Vijesti

February 13, 2024

Stanovnik planine Gilead osvojio $229,471 Jackpot u igri Cash 5 lutrija

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Thiphavone Soulasinh, stanovnik planine Gilead, nedavno je osvojio džekpot od $229,471 igrajući lutriju $1 Cash 5. Kupila je svoju dobitnu kartu od Troy Community Mart 2 na Albemarle Roadu u Troji. Šanse za podudaranje svih pet brojeva u Cash 5 su 1 prema 962,598.

Stanovnik planine Gilead osvojio $229,471 Jackpot u igri Cash 5 lutrija

Soulasinh je u ponedjeljak posjetila sjedište lutrije kako bi preuzela svoju nagradu. Nakon odbitka potrebnih državnih i saveznih poreza po odbitku, dobila je ukupno 164.072 dolara.

Cash 5 je jedna od šest lutrijskih igara dostupnih u Sjevernoj Karolini. Igrači mogu odabrati da kupe svoje karte na maloprodajnim lokacijama ili putem Online Playa koristeći web stranicu lutrije ili zvaničnu mobilnu aplikaciju NC Lutrije. Trenutni džekpot za Cash 5 je $212,000.

Osim što pruža priliku igračima da ostvare velike pobjede, lutrija Sjeverne Karoline također doprinosi zajednici. Okrug Montgomery, gdje živi Soulasinh, dobio je grantove u ukupnom iznosu od 2,6 miliona dolara iz sredstava lutrije za podršku projektima izgradnje škola. Da saznate više o tome kako lutrija koristi okrugu Montgomery i drugim područjima, posjetite službenu web stranicu lutrije na adresi www.nclottery.com i idite do odjeljka 'Utjecaj'.

Ako se osjećate sretnim, zašto se ne okušati u Cash 5 i vidjeti možete li biti sljedeći dobitnik džekpota?

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. aprila sa džekpotom od 115 miliona dolara u igri
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. aprila sa džekpotom od 115 miliona dolara u igri

Vijesti