Vijesti

April 13, 2024

Mega Millions dobitni brojevi za 12. april, sa džekpotom od 125 miliona dolara u igri

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Mega Millions džekpot za izvlačenje u petak dostigao je nevjerovatnih 125 miliona dolara, što je izazvalo uzbuđenje i snove o velikim pobjedama širom nacije. Ovaj porast džekpota dolazi nakon što se iz izvlačenja u utorak nije pojavio nijedan pobjednik, a uslijedio je nakon ogromne pobjede prije dvije sedmice kada je sretni igrač u New Jerseyu osvojio prvi Mega Millions džekpot u godini, unovčivši 1,13 milijardi dolara koji mu je promijenio život.

Mega Millions dobitni brojevi za 12. april, sa džekpotom od 125 miliona dolara u igri

Izvlačenje dobitnih brojeva trebalo je da bude oko 23:00 ET u petak, a mi smo za vas objavili rezultate iz štampe.

Ako ste vi onaj koji drži zlatnu kartu za Mega Millions u petak, gledate na opciju da kući ponesete procijenjenih 57,3 miliona dolara.

Evo dugo očekivanih pobjedničkih brojeva za petak, 12. aprila:

  • 1, 12, 14, 18, 66. Mega lopta: 16

Ključni za poneti:

  • Mega Millions džekpot je porastao na 125 miliona dolara za izvlačenje 12. aprila.
  • Iz prethodnog izvlačenja nije izašao nijedan pobjednik, što je dodatno pojačalo uzbuđenje i iščekivanje.
  • Dobitni brojevi za 12. april su 1, 12, 14, 18, 66 sa Mega Ball 16.

Šta je sljedeće ako pobijedite?

Osvajanje Mega Millions džekpota je ostvarenje sna, ali je i samo početak. Dobitnicima se savjetuje da svoju sreću u početku čuvaju u tajnosti i potraže stručno vodstvo o tome kako upravljati svojim novostečenim bogatstvom.

Tražite tragove u prethodnim izvlačenjima?

Gledanje nedavnih rezultata lutrije ponekad može dati igračima puno nade ideje ili strategije za njihov odabir brojeva. Iako je svako izvlačenje igra na sreću, analiziranje obrazaca ili često izvlačenih brojeva može dodati dodatni sloj uzbuđenja igranju.

Razumijevanje Megapliera:

Megaplier je opciona funkcija koja može dramatično povećati nagrade koje nisu džekpot. Za dodatni $1 po igri, Megaplier može pomnožiti dobitke ne-velike nagrade za dva, tri, četiri ili čak pet puta. Megaplier broj je odabran neposredno prije izvlačenja Mega Millions i može pretvoriti značajnu pobjedu u još veći izbor.

Kako se pridružiti Mega Millions Frenzy-u:

Da biste iskoristili svoju šansu za džekpot, moraćete da preuzmete kartu od lokalnog prodavca kao što je prodavnica, benzinska pumpa ili prodavnica prehrambenih proizvoda. Alternativno, u odabranim državama, svoju kartu možete kupiti online putem usluga kao što je Jackpocket, službenog kurira za digitalnu lutriju mreže USA TODAY.

Odabir brojeva:

Kada igraju Mega Millions, učesnici biraju šest brojeva - pet belih loptica u rasponu od 1 do 70 i jednu zlatnu Mega loptu između 1 i 25. Za one koji više vole da svoju sreću prepuste sudbini, izbor za "Brzi izbor" omogućava računaru da generirati nasumičan izbor brojeva.

Gdje kupiti kartu:

Fizičke karte su dostupne na raznim prodajnim mjestima, uključujući benzinske pumpe, trgovine i trgovine prehrambenim proizvodima. Za digitalnu pogodnost, Jackpocket pruža online platformu za naručivanje karata u nekoliko američkih država i teritorija, pojednostavljujući proces od odabira vaših brojeva do preuzimanja vaših dobitaka.


Kako se uzbuđenje povećava za sljedeći Mega Millions crtež, ne zaboravite igrati odgovorno i sanjati velike snove. Ko zna? Sljedeći veliki pobjednik biste mogli biti vi.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Lutrija Limbo: Pobjednici čekaju nagrade usred novih nacionalnih pravila lutrije
2024-04-30

Lutrija Limbo: Pobjednici čekaju nagrade usred novih nacionalnih pravila lutrije

Vijesti