Najbolje online lutrije koje prihvataju RuPay 2023

RuPay je prvi globalni metod plaćanja zasnovan na karticama te vrste u Indiji. Kao što ime govori, izvedeno je od dvije riječi: rupija i plaćanje. Pokrenula ga je Nacionalna platna korporacija Indije 2012. godine kako bi ispunila misiju Reserve Bank of India/RBI stvaranja otvorenog i multilateralnog sistema transakcija koji podstiče manje gotovine.

Što se toga tiče, mnoge indijske banke su postale tehnološki pametne jer su morale olakšati elektronska plaćanja. Nije prihvaćen samo na prodajnim mjestima i na bankomatima, već i na mnogim web stranicama za e-trgovinu. Preko 100 javnih i privatnih finansijskih institucija ovlašćeno je da daju RuPay kartice. Zanimljivo je da su RuPay kartice popularnije u Indiji od Visa. Ovo objašnjava zašto se mnogi igrači online lutrije odlučuju za ovu metodu za uplatu i podizanje svog novca.

Kako napraviti depozit sa RuPay-om
Kako napraviti depozit sa RuPay-om

Kako napraviti depozit sa RuPay-om

Različite lutrijske stranice su uključile RuPay u svoje bankarske opcije kako bi ljubiteljima lotoa olakšale početak avanture. Dolazi kao kreditna/debitna kartica, omogućavajući korisnicima da dopune gotovinu za lake transakcije na sajtu lutrije na mreži. Alternativno, RuPay plaćanja se mogu izvršiti putem mobilne aplikacije ili aplikacije za pametni sat. Indijski igrači ne bi trebalo da se osjećate u mraku kada je u pitanju korištenje RuPay-a, a indijske stranice lutrije RuPay su učinile izuzetno lakim korištenje usluge.

Prije uplate RuPay depozita, igrač mora dobiti Rupay račun. Najlakši način je da posjetite službenu stranicu RuPay i zatražite karticu. Drugi način je da kontaktirate banku koja izdaje RuPay i slijedite upute. RuPay platne kartice dostupne su u većini indijskih banaka, uključujući Bank of Baroda, Punjab National Bank i State Bank of India. RuPay debitna kartica povezuje se direktno na bankovni račun, omogućavajući besprijekorne online transfere.

Igranje na web stranici za lutriju koja prihvaća RuPay je jednostavno. Novi igrači bi trebali početi s jednom od preporučenih stranica na ovoj web stranici. Prvi korak ka uživanju u RuPay-u je otvaranje naloga na web stranici lutrije na mreži koristeći email, korisničko ime i lozinku. Nakon verifikacije računa, korisnik može pristupiti svom omiljena loto igra i napravite opkladu za pravi novac. Kao i većina mobilnih metoda depozita, RuPay šalje OPT kod iz sigurnosnih razloga.

Korištenje RuPay za depozite na lutriji

Najlakši način da napravite RuPay depozit je sljedeći:

 • Na web stranici za online lutriju, igrač, postoji dugme 'Igraj sada' koje vodi do stranice blagajnika
 • Na stranici blagajne, igrač treba kliknuti na link za depozit i odabrati RuPay među dostupnim metodama plaćanja. Zatim popunjavaju iznos za prijenos sa svog RuPay računa na mjesto lutrije
 • Kada koristite RuPay karticu, procesor plaćanja će tražiti 16-cifreni broj, CVV kod i datum isteka
 • Igrač dobija jednokratnu lozinku – OPT- putem SMS-a za potvrdu uplate

RuPay depoziti su besplatni i trenutni. Sigurni su i sigurni sve dok igrač odabere licenciranu i renomiranu web lokaciju za online lutriju. Da bi znao da li je transakcija bila uspješna, igrač prima SMS na broj mobilnog telefona koji je povezan s njegovim RuPay računom. Iako je limit depozita postavljen od strane loto sajta, on u velikoj meri zavisi od banke izdavaoca. Općenito, mnoge lutrijske stranice prihvataju sve od 10 dolara.

Kako napraviti depozit sa RuPay-om
Kako izvršiti isplatu sa RuPay

Kako izvršiti isplatu sa RuPay

Većina web lokacija s RuPay-om obrađuje isplate lutrije u roku od 24 do 72 sata. U zavisnosti od banke koja je izdala, novac može stići na račun igrača istog dana kada ga provajder lutrije pusti. Mala kašnjenja su uobičajena za igrače koji prvi put igraju loto. U skladu sa propisima o igrama, sve lokacije lutrije trebale bi verificirati lične dokumente svojih klijenata u procesu poznatom kao Know Your Customer ili KYC. Ovo je neophodno za borbu protiv prevara na mreži i kockanja maloletnika. Dakle, ne bi trebalo da bude iznenađenje kada sajt traži nacionalnu ličnu kartu, vozačku dozvolu ili sličan dokument. Naknadna povlačenja će biti brža jer se KYC procedura neće ponovo provoditi.

