Vijesti

April 23, 2024

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. aprila sa džekpotom od 115 miliona dolara u igri

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Očekivanje se povećava kako se Powerball džekpot penje na nevjerovatnih 115 miliona dolara, bez dobitnika za glavnu nagradu u posljednjem izvlačenju. Dok se nade širom zemlje hvataju za ruke, spremni smo da vam donesemo pobedničke brojeve za izvlačenje 22. aprila u trenutku kada budu objavljeni.

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. aprila sa džekpotom od 115 miliona dolara u igri

Ako večeras pogodi sreća za dobitnika džekpota i oni se odluče za paušalnu isplatu, spremnih je za osvajanje cool $53 miliona plus, prema izjavi lutrije.

Ostanite sa nama dok vas obavještavamo o pobjedničkim brojevima za dugo očekivano Powerball izvlačenje u ponedjeljak, 22. aprila.

Ključni za poneti:

  • Powerball džekpot je dostigao preko 100 miliona dolara nakon nedavnih izvlačenja bez dobitnika glavne nagrade.
  • Pobednički brojevi za izvlačenje 22. aprila biće podeljeni ovde odmah nakon što budu izvučeni oko 23:00 ET.
  • Opcija paušalnog iznosa za dobitnika džekpota mogla bi značiti da kući odnese preko 53 miliona dolara.
  • Ulaznice za Powerball dostupne su kod lokalnih prodavaca ili online u odabranim državama preko Jackpocketa, službenog kurira za digitalnu lutriju mreže USA TODAY.

U potrazi za džekpotom od 115 miliona dolara, igrači moraju otići do svoje najbliže prodavnice, benzinske pumpe ili prodavnice kako bi kupili Powerball tiket od 2 dolara. Za one u državama učesnicama, online kupovine su opcija putem Jackpocketa.

Za ulazak odaberite šest brojeva: pet bijelih loptica (1-69) i jednu crvenu Powerball (1-26). Za dodatni dolar, opcija Power Play može značajno povećati dobitke nagrada bez džekpota, sa množiteljima u rasponu od 2X do 10X.

Odlučivanje za "Brzi odabir" omogućava računaru da nasumično bira vaše brojeve, što je potencijalno najlakši put da postanete multimilioner.

Zapamtite, Powerball crteži se održavaju tri puta sedmično: ponedjeljkom, srijedom i subotom uveče. Sa svakim izvlačenjem bez dobitnika džekpota, nagradni lonac se zgušnjava, povećavajući ulog i snove miliona.

Za one koji su spremni da okušaju sreću, ulaznice su široko dostupne, a za tehnološki pametan pristup, Jackpocket nudi digitalni pristup vašim Powerball aspiracijama, važećim u brojnim američkim državama i teritorijama.

Ostanite s nama dok vam donosimo najnovije informacije o ovom rastućem džekpotu, uključujući pobjedničke brojeve i sve nove milionere iz Powerball izvlačenja 22. aprila.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Lutrija Limbo: Pobjednici čekaju nagrade usred novih nacionalnih pravila lutrije
2024-04-30

Lutrija Limbo: Pobjednici čekaju nagrade usred novih nacionalnih pravila lutrije

Vijesti