El Gordo Rezultati

Ovo možda nije početno ime koje se pominje kada ga pitaju o velikim lutrijama, ali će to biti prvo na koje će se itko u Španiji sjetiti. Ovo je najveća svjetska lutrija u smislu ukupne isplaćene nagrade. El Gordo znači 'debeli.' Ovo je počelo kao nadimak za prvu (najveću) nagradu, ali je kasnije postalo referenca za cijelu lutriju.

Poznato i kao Božićna lutrija, izvlačenje se vrši svakog 22. decembra. 2021. godine žrijeb će se održati u Teatro Real de Madrid. Emituje se uživo u 9:00 po srednjeevropskom vremenu. El Gordo je posebno izvlačenje nedjeljnika Lotteria National čiji je cilj donijeti božićno veselje igračima u zemlji. Vode ga Loterías y Apuestas del Estado.

Postoji 4 miliona dolara za pobednika, 1,25 miliona dolara za drugu kartu, 500.000 dolara za treću, 200.000 dolara za svaku od dve karte za četvrto mesto i 60.000 dolara za svaku od osam karata za peto mesto.

Flag

Najbolja kazina

ba Country FlagCheckmark

TheLotter

ba Country FlagCheckmark
BonusMjesečne kartice za struganje!
Show less...Prikaži više
Uzmite svoj bonus
  • VIP klub popust
  • Višejezično
  • Dostupna svjetska lutrija
Show less...
Prikaži više
  • VIP klub popust
  • Višejezično
  • Dostupna svjetska lutrija

TheLotter, broj licence: MGA/CRP/402/2017, je u vlasništvu i pod upravom Lotto Direct Limited, registarski broj: C77583. Ova kompanija je licencirana i regulisana od strane Malteške uprave za igre na sreću. To znači da vlada Malte budno pazi na TheLotter kako bi osigurala da sve njegove operacije budu legalne i nekontrolisane. Osnovan 2002. godine, TheLotter je nezavisna usluga za kupovinu karata, sa preko 20 međunarodnih kancelarija.

Bonus50 besplatnih okretaja sa depozitom
Show less...Prikaži više
Show less...
Prikaži više

    AgentLotto, broj kompanije 157283, je međunarodno licencirana usluga kockanja. Platforma omogućava igračima da kupe karte za državne lutrije u različitim zemljama. AgentLotto je brend Agento NV, službeno registriran u Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kao vlasnik AgentLotto-a, Agento NV, posluje pod licencom koju je izdala Vlada Curacaa, broj podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je omogućila Agento NV da obavlja bilo koju aktivnost u vezi sa izvlačenjem lutrije deset godina od kada je AgentLotto pokrenut online.