Proces povlačenja

Važno je napomenuti da RuPay stranice obrađuju isplate koristeći način plaćanja deponovanja sredstava. Kao takvi, zapamtit će detalje kada dođe vrijeme da pobjednik isplati novac. Isplate lutrije koje uključuju RuPay ne trebaju OTP, ali se mogu obraditi na mobilnim telefonima. Prije nego što zatraži uplatu, igrač treba osigurati da je njegov račun na lutriji dostigao minimalni iznos koji se može povući i da je ispunio sve uslove klađenja. Za isplatu novca putem RuPay-a, igrači moraju:

 • Prijavite se na njihov online lutrijski nalog
 • Nastavite do područja blagajne da pritisnete dugme "Primite plaćanje" ili dugme za isplatu
 • Potražite RuPay logo na ekranu
 • Dajte potrebne finansijske informacije kao što su broj telefona i adresa
 • Pregledajte detalje prije nego kliknete na 'Pošalji'
 • Sačekajte novac na njihovoj RuPay kartici

Uspješno povlačenje treba se odraziti na klijentovu istoriju transakcija. Glavna valuta RuPay povlačenja je rupija. Nisu uključene nikakve naknade za povlačenje.

Kako izvršiti isplatu sa RuPay
Sigurnost i sigurnost u RuPay-u

Sigurnost i sigurnost u RuPay-u

Uz online prevare koje osmišljavaju složene šeme za napad na kockare na mreži, jake sigurnosne mjere su ključne za zaštitu njihovih informacija. Na sreću, ovo ne bi trebalo da brine RuPay mrežu. Evo zašto.

RuPay sistem je neverovatno siguran. Koristi 256-bitnu SSL enkripciju i autoriziran je putem procesa provjere autentičnosti u dva faktora. Prva linija odbrane od online prevare prilikom polaganja putem RuPay-a je OTP. Jedinstveni kod se šalje na registrovani broj mobilnog telefona. Bez OTP-a, korisnik ne može dovršiti svoju transakciju na web stranici za lutriju.

RuPay se pridržava strogih standarda privatnosti koje je postavila Nacionalna platna korporacija Indije. Ovo bi trebalo da pruži mir kupcima jer su njihovi povjerljivi detalji rezervirani na sigurnim serverima. Za maksimalnu zaštitu servera, RuPay web stranice koriste sigurnosno jačanje, odnosno kombinaciju naprednih sigurnosnih hakova za borbu protiv ranjivosti na operativnim sistemima i serverskom softveru. Uobičajene metode učvršćivanja servera uključuju enkripciju podataka, instaliranje antivirusnih i zaštitnih zidova, redovno ažuriranje operativnih sistema i eliminaciju neželjenih aplikacija trećih strana.

Slično, RuPay lutrijske stranice su sigurne jer koriste gotovo iste sigurnosne protokole. Osim toga, redovno se testiraju na sigurnost. Karakteristike vrlo sigurnih loto web stranica uključuju certifikate, licence za igre i jake sigurnosne slojeve kao što je SSL.

Sigurnost i sigurnost u RuPay-u
RuPay opcije korisničke podrške

RuPay opcije korisničke podrške

RuPay klijenti često ne mogu uplatiti depozite kada je potrebno igrajte online lutriju. Neki su prijavili odbijene transakcije i greške u plaćanju prilikom korištenja svoje RuPay kartice. Nema potrebe za panikom kada se pojave takvi problemi jer je korisnička podrška u RuPay-u spremna s rješenjima. Treba znati gdje ih kontaktirati. Evo najjednostavnijih načina da stupite u kontakt s predstavnicima RuPay kupaca:

 • Personal Digital Assistant: Ovo je online chatbox koji se nalazi u donjem desnom uglu kontakt web stranice RuPay-a. Automatska funkcija odgovara na najčešće postavljana pitanja, poput internet bota. Ima mjesta za upisivanje određenog upita. Možete izabrati engleski ili hindi kada koristite virtuelni asistent.
 • Telefon: Na poleđini RuPay kartica nalaze se različite besplatne telefonske linije za pomoć. One su prikladnije za hitne službe poput krađe ili gubitka kartice
 • Poseta filijali banke: Ako klijenti ne mogu da dođu do predstavnika RuPay klijenata, najbolje je da odu u ekspozituru banke izdavaoca za dalju pomoć.
RuPay opcije korisničke podrške