Vijesti

October 23, 2023

Scientific Games predstavlja Punch N' Play lutriju u Sjevernoj Americi

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Scientific Games, vodeći dobavljač iLottery tehnoloških rješenja, najavio je da će tri sjevernoameričke lutrije ponuditi svoju potpuno novu instant igru, Punch N' Play. Lutrija Louisiana, Loto-Quebec i Atlantic Luttery će pružiti novu instant igru. 

Scientific Games predstavlja Punch N' Play lutriju u Sjevernoj Americi

Igra Atlantic Lottery, CAN$3 Winning Snowballs, biće objavljena u novembru. Ranije u avgustu, Louisiana Luttery je objavila svoju igru ​​Punch N'Play pod nazivom USD$5 New Orleans Saints prije nego što je Loto-Quebec slijedio primjer sa izdavanjem igre sa sportskom tematikom, CAN$5 Le billet. 

Izdanje ovih lutrijskih igara dolazi baš na vrijeme za konferenciju Sjevernoameričkog udruženja državnih i pokrajinskih lutrija 2023. Ovi proizvodi su najnoviji dodatak inovativnom portfelju Strateških poboljšanja proizvoda na Naučne igre. Prema programeru igara, ovi proizvodi imaju upadljive mastila, završne obrade, stilove igranja i jedinstvene kombinacije koje se dobro prodaju u maloprodaji operateri lutrije

 "Izgradnja portfelja instant igara koji odgovorno maksimizira profit za korisnike lutrije je zaista balans umjetnosti i nauke. U Scientific Games, podaci pomažu u uspostavljanju tog balansa. Iskustvo igranja po svakoj cijeni, stilu igre i poboljšanju proizvoda u portfelju bi trebalo biti strateški planirano da zabavi igrače i pruži prodajne rezultate." rekla je Danielle Hodges, direktorica globalne inovacije i razvoja proizvoda za naučne igre.

Naučne igre su najveća instant igre lutrije dizajner, producent i dobavljač usluga u svijetu. Njihovi proizvodi čine 70% maloprodaje trenutne greb kartice širom svijeta. Gotovo svaka lutrija u Sjevernoj Americi oslanja se na korporaciju za igre, tehnologiju, analitiku i usluge.

Početkom ovog mjeseca pobijedio je programer igre dvije Communitasove nagrade za 2023 zbog svoje izvrsnosti u društvenoj odgovornosti. Kompanija je takođe objavila a uspješno produženje ugovora sa lutrijom Ohajo krajem prošlog mjeseca.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Decenija sanjanja: kako osvajanje 10.000 funti mjesečno za 30 godina mijenja živote
2024-05-07

Decenija sanjanja: kako osvajanje 10.000 funti mjesečno za 30 godina mijenja živote

Vijesti