Vijesti

April 24, 2024

Uzbuđenje potjere: Mega Millions Jackpot se popeo na 202 miliona dolara

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Očekivanje se povećava kako Mega Millions džekpot dostiže zapanjujućih 202 miliona dolara, izazivajući snove o bogatstvu među igračima koji se nadaju širom zemlje. Nakon što je džekpot izbjegao osvajanje u petak, oči su sada uprte u izvlačenje u utorak. Evo svega što trebate znati o ovom rastućem loncu zlata i kako možete baciti svoj šešir u ring.

Uzbuđenje potjere: Mega Millions Jackpot se popeo na 202 miliona dolara
  • Key Takeaway One: Mega Millions džekpot se popeo na 202 miliona dolara za izvlačenje u utorak.
  • Key Takeaway Two: Izvlačenje je zakazano za oko 23 sata po istočnom vremenu, uz opciju da pobjednik uzme procijenjenih 91,6 miliona dolara nakon oporezivanja.
  • Key Takeaway Three: Nedavna pobjeda u New Jerseyju donijela je prvi Mega Millions džekpot ove godine na 1,13 milijardi dolara.

Izvlačenje igre

Iako su pobjednički brojevi za utorak, 23. aprila, dugo očekivani, bit će dostupni čim se izvlačenje završi, obično se održava oko 23 sata po istočnom vremenu. Uzbuđenje je opipljivo, s potencijalom za bogatstvo koje može promijeniti život samo na potezu. Pripazite na ovaj prostor za dobitnu kombinaciju čim bude objavljena.

Kako igrati Mega Millions

Ulazak u svijet Mega Millions-a je jednostavna stvar. Ulaznice su dostupne u lokalnim trgovinama, benzinskim pumpama, trgovinama, a za neke sretne države opcija je kupovina putem interneta. Za igru ​​odaberite šest brojeva: pet bijelih loptica (1-70) i ​​jednu zlatnu Mega loptu (1-25). Za one koji se osjećaju manje avanturistički, opcija "Brzi odabir" omogućava računaru da izabere brojeve u vaše ime.

Dodavanje "Megapliera" za dodatni $1 može umnožiti dobitke ne-velike nagrade do pet puta. Izvlačenje Mega Millions u utorak i petak, uključujući i izvlačenje Megapliera, obećava da će nivo uzbuđenja održati na visokom nivou.

Gdje kupiti kartu za snove

Fizičke karte se mogu kupiti na različitim prodajnim mjestima uključujući benzinske pumpe, trgovine i odabrane aerodromske terminale. Za digitalno iskustvo, Jackpocket, službeni kurir za digitalnu lutriju mreže USA TODAY, nudi online kupovinu u nekoliko država i teritorija. Ova usluga pojednostavljuje iskustvo lutrije, od odabira brojeva do prikupljanja dobitaka, sve iz udobnosti vašeg doma ili u pokretu.

Bottom Line

Kako Mega Millions džekpot raste na 202 miliona dolara, privlačnost da postanete sljedeći veliki dobitnik je neosporna. Pošto je izvlačenje odmah iza ugla, učesnici zadržavaju dah, nadajući se da će videti svoje brojeve prikazane. Bilo da ste iskusan igrač ili prvi put okušate sreću, uzbuđenje Mega Millionsa je uzbudljiva avantura koju ne smijete propustiti. Zapamtite, uz velike nagrade dolaze i velike kvote, ali san o osvajanju džekpota je univerzalan. Držite svoje karte blizu, i sretno svima!

(Prvi put prijavio: USA TODAY Network)

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball Jackpot se popeo na 47 miliona dolara: šta treba da znate
2024-05-14

Powerball Jackpot se popeo na 47 miliona dolara: šta treba da znate

Vijesti