Lotto 6/49 Rezultati

Lotto 6/49 je glavna kanadska moderna lutrija. Uvela ga je 1982. godine Međupokrajinska lutrijska korporacija, tijelo koje njime upravlja do danas. Bila je to prva kanadska lutrija koja je dozvolila lovcima na sreću da sami biraju brojeve. Model su kasnije usvojile sve ostale nacionalne lutrije.

Izvlačenje Loto 6/49 se obavlja svake srijede i subote. Generator slučajnih brojeva koristi se za odabir dobitnih brojeva. Igrači koji su odabrali šest brojeva iz lonca od 49 upoređuju svoje tikete sa pobjedničkim brojevima izvlačenja kako bi utvrdili da li su osvojili džekpot.

Minimalni džekpot za Lotto 6/49 je 3 miliona dolara. Iako je ovo niže od onoga što nude neki američki džekpotovi, lutrija je i dalje popularna izvan kanadskih granica. To je zato što igrači mogu kupiti karte online sa bilo koje lokacije. Osim toga, kanadske vlasti nemaju restriktivne naknade za igrače koji osvoje džekpot izvan Kanade.

Flag

Najbolja kazina

ba Country FlagCheckmark

TheLotter

ba Country FlagCheckmark
BonusMjesečne kartice za struganje!
Show less...Prikaži više
Uzmite svoj bonus
 • VIP klub popust
 • Višejezično
 • Dostupna svjetska lutrija
Show less...
Prikaži više
 • VIP klub popust
 • Višejezično
 • Dostupna svjetska lutrija

TheLotter, broj licence: MGA/CRP/402/2017, je u vlasništvu i pod upravom Lotto Direct Limited, registarski broj: C77583. Ova kompanija je licencirana i regulisana od strane Malteške uprave za igre na sreću. To znači da vlada Malte budno pazi na TheLotter kako bi osigurala da sve njegove operacije budu legalne i nekontrolisane. Osnovan 2002. godine, TheLotter je nezavisna usluga za kupovinu karata, sa preko 20 međunarodnih kancelarija.

Bonus50 besplatnih okretaja sa depozitom
Show less...Prikaži više
Show less...
Prikaži više

  AgentLotto, broj kompanije 157283, je međunarodno licencirana usluga kockanja. Platforma omogućava igračima da kupe karte za državne lutrije u različitim zemljama. AgentLotto je brend Agento NV, službeno registriran u Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kao vlasnik AgentLotto-a, Agento NV, posluje pod licencom koju je izdala Vlada Curacaa, broj podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je omogućila Agento NV da obavlja bilo koju aktivnost u vezi sa izvlačenjem lutrije deset godina od kada je AgentLotto pokrenut online.

  Show less...Prikaži više
  Show less...
  Prikaži više

   LotteryWorld, broj licence 153264, je javno društvo sa ograničenom odgovornošću prema zakonu Curacao. Olakšava online kupovinu srećki. LotteryWorld je osnovan u Curacao-u, sa sjedištem na adresi Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.