Kako dobiti na lutriji sedam puta

Vijesti

2022-02-15

Kažu da munja ne udara dvaput na isto mjesto. Pa kako je onda moguće da neko dobije na lutriji ne jednom, ne dvaput, već rekordnih SEDAM puta?

Kako dobiti na lutriji sedam puta

Ovo je bila realnost za čovjeka s Floride Richarda Lustiga. U periodu od dvije godine, osvojio je sedam puta na državnoj lutriji, sa ukupnim nagradnim fondom od 1.047.060,50 dolara. S obzirom na to da je bio u dugovima prije uspjeha na lutriji, sa sigurnošću se može reći da su ti dobici promijenili život.

Ove pobjede se nisu dogodile preko noći

Igrao je više od dvadeset godina prije nego što je postigao uspjeh. Lustig navodi da se morate posvetiti pobjedi, a igranje lutrije tretirajte kao posao – za to je potrebno vrijeme i trud.

Lustig je odlučio da svoju pobjedničku strategiju objavi u svojoj knjizi "Naučite kako povećati svoje šanse za dobitak na lutriji"Ovdje on iznosi alate koje je razvio tokom godina igranja na lutriji, a za koje je otkrio da su mu pomogli da postigne svoje ciljeve osvajanja.

Savjeti za pobjedu na lutriji 7 puta

Neki od njegovih savjeta koji su izneseni u njegovoj knjizi i koji se fokusiraju na stavljanje šanse u vašu korist su sljedeći:

Ne kupujte srećke novcem koji nemate. Lustig navodi da nikada ne biste trebali koristiti sav svoj novac, ili na primjer, novac za stanarinu ili namirnice, na srećke.

Formirajte lutrijski sindikat. Grupisanje sa prijateljima i porodicom znači da možete kupiti veliku količinu tiketa i povećati svoje šanse za pobedu. To će, međutim, značiti da morate podijeliti novčanu nagradu, ali ovo je novčana nagrada koju možda nećete imati da niste osnovali sindikat.

Igrajte manje popularne lutrije sa manje igrača. To će značiti da ćete imati manje konkurenata i povećati vaše šanse za pobjedu. Možete koristiti web stranicu kao što je lottoranker.com da vam pomogne da pronađete pravu igru za vas.

Ne prati gomilu. Poput gore navedenog savjeta, ključ je paziti na manje popularne igre s manje igrača. Tamo gdje je u igri ogroman džekpot, hiljade ljudi će igrati istu igru, smanjujući vaše šanse za veliki dobitak.

Istražite. Obavezno istražite i igre koje želite igrati i brojeve koje želite koristiti. Potražite koji su pobjednički brojevi bili istorijski i to će vam dati naznaku da li bi brojevi koji ste odabrali mogli biti dobitni brojevi. Ovo će potrajati, ali će se sigurno isplatiti i jedan je od ključnih načina koji može rezultirati uspjehom.

Ne birajte brzi izbor. Radije odaberite svoje brojeve na osnovu vašeg istraživanja prethodno uspješnih brojeva, kao što je istaknuto gore. Brzi odabir će vam dati brojeve zasnovane na bez obrasca ili istorije pobjeda, a vjerovatnije je da će vam dati uzastopne brojeve, što Lustig također ne savjetuje.

Držite se svojih brojeva. Nemojte odustati od svojih brojeva samo zato što niste pobijedili s njima prvi put u upotrebi. Strpljenje je ključno. Ako pitate mnoge uspješne dobitnike na lutriji, oni će vam reći da imaju određeni izbor brojeva s kojima se redovno igraju. Ako birate različite brojeve svake sedmice, vaše šanse za uspjeh se smanjuju. Držanje istih brojeva daje veće šanse za uspjeh, posebno ako ste ih odabrali na osnovu istraživanja, jer će ti brojevi na kraju morati biti dobitni brojevi!

Ako ste redoviti igrač na lutriji, zašto ne biste pokušali iskoristiti Lustigove preporuke i provjeriti možete li biti sljedeći višestruki dobitnik lutrije.

Najnovije vijesti

BetGames lansira svoju inauguralnu online lutriju igru ​​Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lansira svoju inauguralnu online lutriju igru ​​Instant Lucky 7

Vijesti