SuperEnalotto Rezultati

Uobičajeno poznat kao Italijanski loto, SuperEnaLotto je jedna od najvećih lutrija na svijetu. Ima ogromne džekpotove i spada među lutrije sa najnižim kvotama. Izvlači se svakog utorka, četvrtka i subote u 20:00 u Italiji od decembra 1997. godine.

Izvlačenjem se bira šest dobitnih brojeva iz pota od 90. Igrači sa svih šest brojeva osvajaju džekpot. Postoji i kategorizacija od pet kombinacija koje igračima mogu osvojiti nagrade za drugo mjesto. Oni koji imaju izvučen broj kao 'veseli broj' dobijaju veće nagrade za drugo mesto. Ovi dodaci čine SuperEnaLotto veoma popularnim širom sveta.

Lutrija je preuzela EnaLotto 1997. Prva je postojala u zemlji od 1950-ih. Isplatio je najveći džekpot od 248 miliona dolara u 2010. koji je dobio 70 pobjednika. Loto je također platio 233,8 miliona dolara tek 2019. Džekpot za jednu kartu od 205 miliona dolara isplaćen je 2009. godine.

Flag

Najbolja kazina

ba Country FlagCheckmark

TheLotter

ba Country FlagCheckmark
BonusMjesečne kartice za struganje!
Show less...Prikaži više
Uzmite svoj bonus
 • VIP klub popust
 • Višejezično
 • Dostupna svjetska lutrija
Show less...
Prikaži više
 • VIP klub popust
 • Višejezično
 • Dostupna svjetska lutrija

TheLotter, broj licence: MGA/CRP/402/2017, je u vlasništvu i pod upravom Lotto Direct Limited, registarski broj: C77583. Ova kompanija je licencirana i regulisana od strane Malteške uprave za igre na sreću. To znači da vlada Malte budno pazi na TheLotter kako bi osigurala da sve njegove operacije budu legalne i nekontrolisane. Osnovan 2002. godine, TheLotter je nezavisna usluga za kupovinu karata, sa preko 20 međunarodnih kancelarija.

Show less...Prikaži više
Show less...
Prikaži više

  Provajder online lutrije osnovan je 2016. godine, a u vlasništvu je i vodi britanska korporacija Lottomatrix Ltd. Ima licencu od strane Komisije za kockanje Ujedinjenog Kraljevstva sa registracijskim brojem C73232 u Ujedinjenom Kraljevstvu.

  Bonus50 besplatnih okretaja sa depozitom
  Show less...Prikaži više
  Show less...
  Prikaži više

   AgentLotto, broj kompanije 157283, je međunarodno licencirana usluga kockanja. Platforma omogućava igračima da kupe karte za državne lutrije u različitim zemljama. AgentLotto je brend Agento NV, službeno registriran u Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kao vlasnik AgentLotto-a, Agento NV, posluje pod licencom koju je izdala Vlada Curacaa, broj podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je omogućila Agento NV da obavlja bilo koju aktivnost u vezi sa izvlačenjem lutrije deset godina od kada je AgentLotto pokrenut online.

   Show less...Prikaži više
   Show less...
   Prikaži više

    LotteryWorld, broj licence 153264, je javno društvo sa ograničenom odgovornošću prema zakonu Curacao. Olakšava online kupovinu srećki. LotteryWorld je osnovan u Curacao-u, sa sjedištem na adresi Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.