Vijesti

October 23, 2023

Scientific Games predstavlja Punch N' Play lutriju u Sjevernoj Americi

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserLejla KovačevićLocaliser

Scientific Games, vodeći dobavljač iLottery tehnoloških rješenja, najavio je da će tri sjevernoameričke lutrije ponuditi svoju potpuno novu instant igru, Punch N' Play. Lutrija Louisiana, Loto-Quebec i Atlantic Luttery će pružiti novu instant igru. 

Scientific Games predstavlja Punch N' Play lutriju u Sjevernoj Americi

Igra Atlantic Lottery, CAN$3 Winning Snowballs, biće objavljena u novembru. Ranije u avgustu, Louisiana Luttery je objavila svoju igru ​​Punch N'Play pod nazivom USD$5 New Orleans Saints prije nego što je Loto-Quebec slijedio primjer sa izdavanjem igre sa sportskom tematikom, CAN$5 Le billet. 

Izdanje ovih lutrijskih igara dolazi baš na vrijeme za konferenciju Sjevernoameričkog udruženja državnih i pokrajinskih lutrija 2023. Ovi proizvodi su najnoviji dodatak inovativnom portfelju Strateških poboljšanja proizvoda na Naučne igre. Prema programeru igara, ovi proizvodi imaju upadljive mastila, završne obrade, stilove igranja i jedinstvene kombinacije koje se dobro prodaju u maloprodaji operateri lutrije

 "Izgradnja portfelja instant igara koji odgovorno maksimizira profit za korisnike lutrije je zaista balans umjetnosti i nauke. U Scientific Games, podaci pomažu u uspostavljanju tog balansa. Iskustvo igranja po svakoj cijeni, stilu igre i poboljšanju proizvoda u portfelju bi trebalo biti strateški planirano da zabavi igrače i pruži prodajne rezultate." rekla je Danielle Hodges, direktorica globalne inovacije i razvoja proizvoda za naučne igre.

Naučne igre su najveća instant igre lutrije dizajner, producent i dobavljač usluga u svijetu. Njihovi proizvodi čine 70% maloprodaje trenutne greb kartice širom svijeta. Gotovo svaka lutrija u Sjevernoj Americi oslanja se na korporaciju za igre, tehnologiju, analitiku i usluge.

Početkom ovog mjeseca pobijedio je programer igre dvije Communitasove nagrade za 2023 zbog svoje izvrsnosti u društvenoj odgovornosti. Kompanija je takođe objavila a uspješno produženje ugovora sa lutrijom Ohajo krajem prošlog mjeseca.

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, nazvana "Lorekeeper Lotto Lorekee" u LottoRankeru, koristi svoje pedantne istraživačke vještine i kulturnu dubinu iz Kerale, Indija, kako bi bacila svjetlo na globalne fenomene lutrije. Opremljena oštrim osjećajem za detalje i sklonošću prema podacima, ona ulazi duboko u svijet lutrije, otkrivajući skrivene dragulje i trendovske obrasce.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Najnovije vijesti

Svjetska potrošnja na lutriju: trendovi i utjecaji
2023-11-21

Svjetska potrošnja na lutriju: trendovi i utjecaji

Vijesti