EuroJackpot Rezultati

Ovo je džekpot grupe od 18 zemalja koji se igra preko granica svih ovih zemalja. Predstavljen je 2012. godine i nastavlja da privlači interesovanje iz sve više zemalja u Evropi. Da bi osvojili ovu lutriju, igrači treba da izaberu pet tačnih izbora iz lonca od 50 i dva dodatna broja iz drugog pot.

Pobjednički brojevi se određuju u Njemačkoj i Danskoj. Oni se objavljuju u ždrijebu koji se održava u Helsinkiju, u Finskoj, svakog petka u 21 sat.

Osim džekpota, postoji još 12 drugih nivoa u kojima igrači mogu osvojiti nagrade. Ovo čini džekpot veoma popularnim čak i ako ne dosegne nivoe džekpota od Euromillions i MegaMillions. Lutrija takođe ima veće šanse za dobitak od ostalih mainstream džekpota. Postavljen je tako da se osvaja češće nego da se jedan džekpot povećava do astronomskih brojeva sa preokretima.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević