Vijesti

February 15, 2024

Čovjek slomljenog srca osvaja 1 milion dolara na lutriji na Dan zaljubljenih

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Uvod

Muškarac iz Ilinoisa je nedavno dobio nagradu od milion dolara na Dan zaljubljenih, samo nekoliko dana nakon što je prošao kroz raskid. Pobjednik, koji je odlučio ostati anoniman, osvojio je nagradu iz igre 'Monopoly 50X'. Ovaj neočekivani nepredviđeni rezultat dogodio se u trenutku kada se pobednik osećao loše u ljubavnom odeljenju, ali se ispostavilo da je to bila sreća.

Čovjek slomljenog srca osvaja 1 milion dolara na lutriji na Dan zaljubljenih

Pobjednički trenutak

Prema Illinois lutriji, pobjednik je opisao svoju reakciju na grebanje dobitnog listića kao mješavinu panike i uzbuđenja. Odmah je osjetio kako mu se život promijenio i čak je razmišljao da neće otići na posao. Dobitni tiket je kupljen od Walmarta na adresi 137 W. North Ave, Northlake, a pobjednik je odlučio zadržati detalje u tajnosti.

Srebrna podstava

Pobjednik je izrazio da nema posebnog s kim bi podijelio vijest zbog nedavnog raskida. Međutim, on je to video kao pozitivan preokret, navodeći da nije imao mnogo sreće na ljubavnom planu, ali da je sada zaista osvojio džekpot. Pobjednik je preuzeo svoju nagradu na Dan zaljubljenih, odlučivši se za gotovinsku opciju od 600.000 dolara prije poreza.

O igrici 'Monopoly 50X'

'Monopoly 50X' je igra od 10 dolara koja nudi igračima priliku da osvoje do 1 milion dolara. Pokrenuta 2. januara, igra je već dodijelila jednu od svoje tri glavne nagrade. Ostalo je još pet od šest nagrada drugog reda u vrijednosti od 100.000 dolara i 21 od 27 nagrada trećeg reda u vrijednosti od 5.000 dolara.

Šanse za pobjedu

Vjerovatnoća osvajanja bilo koje nagrade u igri 'Monopoly 50X' je 1 prema 3,39. Šansa za osvajanje glavne nagrade je 1 prema 2.036.500.000.

Gdje kupiti ulaznice za lutriju

Lutrijski listići se mogu kupiti lično na benzinskim pumpama, trgovinama, trgovinama i nekim terminalima aerodroma. Za dodatnu pogodnost, karte se mogu naručiti i online putem Jackpocket-a, službenog kurira za digitalnu lutriju USA TODAY Network-a. Jackpocket omogućava korisnicima u odabranim američkim državama i teritorijama da odaberu svoju lutriju i brojeve, naruče, pogledaju tikete i sakupe dobitke koristeći svoj telefon ili kućni računar.

Ne zaboravite da igrate odgovorno i samo ako ste punoljetni. Ako vi ili neko koga poznajete imate problem s kockanjem, potražite pomoć od odgovarajućih izvora.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. aprila sa džekpotom od 115 miliona dolara u igri
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. aprila sa džekpotom od 115 miliona dolara u igri

Vijesti