer Connects London 2024: 10 godina umrežavanja i uspjeha industrije igara

Razmišljajući o posljednjih 10 godina

Kao dio osvrta na konferenciju u posljednjih 10 godina, učesnici su podijelili svoje najbolje priče sa izložbenog prostora i kako im je konferencija pomogla u njihovom poslu i karijeri. Izvršna direktorica Quicksavea Elina Arponen i viši menadžer ASO Popcorea Marina Roglić podijelili su svoja omiljena PGC sjećanja.

Stvaranje veza i dogovora

Elina Arponen, izvršna direktorica i suosnivač Quicksave-a, priznaje PGC London za stvaranje veza s ljudima koji su na kraju kupili njenu prvu kompaniju. Prisjeća se sastanka s timom za preuzimanje u PGC London i razgovora o sveobuhvatnim strategijama sa svojim suosnivačima. Arponen je takođe bio govornik na PGC događajima u više navrata.

Izgradnja karijera i profila

Marina Roglić, viši ASO menadžer u Popcoreu, koristila je PGC da izgradi svoju karijeru i profil industrije. Zadat joj je da govori u PGC Helsinki kako bi se etablirala kao stručnjak i govornik u polju mobilnog marketinga. Roglić cijeni izloženost profesionalcima iz industrije i bogatstvo uvida i znanja podijeljenih tokom konferencije.

Pridružite se Iskustvu

Bilo da ste zainteresirani za učenje o trendovima u industriji, stjecanje uvida u razvoj, umrežavanje s kolegama ili potpisivanje novih partnerstava, PGC London nudi ponešto za svakoga. Rezervišite svoje karte sada za događaj koji će se održati od 22. do 23. januara 2024.

Kliknite ovdje za kupovinu ulaznica

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, nazvana "Lorekeeper Lotto Lorekee" u LottoRankeru, koristi svoje pedantne istraživačke vještine i kulturnu dubinu iz Kerale, Indija, kako bi bacila svjetlo na globalne fenomene lutrije. Opremljena oštrim osjećajem za detalje i sklonošću prema podacima, ona ulazi duboko u svijet lutrije, otkrivajući skrivene dragulje i trendovske obrasce.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Najnovije vijesti

Svjetska potrošnja na lutriju: trendovi i utjecaji
2023-11-21

Svjetska potrošnja na lutriju: trendovi i utjecaji

Vijesti