Mega Sena Rezultati

Megasena je lutrija bazirana u Brazilu koja omogućava igračima izbor od 60 brojeva. Pobjednici sa svih šest brojeva dobijaju džekpot. Nadalje, pobjeda od pet brojeva naziva se "Quina", a pobjeda od četiri broja je "Quadra". Megasena se izvlači dva puta sedmično, srijedom i subotom. To je popularan loto poznat po višim kvotama i niskim cijenama tiketa.

Rezultati se određuju slučajnim izvlačenjem loptica iz dva rotirajuća kaveza. Dvocifreni broj se stvara tako što se iz svakog kaveza bira loptica sa ciljem da se napravi broj od 01 do 60. U prvom kavezu se nalaze kuglice od 0 do pet za prvi broj, a ostale loptice se kreću od 0 do devet za druga cifra. Ako je broj 00, bit će zamijenjen brojem 60. Kada se izvuče šest brojeva sa dvije cifre, kraj izvlačenja je završen.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević