Vijesti

April 18, 2024

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 17. aprila sa džekpotom od 78 miliona dolara u igri

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Očekivanje je pogodilo krov kada je Powerball džekpot porastao na ogromnih 78 miliona dolara za izvlačenje u srijedu, nakon serije izvlačenja bez dobitnika džekpota. Privlačnost ogromnog džekpota izaziva entuzijaste lutrije, koji maštaju o tome šta bi moglo biti ako drže pobednički listić za izvlačenje 17. aprila.

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 17. aprila sa džekpotom od 78 miliona dolara u igri

Zakazano za 23:00 ET, pobjednički brojevi će odrediti da li postoji sretni dobitnik ili će se džekpot popeti još više. Za one koji se odluče za paušalnu isplatu, iznos koji se može uzeti kući je cool 36,5 miliona dolara nakon oporezivanja, što ga čini događajem koji će promijeniti život.

  • Powerball džekpot je dostigao impresivnih 78 miliona dolara.
  • Dobitni brojevi za izvlačenje 17. aprila biće ažurirani nakon izvlačenja.
  • Dobici džekpota mogu se odlučiti za paušalnu isplatu od 36,5 miliona dolara nakon oporezivanja.

Ključni detalji

Dok čekamo otkriće, evo kako se možete uključiti u akciju i dobiti priliku za veliku pobjedu uz Powerball:

Da biste kupili kartu za Powerball, koja košta samo 2 dolara, vaša lokalna prodavnica, benzinska pumpa ili prodavnica je pravo mesto za posetu. U odabranim državama, digitalno doba omogućava kupovinu karata na mreži, dodajući dodatni sloj pogodnosti.

Odabir brojeva je mjesto gdje zabava počinje. Odabrat ćete pet bijelih loptica (u rasponu od 1 do 69) i jednu crvenu Powerball (u rasponu od 1 do 26). Ako se osjećate sretnim, ali želite to prepustiti sudbini, opcija "Brzi odabir" omogućava računaru da odabere vaše brojeve.

Ne zaboravite na opciju Power Play za dodatni $1, koja povećava dobitke nagrada bez džekpota za 2X do 10X. Izvlačenje se odvija svakog ponedjeljka, srijede i subote uveče. Ako niko ne osvoji džekpot, on raste, čineći sljedeće izvlačenje još uzbudljivijim.

Kako kupiti ulaznice

Lična kupovina karata može se obaviti na različitim lokacijama, uključujući benzinske pumpe, trgovine i trgovine prehrambenim proizvodima. Neki aerodromi čak nude i srećke za one koji su u pokretu.

Za digitalno iskustvo, Jackpocket, službeni kurir za digitalnu lutriju mreže USA TODAY, olakšava online kupovinu u nekoliko američkih država i teritorija. Ova aplikacija ne samo da vam omogućava da odaberete svoje brojeve, već i da naručite, prikazuje svoju kartu i pomaže vam da prikupite dobitke, sve iz udobnosti vašeg telefona ili računara.

Final Thoughts

Kako Powerball džekpot nastavlja da raste, san da postanete milioner preko noći postaje sve primamljiviji. Bilo da ste iskusni igrač lutrije ili odlučujete da prvi put bacite svoj šešir u ring, ovaj crtež bi mogao biti onaj koji sve mijenja. Pratite pobjedničke brojeve i pogledajte da li vam je sreća ovaj put naklonjena.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Lutrija Limbo: Pobjednici čekaju nagrade usred novih nacionalnih pravila lutrije
2024-04-30

Lutrija Limbo: Pobjednici čekaju nagrade usred novih nacionalnih pravila lutrije

Vijesti