Vijesti

February 15, 2024

Osvojite velike i podržite pristupačno stanovanje uz Habitat for Humanity Okanaganova lutrija 50/50

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Fotografija: doprinos Linda Far, lijevo, prima svoj ček od 35.550 dolara od generalnog direktora Habitat for Humanity Okanagan Andrea Manifold.

Osvojite velike i podržite pristupačno stanovanje uz Habitat for Humanity Okanaganova lutrija 50/50

U gradu je nova lutrija i vaš lokalni Habitat for Humanity želi da budete dio nje.

2023. godine Habitat for Humanity Okanagan pokrenuo je najveću online lutriju 50/50 u svojoj istoriji. Prošle godine You Win! We Build! Lutrija 50/50 dodijelila je 65.427 dolara u gotovini dvojici sretnih dobitnika upravo ovdje u Okanaganu. Ova veoma popularna lutrija se vratila sa još boljim kvotama i više šansi za veliki dobitak.

Više šansi za veliku pobjedu

Direktorica razvoja Habitat for Humanity Okanagana Danielle Smith je uzbuđena što će biti više lokalnih stanovnika sa šansom da osvoje veliku novčanu nagradu, dok će istovremeno napraviti značajnu razliku za porodice kojima je potreban pristupačan smještaj u Okanaganu.

Ne samo da je sama Smith uzbuđena zbog svih pobjedničkih mogućnosti, već je za CEO Andreu Manifold to jedan od najboljih dijelova njenog posla; poziva pobjednike poput Linde Farr iz Kelowne samo nekoliko dana prije Božića da joj kaže da je upravo osvojila 35.550 dolara. Farr je bila najveći dobitnik na lutriji do sada, a svoje tikete 50/50 kupila je u trgovačkom centru Orchard Park od štanda zajednice Habitat for Humanity Okanagan početkom decembra.

Farr je bila oduševljena pobjedom, a sa Habitatom je podijelila da s njenim dobicima cijela porodica sada planira božićno putovanje u Meksiko 2024. Takođe je rekla da će deo svog dobitka podeliti sa njenom porodicom i da je u mogućnosti da se potroši na novi apartman. Na pitanje zašto je kupila karte, jednostavno je rekla: "Zaista vjerujem u posao koji Habitat for Humanity radi."

Pobjeda za pristupačno stanovanje

U vrijeme kada su dobrotvorne organizacije poput Habitat for Humanity dio sve većeg broja grupa koje se bave vrlo realnom i izazovnom potrebom za pristupačnim stanovanjem – potrebom koja raste. Ova lutrija je ogroman dobitak za pristupačno stanovanje, posebno u vrijeme kada je stanovanje jedna od najkritičnijih potreba za hiljade Britanaca. The You Win! We Build! Lutrija 50/50 nudi kupcima karata priliku da preuzmu polovinu rastućeg džekpota u julu i ponovo u decembru, a svaki džekpot bi mogao da poraste do ogromnih 300.000 dolara, što bi nagradu za svako izvlačenje činilo novčanom nagradom od 150.000 dolara za pobednika. A prvo od dva izvlačenja je već počelo i održaće se 2. jula 2024.

Nabavite svoje karte

Postoji nekoliko načina da dobijete svoje karte za lutriju Habitat Okanagan 50/50. Karte možete kupiti online na www.rafflebox.ca/raffle/hfh-okanagan ili na štandu Habitat Okanagan na Kelowna Spring Home Showu, koji će se održati predstojećeg vikenda (17-18. februara) u Prospera Place. Karte 50/50 su pet za 25 dolara, 20 za 50 dolara ili 100 za 100 dolara.

Smit kaže da ova lutrija ne samo da daje kupcima karata moć da promene živote više lokalnih porodica; takođe imaju zaista velike šanse za veliku pobedu.

Ovaj članak je napisan od strane ili u ime klijenta sponzora i ne odražava nužno stavove Castanet-a.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. aprila sa džekpotom od 115 miliona dolara u igri
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. aprila sa džekpotom od 115 miliona dolara u igri

Vijesti