Vijesti

February 14, 2024

Povećajte svoje šanse za osvajanje Powerball Jackpota od 285 miliona dolara

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Uvod

Powerball džekpot za predstojeće izvlačenje lutrije u srijedu, 14. februara iznosi impresivnih 285 miliona dolara. Ovaj članak pruža informacije o tome kako igrati i povećati svoje šanse za pobjedu.

Povećajte svoje šanse za osvajanje Powerball Jackpota od 285 miliona dolara

Šanse za pobjedu

Nažalost, šanse da osvojite Powerball džekpot nisu u vašu korist. Šanse za pobjedu su otprilike 1 prema 292 miliona. Međutim, postoje i druge zanimljive činjenice koje treba razmotriti.

Vjerovatniji scenariji

Umesto da se fokusirate samo na džekpot, vredi napomenuti da postoje stvari za koje je veća verovatnoća da ćete postići nego da osvojite veliki novac. Imajte to na umu dok igrate i uživajte u uzbuđenju igre.

Next Drawing

Sljedeće Powerball izvlačenje će se održati u srijedu, 14. februara, u 22:59 ET. Obavezno kupite ulaznice prije isteka roka za učešće.

Kako igrati

Da biste igrali Powerball, morate odabrati pet brojeva od 1 do 69 za bijele kuglice i jedan broj od 1 do 26 za crvenu Powerball. Možete odabrati svoje brojeve ručno ili prepustiti lutrijskom terminalu da ih nasumično odabere umjesto vas. Postoji devet načina za osvajanje, a nagrade su određeni novčani iznosi, osim glavne nagrade.

Power Play

Za dodatni $1 po igri, imate priliku da povećate svoj dobitak kroz Power Play. Ova funkcija vam omogućava da umnožite dobitke bez džekpota do 10 puta kada je džekpot 150 miliona dolara ili manje.

Kupovina ulaznica

U Pennsylvaniji možete povoljno kupiti karte za Powerball online na www.pailottery.com/games/draw-games/. Slično, u New Jerseyu možete kupiti karte online na njlotto.com.

Šanse za pobjedu

Šanse za osvajanje velike nagrade Powerball su 1 prema 292,201,338. Šanse za najnižu nagradu, koja iznosi 4 USD za jednu crvenu Powerball, su 1 prema 38,32. Sve u svemu, šanse za osvajanje bilo koje nagrade su 1 prema 24,87, na osnovu igre od 2 dolara.

Zaključak

Iako su šanse za osvajanje Powerball džekpota male, uzbuđenje i iščekivanje igranja i dalje mogu biti ugodni. Ne zaboravite igrati odgovorno i zabaviti se!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. aprila sa džekpotom od 115 miliona dolara u igri
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. aprila sa džekpotom od 115 miliona dolara u igri

Vijesti