Lotto 1 Results

Loto 1 je lutrijska igra u Švedskoj, a igra se na nacionalnom nivou. Izvlačenja lutrije se održavaju dva puta sedmično. Prva lutrija se održava svake srijede u 18.20, a druga svake subote u 20.00. Svaka lutrija ima dva izvlačenja: Loto 1 i Loto 2. Igrači mogu izabrati da uđu samo u Loto 1, ili uz malu doplatu mogu ući u Loto 2.

Igrači biraju sedam brojeva između jedan i 35, ali mogu izabrati do 12 kako bi povećali šanse za osvajanje nagrade. Nagrade na lutriji ne podliježu porezu u Švedskoj, ali oni koji su rezidenti drugih zemalja mogu igrati i možda će morati platiti porez u svojoj zemlji.

Detalji o izvlačenju mogu se videti na TV-u i objavljuju se na mreži kada je izvlačenje obavljeno. Male nagrade se mogu zatražiti ili online ili putem maloprodaje, dok veće nagrade treba zatražiti od operatera.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević