Vijesti

April 13, 2024

Powerball Jackpot porastao na 935 miliona dolara: Vaš sljedeći pokušaj u bogatstvu

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
  • Ključ za poneti jedan: Powerball džekpot je naglo skočio na 935 miliona dolara nakon što nijedan dobitni tiket nije prodat za prethodno izvlačenje.
  • Ključ za poneti dva: Izvlačenje u subotu nudi opciju u gotovini od 449,7 miliona dolara za sretnog dobitnika.
  • Ključ za poneti tri: Powerball-ov posljednji dobitnik džekpota bio je 1. januara, obilježavajući 36 uzastopnih izvlačenja bez džekpota.

Da li vam je nedavni džekpot od 1,13 milijardi dolara Mega Millions izmakao iz ruku? Pa, skinite prašinu sa tog razočaranja jer je Powerball tu da preokrene vaše bogatstvo sa nevjerovatnim džekpotom od 935 miliona dolara koji možete osvojiti ove subote navečer. Tako je, ljudi, bogovi bogatstva vam daju još jednu priliku da postanete nepristojno bogati!

Powerball Jackpot porastao na 935 miliona dolara: Vaš sljedeći pokušaj u bogatstvu

Izvlačenje prošle srijede ostavilo je loto igrače na rubu svojih mjesta, ali nažalost, nijedan tiket nije odgovarao pobjedničkom spletu brojeva: 37, 46, 57, 60, 66 i primamljivom bonus broju 8. Šta to znači za vas? Jednostavno rečeno, džekpot za ovu subotu je narastao na zapanjujućih 935 miliona dolara, uz mogućnost gotovine od 449,7 miliona dolara za one koji više vole svoje bogatstvo u jednoj ogromnoj gomili.

Sada, prije nego što požurite da kupite svoju zlatnu kartu, razgovarajmo o strategiji i izgledima. Powerball džekpot je posljednji put osvojen prvog dana ove godine, a od tada je bilo 36 uzastopnih izvlačenja bez dobitnika džekpota. Dok žreb u ponedeljak uveče nije doneo pobednika džekpota, dve srećne duše sa Floride i Njujorka su se izjednačile sa belim lopticama, ubacivši svaki po milion dolara. Nije previše otrcano, zar ne?

Evo gdje postaje zanimljivo. Predstojeće izvlačenje u srijedu navečer nudi pobjednicima izbor između trenutnog paušalnog iznosa od 416,1 miliona dolara ili opcije anuiteta. Ovaj anuitet počinje većim početnim plaćanjem i povećava se za 5% godišnje, zaokružujući se na procijenjenih 865 miliona dolara. Razgovarajte o finansijskom sjaju!

Ali, ne zaboravimo slona u sobi: šanse. Šansa za osvajanje Powerball džekpota je zastrašujuća 1 prema 292,2 miliona. Pre nego što dozvolite da vam taj broj pokvari raspoloženje, zapamtite, neko, negde mora da pobedi, a ko kaže da to ne možete biti vi?

Sat otkucava, a sljedeće izvlačenje je zakazano za nešto prije 23 sata po istočnom vremenu ove subote. Hoćete li pokušati postati sljedeći Powerball milioner? Zapamtite, morate biti u tome da biste je osvojili.

U međuvremenu, hajde da se upustimo u malo sanjarenje. Šta biste uradili da ste srećni dobitnik džekpota od 935 miliona dolara? Podelite svoje najluđe snove u komentarima ispod – hajde da krenemo razgovor (i snove)!

(Prvi put prijavio: ABC News, Datum nije naveden)

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Lutrija Limbo: Pobjednici čekaju nagrade usred novih nacionalnih pravila lutrije
2024-04-30

Lutrija Limbo: Pobjednici čekaju nagrade usred novih nacionalnih pravila lutrije

Vijesti